reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

Witam sie rano z kawusia jako pierwsza chyba wlasnie sie szykuje do pracy M odwiozlam, do pracy maly od przed wczoraj u dziadków :-( jest dobrze bylismy wogole w piatek u lek. no i dostal masc i kropelki okazalo sie ze najprawdopodobniej wtarl katar w oczy i tak sie dostala bakteria. Z nosa juz nie leci ale wole zeby byl calkiem zdrowy i odpoczol i wtedy do zloba
Iwonka ja znam ruskie chyba moje ulubione :-p:-p, no i z ziemniakami, kapusta i grzybami i z roznymi owocami (truskawki, jagody) Z miesem nie jadlam moze kiedys kupie :eek:albo powiem tacie zeby zrobil :eek:

mamita mi tez czesto mowia ze za lekko a ja na czuja, tak jak siebie w sumie tylko ze zakladam mu juz rajstopki pod spodnie bo jak sie bierze do wozka to mi sie wydaje ze tam zawiewa mu i spodnie sie zawsze podciagna. Latem np bodow nie zawsze ubieralam a teraz tak bo sie wyciaga dziecko z auta to ta kurtka wszystko do gory :sorry:

madzia no nie ktorzy lekarze przepisuja tabletki anty. aby uregulowac. Chociaz nie wydaje mi sie to takie fajne. a zdrugiej strony te o ktorych piszesz pierwsze slysze ciekawe czy trzeba brac regularnie czy jak :rofl2:

Zycze wszystkim Miłego Dnia :-)

reklama
Dzień Dobry,

Ja dziś wyspana, Amelcia spała całą noc u siebie, bez ani jednej pobudki, od 19:30 do 7:30 :szok::szok::szok:

Zasiadłam do kompa, żeby zajrzeć do Was, zaraz idę robić sobie śniadanko i wypiję kawkę :tak::-)

Iwonka, pieroga to i ja bym wsunęła, z mięsem to potrafiłam 10 na raz zjeść, wprost uwielbiam, jak byłam w ciąży z Ami polubiłam też ruskie i do tej pory na samą myśl ślinka mi cieknie, a nie mogę, bo podobnie jak Madzia na diecie jestem :-(

U mnie niestety nadal brak @, sama nie wiem, waga już drgnęła, więc być może to zmiany hormonalne jak pisze Madzia, ale poczekam jeszcze chwilę zrobię drugi test, no i umówię się na wizytę u gina, brzuch od trzech dni boli, ale to może oznaczać i @ i ciążę, więc staram się na razie nie stresować i myśleć pozytywnie :tak:. Sama nie będę sobie regulowała @ napewno, ja bardzo wcześnie dostałam @, bo miałam 10 lat, potem miałam regulowane zastrzykami, bo potrafiło się ze mnie lać miesiąc, a potem przez kilka miesięcy nic i jeździłam z Mamą do Centrum Zdrowia Dziecka, gdzie dostawałam zastrzyki hormonalne w tyłek :sorry:

U nas leje jak z cebra, więc pewnie nie wyściubimy nosa zza drzwi...senny dzień....aaaaaaaaaa...wczoraj wyprasowałam 2/3 kupki :-), stałam chyba 2 h przy desce :confused2:

Miłego Dnia

Witam,pogoda do niczego,leje,ciemno a ja musze isc do administracji,moze zaraz przejdzie.
Dotkass to moja Klaudia tez tak spi dlugo i to codziennie.:tak: srednio 11-12 godzin w nocy.

Witam
u nas nawet slonko sie probuje przedostac:tak:moze bedzie ciepelko:sorry:
Wiktoria ja uwielbiam pierogi,osstatnio wyjelam ze swiat:sorry:z grzybami i kapusta:-D z miesem uwielbiam,okroszone cebulka:tak:mniej z owocami,a i z serem lubie:tak:a z ziemniakami nie jadlam,jakos nie moge sie przelamac:sorry:
Dotkass moze poprostu zmiana pogody tak wplywa na @@@.mysle ze do lekarza musisz chyba isc jesli nie dostaniesz do konca tyg:sorry:bo moze znowu masz jakies zaburzenia.Ja tez kiedys nie mialam 2 mies,ale byly straszne upaly i pamietam ze juz mialam wizyte umowiona co do wywolywania a 2 dni wczesniej dostalam:sorry:

ja z kawusia,ktos jeszcze???:-)

Ja bym sie napisla kawki ale ide zaraz bo ptrzestalo padac,moze uda nam sie nie zmoknac:sorry: potem przyjde i kawusie wypije .:tak:
Ja jeszcze nie zakladam rajstop pod spodnie,mysle ze jeszcze troche za wczesnie,bo co bedzie zima.....A ubrana Klaudia jest na ogol przy takiej temperaturze body z krotkim ,na to bluzeczka bawlniana i kurteczka (nie zimowa)i czapka jak wiatrzysko jest.Albo dwa dlugie rekawy i kurtka jak zimniej.Ale ona na ogol jak wyjdziemy na dwor to biega wiec jej jest cieplo.Ja to juz w rekawiczakch najchetniej bym chodzila:eek:

Dzień dobry kochane!
Ja po odprowadzeniu Maksia, zakupach, no i muszę się brać do pracy, nie ma wyjścia.... ughhh jakoś mi się nie chce w tym tygodniu!

Madzia spóznione gratulacje i co do gromadki trójeczkowej ,ja też bym chciała ale jak przyznaje sie do moich planów to wszyscy patrza na mnie jak pomyloną Toż to rodzina wielodzietna w tych czasach dwoje i dość :-D Ale moje marzenia plany sie nie zmieniają:tak:

Dotkass ja dostałam @ mając 9,5 roku ...tragedia kto wtedy myślał o tych sprawach :no:

Zuzka też ta noc przespala calą u siebie bez pobudki od 19 do 7.00 bo wczoraj miala kolejny dzień nie spania w dzień To moje dziecko robi sie za dorosłe :shocked2:

Co do pierogów to lubie ale tylko ruski albo z miesem , nienawidze na slodko P. niecierpi ruskich wiec już nie pamietam kiedy ostatni raz jedliśmy pierogi bo do miesnych to trzeba mielić mieso a ja nie mam czym

U nas wczoraj bylo tragicznie deszczowo i ponuro a dziś sloneczko i ciepelko Już mi sie pościel suszy na polu :-)

sylwia, ja kupuję pierogi, nie lepię, szkoda mi czasu, u mnie jest garmażerka (sprawdzona- nawiązuję tu do ostatniej UWAGI a pro po kilkudziesięcio letniego mięsa), jest w sumie nie drogo, a i smacznie, mój R też ruskich nie lubi, najbardziej z mięsem, albo z pieczarkami, więc jemu kupuję takie, a dla siebie najczęściej jednak ruskie :zawstydzona/y:, z tym, że nie jadłam już jakieś 2 m-ce, ponad nawet :-(

Witam wpadam na chwilke. Byłysmy na rehabilitacji i na cmentarzu u dziadzi. mam prasowania kupe i sprzatania duzo więc zabieram sie do roboty. U nas dzisiaj pochmurnie. Zuzka spi więc lece.

reklama
Do góry