reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Witam wieczorowo tez:-)
Migotka rybki juz nie ma ale jak cos przepisik...:-p
Kamilka dobrze ze z Adasiem lepiej.Rozmawialam z kuzynka i jej synek tez juz ma sttarszny kaszel 3 tyg:no:ma leki ale nie pomagaja:baffled:jakis wirus w Pl jest znowu:no:
Iwnoka wspolczuje a dzis jak sie czujesz:sorry:

A ja wykanczam wlasnie lody:-plece ogladac Traz albo nigdy:tak:ostatni odcinek:sorry:a jeszcze Brzydula jutro:tak:widzialyscie dzis urywak jak ja przeksztalcili:tak:obcieli wlosy:baffled:z tego jestem zawiedziona:sorry:
oki paaaaa

reklama
A my dzis mielismy gości na obiadku. mam takie zakwasy po wczorajszej działce że ruszać sie nie moge a tu mąz do łóżka woła:szok::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Zuzia dopiero co zasnęła. jestem jakas zmęczona dzisiaj.

Dziewczyny za mna caly weekend chodza takie kielbaski..:-):-):-)

Zobacz załącznik 173519
Mniam... az mi slinka leci..:-D:-D:-D
Kwiateczek ja w internecie widziałam Brzydule po przemianie. A jutrezjszego odcinka nie zobacze bo na hipoterapie jutro:-(A myslałam że juz Teraz albo nigdy sie skończyło
Iwonka współczuje pewnie samopoczucie nie najlepsze dziś:sorry:

Witam poniedzialkowo:-),Vanesske juz odprowadzilysmy z Klaudia do przedszkola:tak:,jest mgla i tak mokrawo na dworzu:sorry:
Co do samopoczucia to wczoraj czulam sie bardzo dobrze:tak:i poszlam przeciez pozno spac i rano pobudka do dzieci byla.:sorry:Bo co mi zaszkodzilo to tego samego wieczoru oddalam,ale moja koleznaka tez miala tak samo,chyba jakas zla wodke mialysmy.:confused2:

Ostatnia edycja:
Dzień dobry!
Iwonka, współczuję ...

Mamita, ja już nie nadążam za serialami, a szkoda czasem by się coś obejrzało.
Aha i nie przejmuj się tym, że niektórzy nie rozumieją różnicy między hipoterapią a nauką jazdy konnej (no i może jeszcze skoków przez przeszkody hu hu hu). U nas jakoś tak jest, że każdy wie lepiej ;-)

I ja się witam. U nas też mglisto.
A to tak na poprawę humoru :-D

Załączniki

• d2efae55ea.jpg
    d2efae55ea.jpg
    25,7 KB · Wyświetleń: 32
Migotka to sie usmialam :-D

A nad Warszawa zrobilo sie czyste niebo i wyszlo slonce,az milo po tylu dniach tej szarosci.
034.gif

Ostatnia edycja:
Witam! U nas rano -1 stopien samochód oszroniały. Ale chociaz wiatru nie ma. A miało byc cipło od dzis:sorry: Zuzia zasnęła. Wypije kawkę i cosik sprzątne. Później na hipoterapie jedziemy.

reklama
Do góry