_WiKtOriA_
Szczęśliwa mama
Witam sie rano z kawusia jako pierwsza chyba wlasnie sie szykuje do pracy M odwiozlam, do pracy maly od przed wczoraj u dziadków :-( jest dobrze bylismy wogole w piatek u lek. no i dostal masc i kropelki okazalo sie ze najprawdopodobniej wtarl katar w oczy i tak sie dostala bakteria. Z nosa juz nie leci ale wole zeby byl calkiem zdrowy i odpoczol i wtedy do zloba
Iwonka ja znam ruskie chyba moje ulubione , no i z ziemniakami, kapusta i grzybami i z roznymi owocami (truskawki, jagody) Z miesem nie jadlam moze kiedys kupie albo powiem tacie zeby zrobil mamita mi tez czesto mowia ze za lekko a ja na czuja, tak jak siebie w sumie tylko ze zakladam mu juz rajstopki pod spodnie bo jak sie bierze do wozka to mi sie wydaje ze tam zawiewa mu i spodnie sie zawsze podciagna. Latem np bodow nie zawsze ubieralam a teraz tak bo sie wyciaga dziecko z auta to ta kurtka wszystko do gory
madzia no nie ktorzy lekarze przepisuja tabletki anty. aby uregulowac. Chociaz nie wydaje mi sie to takie fajne. a zdrugiej strony te o ktorych piszesz pierwsze slysze ciekawe czy trzeba brac regularnie czy jak
Zycze wszystkim Miłego Dnia :-)