reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Witam sie rano z kawusia jako pierwsza chyba wlasnie sie szykuje do pracy M odwiozlam, do pracy maly od przed wczoraj u dziadków :-( jest dobrze bylismy wogole w piatek u lek. no i dostal masc i kropelki okazalo sie ze najprawdopodobniej wtarl katar w oczy i tak sie dostala bakteria. Z nosa juz nie leci ale wole zeby byl calkiem zdrowy i odpoczol i wtedy do zloba
Iwonka ja znam ruskie chyba moje ulubione :-p:-p, no i z ziemniakami, kapusta i grzybami i z roznymi owocami (truskawki, jagody) Z miesem nie jadlam moze kiedys kupie :eek:albo powiem tacie zeby zrobil :eek:

mamita mi tez czesto mowia ze za lekko a ja na czuja, tak jak siebie w sumie tylko ze zakladam mu juz rajstopki pod spodnie bo jak sie bierze do wozka to mi sie wydaje ze tam zawiewa mu i spodnie sie zawsze podciagna. Latem np bodow nie zawsze ubieralam a teraz tak bo sie wyciaga dziecko z auta to ta kurtka wszystko do gory :sorry:

madzia no nie ktorzy lekarze przepisuja tabletki anty. aby uregulowac. Chociaz nie wydaje mi sie to takie fajne. a zdrugiej strony te o ktorych piszesz pierwsze slysze ciekawe czy trzeba brac regularnie czy jak :rofl2:

Zycze wszystkim Miłego Dnia :-)

reklama
Dzień Dobry,

Ja dziś wyspana, Amelcia spała całą noc u siebie, bez ani jednej pobudki, od 19:30 do 7:30 :szok::szok::szok:

Zasiadłam do kompa, żeby zajrzeć do Was, zaraz idę robić sobie śniadanko i wypiję kawkę :tak::-)

Iwonka, pieroga to i ja bym wsunęła, z mięsem to potrafiłam 10 na raz zjeść, wprost uwielbiam, jak byłam w ciąży z Ami polubiłam też ruskie i do tej pory na samą myśl ślinka mi cieknie, a nie mogę, bo podobnie jak Madzia na diecie jestem :-(

U mnie niestety nadal brak @, sama nie wiem, waga już drgnęła, więc być może to zmiany hormonalne jak pisze Madzia, ale poczekam jeszcze chwilę zrobię drugi test, no i umówię się na wizytę u gina, brzuch od trzech dni boli, ale to może oznaczać i @ i ciążę, więc staram się na razie nie stresować i myśleć pozytywnie :tak:. Sama nie będę sobie regulowała @ napewno, ja bardzo wcześnie dostałam @, bo miałam 10 lat, potem miałam regulowane zastrzykami, bo potrafiło się ze mnie lać miesiąc, a potem przez kilka miesięcy nic i jeździłam z Mamą do Centrum Zdrowia Dziecka, gdzie dostawałam zastrzyki hormonalne w tyłek :sorry:

U nas leje jak z cebra, więc pewnie nie wyściubimy nosa zza drzwi...senny dzień....aaaaaaaaaa...wczoraj wyprasowałam 2/3 kupki :-), stałam chyba 2 h przy desce :confused2:

Miłego Dnia

Witam,pogoda do niczego,leje,ciemno a ja musze isc do administracji,moze zaraz przejdzie.
Dotkass to moja Klaudia tez tak spi dlugo i to codziennie.:tak: srednio 11-12 godzin w nocy.

Witam
u nas nawet slonko sie probuje przedostac:tak:moze bedzie ciepelko:sorry:
Wiktoria ja uwielbiam pierogi,osstatnio wyjelam ze swiat:sorry:z grzybami i kapusta:-D z miesem uwielbiam,okroszone cebulka:tak:mniej z owocami,a i z serem lubie:tak:a z ziemniakami nie jadlam,jakos nie moge sie przelamac:sorry:
Dotkass moze poprostu zmiana pogody tak wplywa na @@@.mysle ze do lekarza musisz chyba isc jesli nie dostaniesz do konca tyg:sorry:bo moze znowu masz jakies zaburzenia.Ja tez kiedys nie mialam 2 mies,ale byly straszne upaly i pamietam ze juz mialam wizyte umowiona co do wywolywania a 2 dni wczesniej dostalam:sorry:

ja z kawusia,ktos jeszcze???:-)

Ja bym sie napisla kawki ale ide zaraz bo ptrzestalo padac,moze uda nam sie nie zmoknac:sorry: potem przyjde i kawusie wypije .:tak:
Ja jeszcze nie zakladam rajstop pod spodnie,mysle ze jeszcze troche za wczesnie,bo co bedzie zima.....A ubrana Klaudia jest na ogol przy takiej temperaturze body z krotkim ,na to bluzeczka bawlniana i kurteczka (nie zimowa)i czapka jak wiatrzysko jest.Albo dwa dlugie rekawy i kurtka jak zimniej.Ale ona na ogol jak wyjdziemy na dwor to biega wiec jej jest cieplo.Ja to juz w rekawiczakch najchetniej bym chodzila:eek:

Dzień dobry kochane!
Ja po odprowadzeniu Maksia, zakupach, no i muszę się brać do pracy, nie ma wyjścia.... ughhh jakoś mi się nie chce w tym tygodniu!

Madzia spóznione gratulacje i co do gromadki trójeczkowej ,ja też bym chciała ale jak przyznaje sie do moich planów to wszyscy patrza na mnie jak pomyloną Toż to rodzina wielodzietna w tych czasach dwoje i dość :-D Ale moje marzenia plany sie nie zmieniają:tak:

Dotkass ja dostałam @ mając 9,5 roku ...tragedia kto wtedy myślał o tych sprawach :no:

Zuzka też ta noc przespala calą u siebie bez pobudki od 19 do 7.00 bo wczoraj miala kolejny dzień nie spania w dzień To moje dziecko robi sie za dorosłe :shocked2:

Co do pierogów to lubie ale tylko ruski albo z miesem , nienawidze na slodko P. niecierpi ruskich wiec już nie pamietam kiedy ostatni raz jedliśmy pierogi bo do miesnych to trzeba mielić mieso a ja nie mam czym

U nas wczoraj bylo tragicznie deszczowo i ponuro a dziś sloneczko i ciepelko Już mi sie pościel suszy na polu :-)

sylwia, ja kupuję pierogi, nie lepię, szkoda mi czasu, u mnie jest garmażerka (sprawdzona- nawiązuję tu do ostatniej UWAGI a pro po kilkudziesięcio letniego mięsa), jest w sumie nie drogo, a i smacznie, mój R też ruskich nie lubi, najbardziej z mięsem, albo z pieczarkami, więc jemu kupuję takie, a dla siebie najczęściej jednak ruskie :zawstydzona/y:, z tym, że nie jadłam już jakieś 2 m-ce, ponad nawet :-(

Witam wpadam na chwilke. Byłysmy na rehabilitacji i na cmentarzu u dziadzi. mam prasowania kupe i sprzatania duzo więc zabieram sie do roboty. U nas dzisiaj pochmurnie. Zuzka spi więc lece.

reklama
Do góry