reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Iwonka, mnie też to wpienia niesmowicie :wściekła/y:

A do tego jestem zła, bo już drugi tydzień nie jestem w stanie zapisać Igi na szczepienie, bo nie ma miejsc. W tamtym tygodniu dzwoniłam, to mówili dzwonić w poniedziałek, więc dzwoniłam wczoraj cały dzień i nikt nie odbierał albo zajęte było. Dodzwoniłam się dziś, to powiedzieli, żeby dzwonić od przyszłego poniedziałku, bo już nie ma miejsc. Nosz k....a :crazy:

reklama
panna migotka wiesz ja zawsze po szczepieniu ide do rejstracji i zaklepuje normalnie na nastepne szczepienie nawet jesli jest za klilka mc ;-)

Wiki, no właśnie chodzi o to, że oni mają grafik tylko na tydzień i w poniedziałek zapisują na cały tydzień, a na kolejny tydzień dopiero od nowego poniedziałku. Niestety nie ma zapisywania z góry.

Migotka, może oczekują, że w poniedziałek powinnaś się zjawić np. o 7 rano, żeby jeszcze się załapać na zapis na dany tydzień....?
U nas pielęgniarka wyznacza termin kolejnego szczepienia, którego nie trzeba już potwierdzać, a jeżeli się nie przyjdzie to trzeba zadzwonić w poniedziałek żeby się zarejestrować na wtorek w tym tygodniu, w którym jesteśmy w stanie przyjść na szczepienie.

Z ubezpieczeniem samochodu jest dziwnie, jedna osoba w PZU mówi co innego niż druga, księgowa mówi żeby jej przynieść wszystkie dokumenty związane ze sprawą i "zobaczymy". Czyli nie wiem co dalej ;-)

O właśnie, dzięki za przypomnienie, muszę zadzwonić i zapisać Ami na bilans i chyba jakieś szczepienie, ale nie pamiętam :zawstydzona/y:, my i tak pójdziemy dopiero za jakieś 3 tygodnie, ale zawsze wolę wcześniej się zapisać, choć problemów z tym nie ma, ale ja musze koniecznie do pediatry Amelci, superaśnego Pana doktora ;-):-p:sorry:, a do niego zawsze pełno :eek:

Co do kup na trawnikach, koszmar, naprawdę powinni wlepiać mandaty za niezbieranie po swoich pociechach, ale z drugiej strony, gdzie są te kosze na kupy??? jak są to inni wrzucają tam śmieci i nie ma już miejsca na kupy, albo wandale niszczą, bo im się nudzi, nie wspomnę już o tym, że tych koszy to można szukać jak igły w stogu siana, tak ich mało...dodatkowo torby i łopatki, które ponoć są rozdawane w Urzędach Dzielnicy bądź Gminy są wyliczone tak, że nie starczy dla każdego, a nie każdy pomyśli, że wystarczy zwykła siatka po zakupach, albo po kanapkach...ach szkoda gadać :wściekła/y:

Dzień dobry.

iwonka - Jaką zupkę masz, bo mi krupnik się gotuje? Też z chęcią poszłabym spać teraz jak córcia drzemie ale właśnie przez tą zupe nie mogę.

Dotkass- wszystkiego najlepszego z okazji urodzin. Duzo zdrówka, słonka i spełnienia marzeń.

Witam! Zuzia zasnęła przed chwilka więc zbiore sie za obiad i sprzatanko. Byłysmy u mojej siostry. Zimno jak nie wiem ale bez wiatru chociaz.
Co do szczepień to u nas jest tak że masz ustalony termin nastepnego szczepienia, idziesz w ten dzien i szczepią -trzeba tylko rano zadzwonić że sie przyjedzie.
Co do zasypiania -Zuzia zasypia ok,21 i spi do 8 rano bez pobudek nocnych:tak::tak:
Szopek wszystkiego naj, zdrówka, pomyslności, spełnienia marzeń:-):-):-)

reklama
Do góry