reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Dotkass, no ciekawe ciekawe co z tym Twoim @ ;-)

Dziewczyny, ale mam lenia w tym tygodniu.... niestety muszę co nieco dziś wysłać klientowi... echhh jak mi się nie chce nic!

reklama
hej dziewczyny

witam i sory ze mnie ostatnio nie ma ale po dlugim oczekiwaniu dostalam @@@@ uffff a juz sie balam..
ostatnio stanelam na tym ze Dotkass sie zastanawiala wiec pytanie... Dotkass co tam u ciebie:rofl2::rofl2::rofl2:

u nas wczorajszy dzien przerabany... dostalam swojego slynnego ataku bolu plecow to bylo cos okropnego myslalam ze mi rozsadzi kregoslup i oderwie nogi... nie spalam pol nocy przeplakalam z bolu.. do tego adas od 22 do 3 w nocy marudzil i wstawalam do niego ze 20 razy wkoncu nie wytrzymalam wzielam go do siebie i maz z nim siedzial a ja przysnelam na 1 godzine i pobudka do pracy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wiec poszlam na 2 godziny do pracy i wzielam wolne... wrocilam poszlam spac i wstalam ok 13 :sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:

a teraz jestem po odbiorze malego ze zlobka i gotuje obiad i jakos dojsc do siebie nie moge:sorry::sorry:

My dopiero wrocilismy z ponad 2 godzinnego spaceru,Klaudia sie wyspala na swierzym powietrzu,ja zrobilam zakupy,bylam w administracji a na koniec po siedzielismy na podworku.Zjedlismy ciepla zupke a teraz ide zagrzac pierogi z mieskiem.:-p

Kwiateczek ucaluj Konradka w brodke:tak:;-)
Dotkass no wlasnie ,co az ta twoja @?

Madzia zapomnialam pogratulowac:sorry::-):tak:
Kamilka nie przejmuj sie,ja mam tak co noc z plecami:baffled:i Kondzio co noc placze znow:no:pocieszylam cie:sorry:od 5 nocy spi z nami bo nie wyrabiam.Dzis G nie wytrzymal i go wzial,zwarzywszy jeszcze ze ma rane:no:
Dzieki kobiety.najgorsze ze dzis rano sobie poprawil:no:wyciagnal z pudelka plastikowego zabawjki i chyba chcial wejsc do niego i jakos mu sie przesunal ze znowu broda zaliczyl:no:krew wszedzie,rana znow sie otworzyla i jeszcze warge dolna od zewnatrz rozcial chyba zebami:no:boshhhhh,teraz to ma napuchniete.Zmielilam mu zupke bo gryz nie moze to jak go karmilam widac ze zabki ok i chyba czasem tylko skorka zachodzila za zab.boje sie zajzec do buzi:baffled:teraz spi.a ja potem do pracy.Zawsze sie cos muis stac jak ide.....potem mysle.

Kwiateczek biedny Konradek ucaluj go od cioci i Adasia...

Moj adas caly czas kaszle i wcale mu nie przechodzi a juz po tygodniu mialo minac:wściekła/y::wściekła/y:

dobra zmykam konczyc obiadek...

Hej laseczki czytałam dzis was kilka razy ale jakos weny nie moglam zlapac

kwiateczek oj ten kondzio rozrabiaka :sorry: biedactfo usciskaj go od cioci :-p

madzia gratulacje ogromne, jak przeczytalam Twojego posta pomyslalam ze chociaz nie ktorym wychodzi w pracy :-)

Iwonka pierogi z miesem ? niewiem czy jadlam, jadlam chyba tylko pyzy z miesem ale pierogi nie. Jak tam z brodzikiem decyzja podjeta ? chyba ze cos przeoczylam

Kamilka moze skonsultuj to z lekarzem jakims ze Cie tak te plecy bola

Ola dobijam do Ciebie ja tez mam lenia dola wszystko naraz

Wiki ,tak pierogi z miesem,ja je znam od urodzenia a ty nie? Dla mnie najlepsze takie,ewentulanie z serem na slodko.Z miesem moja Vanesska zje 5-6 sztuk.

Witam! Zuzka przespała całą noc. Teraz tez już spi. Nie ma kaszlu ani kataru tylko wieczorem wczoraj i dzis jakby sapkę miała-nosek czysty ale tak oddycha jakby lekko zapchany miała.
Kamilka może na @@@ plecy bolą. Dobre sa tabletki ketonal ale nie każy może brac bo są bardzo silne ale na pewno pomagaja.
Dzisiaj byłam wreszcie na działce mam buraczki do zaprawy ale to jutro. W tym czasie Zuzie oddelegowałam do chrzestnej;-):tak:
A. juz drugi dzień po pracy robi auto to które rozbił. Właśnie przyszedł do domu. Dobrze że szwagier jest blacharzem... Narazie części kosztowały 200zł ze szrotu ale jeszcze błotnik musi kupić. Jutro od rana planuje na rehabilitacje jechać bo dziś darowałam sobie bo Zuzia marudna była, wogóle jeść nie chciała:no:Nie wiem jak ja ubierac jak wychodzimy z domu bo wszyscy dookoła powtarzaja że za lekko ubrana:wściekła/y::eek:

reklama
Dziękuję wszystkim za gratulacje:tak:
Dotkass ja kiedyś miałam przerwę w @ chyba ze 2 miesiące i nie byłam w ciąży jak poszłam do gin, to zlecił mi badania hormonalne. Z wyników wyszło, że nie jestem w ciązy i wtedy zapisał mi tabletki na wywołanie @ ale to było dawno i nie pamiętam ich nazwy.
Ale w aptekach też są dostepne jakieś leki regulujące @. jak jesteś pewna że nie jesteś w ciąży to może warto spróbować;-)
Kwiateczek - biedny Kondzio, ale prawdziwy mężczyzna musi mieć blizny
Iwonka ale mi zrobiłaś smaka na pierogi a ja na diecie:zawstydzona/y:

Do góry