reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

reklama
Witam wieczorowo
Wlasnie niedawno wrocialam z pracy,umylam sie i zajadam zimne nozki:-p
drugi raz pisze bo nagle zamknely mi sie odrazu wszystkie strony:angry:

Iwonka wlasnie mowia cos o jakiejs kobiecie ale nic o wieku i wogole,tylko ze 38 latek potracil jakas kobiete>biedna.ile takich wypadkow jest dziennie:no:wspolczuje rodzinie.Ja jak bym widziala to to na bank bym zemdlala,nie dziwei sie mezowi.
[*]
Iwonka ma byc jutro zimno u Ciebie:sorry:to juz tak do konca wiadomosci:sorry:

Panitesepelek wszytskiego najlepszego:tak:duzo zdrowka bo sie napewno teraz przyda:-)

witam sie dziewczyny

ja juz w domku a maly w zlobku tylko mam mieszane uczucia dzisiaj do jego pobytu w zlobku ze wzgledu na to ze on strasznie kaszle chociaz nie ma temperatury to nie wiem co ja mam zrobic jutro ide do lekarza z nim ale nie wiem czy nie lepiej by bylo dzisiaj isc:dry::dry: daje mu syrop a on kaszle jeszcze gorzej policzac to od jego choroby to juz 4 tygodnie:-:)-:)-:)szok::szok::szok:

wogole tez mielismy dzis niespodzianke bo juz mamy wychodzic a ja zauwazylam ze wozka nie ma i co sie okazalo zosatl w samochodzie a moj maz pojechal do pracy:no::no: i musial sie wracac i mi przywiez bo tesciowa nie mialaby jak malego przyprowadzic a tym bardziej jakby padalo:baffled::baffled:

ale pierdola z mojego meza czasem to:szok::szok::szok:

Panistepelek - ZALEGLE 100 LAT OD KAMILKI ZDROWKA SPELNIENIA MARZEN I RADOSCI!!!:tak::tak::-):-)

Witam.Zaraz lece po kawusie:tak:Wrocilismy juz z przedszkola.Az tak zimno nie jest na szczescie ale od jutra Kwiateczek ma byc juz 2 stopnie i snieg:szok::szok::szok::szok: butow dla dziewczynek tez nie mam:no:jak dla Klaudii to kupie jej 24 rozmiar,teraz ma okolo 23 a Vanesska na 28 zimowki bedzie miec.

Panistepelek spoznione ale szczere najlepsze zyczenia urodzinowe:-):-):-):-),(nie dawno sama mialam oczko a tu juz po 30tce:sorry:)
4769_113230576582.jpg

Panistepelek, ja też Ci życzę wszystkiego najlepszego :tak:

Iwonko, to ta gra :-D A ja przez kilka dni jak pryszczaty nastolatek zabijałam zapamiętale potwory :-D Na szczęście już mnie wkurzyło, bo wiele osób jest o wiele silniejszych i ciągle dostawałam w tyłek :confused2:

Witam
Udalo mi sie umowic do lekarza,oby tylko cos zaradzil bo juz nie moge:no:
Iwonka widzialam wieczorem poznym ten wypadek,zatrzymali jeszcze gosci bo jechali 100km i tlumaczyli ze dopiero co byl wypadek a oni glupa jeszcze palili:angry:tam powinna byc kamera:no:masakra.Ja jak bylam w Pl to tez mi sie zdarzylo ze na przejsciu jeden samochod sie zatrzymal a drugi nie:baffled:tutaj to mus jest,zblizasz sie do przejscia i nie wazne czy swiatla sa czy nie,musisz zwolnic by byc gotowym sie zatrzymac.Bardzo karaja jak sie nie zatrzymasz.Wystarczy ze ktos by mnie spisal:baffled:Nikt na przejsciu nie czeka jak w Polsce i boja sie wejsc na pasy:no:

reklama
Kwiateczek przedwczoraj,tez facet potracil pieszego ale nic mu sie nie stalo,,tu jest strach przechodzic,mieli zrobic tu jakies swiatla,to zrobili przystanek dalej,a tu mnostwo ludzi tedy do pracy przechodzi.Ze znajomych 3 osoby tu zginely.http://www.tvnwarszawa.pl/28415,162...i_tragiczny_poniedzialek,wiadomosc.html,dalej jest przejscie przez rondo i ja tez tamtedy sie boje przechodzic.Droga jest 3 pasmowa,jeden psa sie zatrzyma,drugi tez ale ten na 3im to juz leci i nie patrzy,ja zawsze staje na drugim i wyglada za samochodu czy nic nie jedzie,jak bym tak na pewniaka szla ze skoro sie ci na dwoch pasach zatrzymali to pewnie i ten na 3im tez stanie, to idac z wozkiem i dzieckiem na pierwszy rzut uderzenie w wozek........... nigdy nie puszczam najpierw wozka,tylko zawsze wygladam najpierw ja.A jak stoi np autobus,czy autokar lub TIR bo tu mnostwo jest to juz wogole nie ma szans zeby zobaczyc czy na kolejnym pasie cos nie leci...i jak tu dzieci maja chodzic do szkoly? Nie wyobrazam sobie ich puscic tak w samopas nigdy.

Do góry