reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

O ile pamiętam, delfinarium powstaje w Tarnowskich Górach...? Delfiny są super, poza tym mają rewelacyjne działanie terapeutyczne.

Nie zrobiłam dziś nawet 1/3 tego co planowałam, a niebawem już będę szła po Maksa... echhh nie chce mi się dziś nic robić.

reklama
hej, majóweczki - witam wieczorowo

Dziś mimo, że poniedziałek :sorry: miałam super dzień!!!!!! dostałam awans w pracy - jestem teraz wicedyrektorem:happy: bardzo sie cieszę i czuje sie spełniona zawodowo.
W takich dniach nie załuję, że wróciłam do pracy.

Och, a tak poza tym to:
Dotkass dobrze cie rozumiem ja też tak miałam po Zuzi, niby chciałam niby nie a jak sie zdecydowaliśmy to przez 5 lat NIC:no: dopiero jak Filip rozruszał moje hormony to zadziałało:-D
mamita czekamy na numer konta

Iwonka z tym usg to różnie, ja pierwsze miałam w 4 tyg. i uz wiedziałam że jest jedno:tak:

Dobry wieczór

mamita - mam nadzieję, że dzięki fundacji uzbierasz troszke pieniążków. Ja niestety póki co nie pomogę, bo nie mam dochodów i się nie rozliczam. Chyba, że jak mąż będzie.
No i oby terapia pomogła. Moja siostra w ramach praktych w tym tygodniu jedzie z dziecmi na taką terapię z końmi.

kwiateczek
- W niedzielkę i ja zrobiłam mały porządek w ubrankach choć tak naparwde wyniosłam tylko kilka ciuszków, bo aż tak duzo ich nie mam, bo spora częśc to "pożyczona". Za to tak na 2 latka mam już kolejne całe wielkie pudło ubranek spadkowych.

madzia - Gratuluję awansu.

Kupiłam Dziś córci butki i jak jutro może będę miałam aparat to na odpowiedni wątek wstawię zdjęcie.

Zuzia dzisiaj troche marudziła pod koniec na hipoterapii. O 19,30 zjadła kaszke a o20,30 wymiotowała. Boje sie że chora będzie. Bo u niej pierwszy objaw to wymioty:no:
Madzia gratuluje awansu.
A z fundacją jak tylko będę cos wiedziec to dam znać-dzieki ;-)

Zuzia dzisiaj troche marudziła pod koniec na hipoterapii. O 19,30 zjadła kaszke a o20,30 wymiotowała. Boje sie że chora będzie. Bo u niej pierwszy objaw to wymioty:no:
oj, mamita to może być grypa jelitowa, teraz bardzo duzo dzieci na nia choruje, a jak z goączką? i uważaj na odwodnienie, trzeba pić często w małych ilościach, spokojnej nocy:tak:

Dzień dobry!!

Madzia, gratuluję awansu!! :tak::tak:

Mamita, oby się jednak malutka nie pochorowała... jak się dziś czuje?

U mnie standard - praca praca praca... dopóki nie odbiorę Maksia z przedszkola.

Witam
ja ze sniadankiem,Kondzik wlasnie wstal.Deszcz za oknem,zaczelo sie.Teraz przestanie padac pewnie latem:baffled:
Kondzio znowu wielki placz w nocy odstawil:no:Ja obolala,Do tego wczoraj popoludniu zaliczyl wywrotke w parku,z takiego murka.Broda rozbita,w srodku buzia tez,chyba przygryzl:no:tak sie wczoraj wystarszyl ze na nogi nie chcial stanac:baffled:

Dzień Dobry,

Ja znów nie wyspana, oczy mam czerwone jak królik, chyba przesilenie jesienne daje mi się we znaki :sorry:

Śniadanko zjedzone, kawka wypita, Amelcia śpi, a ja muszę włączyć pranie...a teraz czekam na siostrę, ma przyjechać z dzieciakami :tak::-)

Madzia, gratuluję awansu, czyli opłacało się zostać w tej szkole :tak::-)

mamita, zdrówka dla Zuzi

kwiateczek, biedny Kondzio :no:

reklama
Do góry