reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

witam.
spóźnione życzenia dla vanesski z okazji 4 urodzin
spónione równiez dla panistepelek z okazji oczka (wagi rulez)

aktualne dla dotkass z okazji rocznicy ślubu

kwiaty i torty potem jak mi mały srajduszek misialincjo zejdzie z kolan i lewej reki.

reklama
Dziękuję Wam za życzniea :)

kamilka - Wczoraj miałam podobnie, bo też szukałam wszędzie wózka jak miałam jechać z córcią do miasta aż w końcu przypomniało mi się, że jest w bagażniku, dziś to samo, ale całe szczęscie auto stoi na podwórku.

Dotkass - Wszystkiego Dobrego dla Ciebie i męża w okazjii rocznicy ślubu :)

A ja jakoś słabo się czuję. Wczoraj wieczorem strasznie kręciło mi się w głowie i dziś też jakoś dziwnie. Mam nadzieję, że jak zjem trochę ciepłej zupki to będę miała więcej siły :p.

Witam
U nas dzisiaj wiatrzycho i zimnisko nie z tej ziemi. Musze szybko kupic kozaczki Zuzi bo mnie w adidasach zimno a co dopiero jej:eek:
Byłysmy na rehabilitacji i zakupkach. Zuzia padła w samochodzie przełozyłam ja dołóżeczka i spi:szok: Ale pewnie zaraz sie obudzi bo głodna:-(
Dotkass: Z okazji rocznicy slubu nejserdeczniejsze życzenia, zdrowia,szczęścia,wszystkiego co daje radość oraz doczekania w dostatku Brylantowych Godów!!!:-)

Dzień Dobry,

Dopadła mnie jesienna handra, nic mi się nie chce, mam doła, a brak słońca działa na mnie depresyjnie :no:

Iwonka, o tym wypadku czytałam wczoraj w opisie na TVN Warszawa, a Ty widziałaś to na własne oczy, boszzzzz co za koszmarne przeżycie :no:

mamita, wdepnęłaś w łajno końskie :-D:-D:-D, to może i dobrze, kiedyś się mówiło, że to na szczęście i kasę, ale sama nie wiem czy nie mówiono tak dla pocieszenia, żeby zapomnieć o kupie na podeszwie ;-):-)

jo-anna-on, u nas cały czas tylko katar, gorączki brak, coraz więcej już schodzi, więc obstawiam jeszcze jakieś dwa dni i będzie po choróbsku :tak:

szopek, dziękuję za przypomnienie o mojej rocznicy, zupełnie wypadło mi z głowy, nie dość, że zapomniałam jaki dziś dzień, a jak już wiedziałam, że 13.10 to jakoś nie kojarzył mi się ten dzień z naszą datą :zawstydzona/y:

Dziękuję także wszystkim za życzonka, a panistepelek życzę zdrówka, spóźnione ale serdeczne życzonka z okazji urodzin :tak::-)

dobra ręce wolne, dziecię śpi to torty popiekłam:
dla vanesski
pink_dolly.jpg

dla Panisteplek
mels-21st-bday-cake.jpg

i cos dla dotkass
champagne_glasses.jpg

toascik ;-)

Nie mam kłopotów z pęcherzem, jak idę do łazienki to w trymiga się uwijam. Jednak zdolności dziecka nie znają granic, w czasie mojego trymiga zdążył wymazać kredka ławę, komodę i stworzyć malowidło na ścianie.
Ja w sobotę kupiłam 10 litrów farby to się w domu pukali w czoło, niech się sami pukną teraz. jest co zamalowywać.

Ostatnia edycja:
Ola, dziękuję :-)

kwaiteczek, wybaczam, że zapomniałaś ;-), zresztą byłabym hipokrytką gdybym była zła...mi samej z głowy wyleciało (dobrze, że nie z serca ;-))szopek przypomniała ;-):-D:-D:-D

szopek, dzięki za piękne lampeczki szampana, ach napiłoby się takiego prawdziwego...mniam, jeszcze zagryzając truskaweczką...hmmmmm :sorry:;-):-p

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry