reklama
kwiateczek
majowa mama `08
Witam wieczorowo
Wlasnie niedawno wrocialam z pracy,umylam sie i zajadam zimne nozki
drugi raz pisze bo nagle zamknely mi sie odrazu wszystkie strony
Iwonka wlasnie mowia cos o jakiejs kobiecie ale nic o wieku i wogole,tylko ze 38 latek potracil jakas kobiete>biedna.ile takich wypadkow jest dzienniewspolczuje rodzinie.Ja jak bym widziala to to na bank bym zemdlala,nie dziwei sie mezowi.
[*]
Iwonka ma byc jutro zimno u Ciebieto juz tak do konca wiadomosci
Panitesepelek wszytskiego najlepszegoduzo zdrowka bo sie napewno teraz przyda:-)
Wlasnie niedawno wrocialam z pracy,umylam sie i zajadam zimne nozki
drugi raz pisze bo nagle zamknely mi sie odrazu wszystkie strony
Iwonka wlasnie mowia cos o jakiejs kobiecie ale nic o wieku i wogole,tylko ze 38 latek potracil jakas kobiete>biedna.ile takich wypadkow jest dzienniewspolczuje rodzinie.Ja jak bym widziala to to na bank bym zemdlala,nie dziwei sie mezowi.
[*]
Iwonka ma byc jutro zimno u Ciebieto juz tak do konca wiadomosci
Panitesepelek wszytskiego najlepszegoduzo zdrowka bo sie napewno teraz przyda:-)
kwiateczek
majowa mama `08
Panistepelek mamy taki watek jakswietowanie wpisz tam wazne daty i Iwonka je doda,wtedy bedziemy wiedziec wszyscy
edit; impezowy kalendarz majowek
edit; impezowy kalendarz majowek
panistepelek
Fanka BB :)
mamita. kwiateczek. - Dziękuję za życzenia
kwiateczek - Już napisałam moje daty. choć nie wiem czemu myslałam, że już kiedys pisałam to
kwiateczek - Już napisałam moje daty. choć nie wiem czemu myslałam, że już kiedys pisałam to
witam sie dziewczyny
ja juz w domku a maly w zlobku tylko mam mieszane uczucia dzisiaj do jego pobytu w zlobku ze wzgledu na to ze on strasznie kaszle chociaz nie ma temperatury to nie wiem co ja mam zrobic jutro ide do lekarza z nim ale nie wiem czy nie lepiej by bylo dzisiaj isc daje mu syrop a on kaszle jeszcze gorzej policzac to od jego choroby to juz 4 tygodnie:---szok:
wogole tez mielismy dzis niespodzianke bo juz mamy wychodzic a ja zauwazylam ze wozka nie ma i co sie okazalo zosatl w samochodzie a moj maz pojechal do pracy i musial sie wracac i mi przywiez bo tesciowa nie mialaby jak malego przyprowadzic a tym bardziej jakby padalo
ale pierdola z mojego meza czasem to
Panistepelek - ZALEGLE 100 LAT OD KAMILKI ZDROWKA SPELNIENIA MARZEN I RADOSCI!!!:-):-)
ja juz w domku a maly w zlobku tylko mam mieszane uczucia dzisiaj do jego pobytu w zlobku ze wzgledu na to ze on strasznie kaszle chociaz nie ma temperatury to nie wiem co ja mam zrobic jutro ide do lekarza z nim ale nie wiem czy nie lepiej by bylo dzisiaj isc daje mu syrop a on kaszle jeszcze gorzej policzac to od jego choroby to juz 4 tygodnie:---szok:
wogole tez mielismy dzis niespodzianke bo juz mamy wychodzic a ja zauwazylam ze wozka nie ma i co sie okazalo zosatl w samochodzie a moj maz pojechal do pracy i musial sie wracac i mi przywiez bo tesciowa nie mialaby jak malego przyprowadzic a tym bardziej jakby padalo
ale pierdola z mojego meza czasem to
Panistepelek - ZALEGLE 100 LAT OD KAMILKI ZDROWKA SPELNIENIA MARZEN I RADOSCI!!!:-):-)
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Witam.Zaraz lece po kawusieWrocilismy juz z przedszkola.Az tak zimno nie jest na szczescie ale od jutra Kwiateczek ma byc juz 2 stopnie i snieg butow dla dziewczynek tez nie mamjak dla Klaudii to kupie jej 24 rozmiar,teraz ma okolo 23 a Vanesska na 28 zimowki bedzie miec.
Panistepelek spoznione ale szczere najlepsze zyczenia urodzinowe:-):-):-):-),(nie dawno sama mialam oczko a tu juz po 30tce)
Panistepelek spoznione ale szczere najlepsze zyczenia urodzinowe:-):-):-):-),(nie dawno sama mialam oczko a tu juz po 30tce)
panna_migotka
Mama Igusi/Majowe Mamy'08
kwiateczek
majowa mama `08
Witam
Udalo mi sie umowic do lekarza,oby tylko cos zaradzil bo juz nie moge
Iwonka widzialam wieczorem poznym ten wypadek,zatrzymali jeszcze gosci bo jechali 100km i tlumaczyli ze dopiero co byl wypadek a oni glupa jeszcze palilitam powinna byc kameramasakra.Ja jak bylam w Pl to tez mi sie zdarzylo ze na przejsciu jeden samochod sie zatrzymal a drugi nietutaj to mus jest,zblizasz sie do przejscia i nie wazne czy swiatla sa czy nie,musisz zwolnic by byc gotowym sie zatrzymac.Bardzo karaja jak sie nie zatrzymasz.Wystarczy ze ktos by mnie spisalNikt na przejsciu nie czeka jak w Polsce i boja sie wejsc na pasy
Udalo mi sie umowic do lekarza,oby tylko cos zaradzil bo juz nie moge
Iwonka widzialam wieczorem poznym ten wypadek,zatrzymali jeszcze gosci bo jechali 100km i tlumaczyli ze dopiero co byl wypadek a oni glupa jeszcze palilitam powinna byc kameramasakra.Ja jak bylam w Pl to tez mi sie zdarzylo ze na przejsciu jeden samochod sie zatrzymal a drugi nietutaj to mus jest,zblizasz sie do przejscia i nie wazne czy swiatla sa czy nie,musisz zwolnic by byc gotowym sie zatrzymac.Bardzo karaja jak sie nie zatrzymasz.Wystarczy ze ktos by mnie spisalNikt na przejsciu nie czeka jak w Polsce i boja sie wejsc na pasy
reklama
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Kwiateczek przedwczoraj,tez facet potracil pieszego ale nic mu sie nie stalo,,tu jest strach przechodzic,mieli zrobic tu jakies swiatla,to zrobili przystanek dalej,a tu mnostwo ludzi tedy do pracy przechodzi.Ze znajomych 3 osoby tu zginely.http://www.tvnwarszawa.pl/28415,162...i_tragiczny_poniedzialek,wiadomosc.html,dalej jest przejscie przez rondo i ja tez tamtedy sie boje przechodzic.Droga jest 3 pasmowa,jeden psa sie zatrzyma,drugi tez ale ten na 3im to juz leci i nie patrzy,ja zawsze staje na drugim i wyglada za samochodu czy nic nie jedzie,jak bym tak na pewniaka szla ze skoro sie ci na dwoch pasach zatrzymali to pewnie i ten na 3im tez stanie, to idac z wozkiem i dzieckiem na pierwszy rzut uderzenie w wozek........... nigdy nie puszczam najpierw wozka,tylko zawsze wygladam najpierw ja.A jak stoi np autobus,czy autokar lub TIR bo tu mnostwo jest to juz wogole nie ma szans zeby zobaczyc czy na kolejnym pasie cos nie leci...i jak tu dzieci maja chodzic do szkoly? Nie wyobrazam sobie ich puscic tak w samopas nigdy.