reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

reklama
Hej,

U nas dzisiaj też paskudnie.Chcę kupić zuzi już buty zimowe. Kupujecie o rozmiar większe? Bo mi się wydaje że byłoby lepiej większe.

Najserdeczniejsze życzenia dla Veneski!!! 100 lat w szczęściu i zdrowiu !!!

Dziubek mozna tak przerwac wychowawczy i zanieść L4 żeby dostawac chorobowe? Mi powiedzieli że musiałabym wrócic do pracy chociaz na miesiac i dopiero zacząc chorowac :eek::eek: daj znac potem jak to wyszło z tym L4

Moja mama jest kadrową. Dzwoniła w tej sprawie do ZUSu i tam jej powiedzieli że nie trzeba przepracować miesiąca po powrocie z wychowaqwczego żeby wziąc L4. Ale jeszcze sie upewnię i napisze co z tego wyszło:tak:

Jeszcze raz dziekuje w imieniu corci :-)

Dzis byl wypadek przed moim domem,zaraz w tvp info beda mowic. Facet potracil mloda 23czy 24 letnia dziewczyne smiertelnie,8 metrow poleciala.Widzielismy to na wlasne oczy.to byla raniutko ,jeszcze sie dobrze widno nie zrobilo_Ona kilka godzin lezala na tej ulicy.Ciagle przyjezdzali rozne patrole,robili zdjecia,szok.Potem przyjechal nie wiem,czy to brat,czy maz,jak zobaczyl ja to zemdlal,wzieli go policjanci do samochodu,ten oprzytomnial,wpadl w szal,zaczal krzyczec,wyrywac sie,wybil okno w aucie u nich.

Migotka a co to za gra tak cie wciagnela.Wlasnie pisalam ktoregos dnia ze zaginelas w akcji.

Ostatnia edycja:
Wszystkiego najlepszego dla Vaneski!!! :-):-):-)
Ale dzisiaj tu ruch:szok::-)
Dziubek ja tez chcę kupić kozaczki na poczatku chciałam adidaski ale juz tak zimno że szok. Tez kupie większe o rozmiar bo rajstopki grubsze i skarpetka przyjdzie-to chyba lepiej wieksze buciki. Zreszta do marca nóżka urośnie:tak:

Iwonka szok- taka młoda Dziewczyna
[*]

A my bylismy na hipoterapii i Zuzia ani razu nie marudziła:szok::tak:Oczywiscie kon znów zrobił kupsko na moich oczach i zgadnijcie kto w nie wdepnął:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Zuzia śpi, A. tez sie położył. Mnie kaszel męczy a tak poza tym to dobrze sie czuje.

Witam.
Iwonko najserdeczniejsze życzenia dla Vanesski. Miły miała dzień w przedszkolu.
O wypadku nie słyszałam ale straszna tragedia.

U nas dziewczyny dochodzą do siebie. Ania jeszcze do końca przyszłego tygodnia w domu (i mam nadzieję, że po tym czasie wróci do przedszkola "na dłużej"). Natalka do czwartku bierze antybiotyk ale widać, że już lepiej, bo odzyskuje apetyt.

Dotkass u nas zaczęło się od kataru... Obserwuj mała, czy nie ma gorączki, zresztą sama wiesz...

Aż mi się nie chce myśleć o ziemie. Butów jeszcze nie mamy, jak dziewczyny się wykurują to weźmiemy je na zakupy.

Ale chyba jeszcze będzie ciepło? Gdzie ta złota jesień?

Mamita z tą "kupką" to na szczęście ;-)

Czas iść do wyra :tak:

reklama
Dobry wieczór

Kathy - Ja widziałam w pogodzie, że ma być deszcz ze sniegiem.

Tak w ogóle to miałam wczoraj urodziny. Stukło mi oczko :p

Dzień ogólnie jak każdy inny... raz milej, raz mniej... normalka. Rożnica polegał jedynie na tym, że po 16 była mała imprezka urodzinowa - kawka, ciasto (pieczone przez moją siostrę i mamę), cukiereczki, wędlinka, ogóreczek, wódeczka (szt.2) winko (szt.1). Zaproszeni zostali moi Teście z młodszym bratem męża, moi rodzice (z piętra niżej) i siostra (zza ściany :p). Potem zjawili się też nieoczekiwane osoby tzn. chrzestna z mężem i dziećmi, choć ogólnie ciocia wyjątkowo zapomniała, że święto mam i przyjechała w innym celu ale na herbatkę dała się namówić z czego najbardziej ucieszyły się chyba Dzieciaki (3 i 7 lat). Od razu dorwali się do zabawek i powstał jeden wielki harmider. Klaudia na początku jak to Ona, wielki wstydziuch, i siedziała cichutko ale szybko rozkręciła się i zaczęła razem z Nimi szaleć na korytarzu z wózkami.
W ramach prezentu dostałam: kolczyki i bransoletkę od siostry, kwiatka doniczkowego i czekoladki od męża i córci, drugie czekoladki od szwagierka no i kaskę ogólnie od domowników i teściów.

Iwonka - Oczywiście i ja zyczę wszystkiego dobrego Twojej córci :)

Ostatnia edycja:
Do góry