reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

A ja czekam na mojego lubego ;-):-p, który jest znów na treningu, tak będzie co środa, no ale niech się wybiega :tak:, w niedzielę mieli mecz i wygrali, normalnie nie poznaję mojego chłopa, zawsze interesował się piłką nożną tyle o ile, a teraz taki zapalony na te treningi. Amela już leży w łóżeczku i powolutku zasypia, a ja się relaksuję przed kompem i TV...dziś mój Skarb po tak przespanej nocy nie drzemała w ciągu dnia, liczę na to, że i dzisiejsza noc będzie przespana :tak::sorry:

reklama
Witam wieczorkiem,
U nas dziś cały dzień lało i dzieciaki bez spacerku:no: prawie rozniosły dom!!!!
Dotkass to rzeczywiście szybko z tym @ u Ciebie było ja miałam 13 lat i myślałam zawsze że to szybko.
sylwia85 ja własciwie planowałam 2 ale tak wyszło i teraz jestem szczęśliwa, bo czuję, że jesteśmy w komplecie:tak:
Dzieciaki juz zasypiają, więc idę pooglądać coś w TV bo jakieś afery są a ja nie wiem co sie na swiecie dzieje:no:
Dobrej nocki majóweczki

A my mielismy gości bo bratanica męża zdała egzamin na prawo jazdy. No i winko wypiłyśmy sobie:-) A najlepsze jest to ze po 17 wyłączyli prąd i nie było prawie do 20. Masakra jakaś z dzieckiem przy swieczkach bez bajek:wściekła/y::no: Ale za to Zuza miała kapiel przy świecach:-D

Dzień Dobry,

Jak zwykle zasiadłam do kompa zanim śniadanko zrobię, dziś ma byc ciepło...zobaczymy :confused2:

Mój R wczoraj siedział na ławce rezerwowych, bo przy rozgrzewce tak mocno kopnął piłkę, że sobie ścięgno naderwał w udzie :sorry:

mamita, to mieliście romantycznie ;-):-)

Cosmo, jestem z Tobą myślami- pamiętaj!!! Nie daj się, kochana!!!

hej Dziewczyny

ja juz siedze przy sniadanku Adas zaprowadzony.. choc od wczoraj troche marudzi.. nie wiem co mu jest.. ale wydaje mi sie ze 5 teczki mu ida bo trzyma sie za policzek jak jeczy:confused2::confused2:
a ja dzisiaj na 2 zmiane wiec dobrze bo troche odpoczelam. a jutro srodkowa..

ja dziewczyny dostalam @@@ jak mialam 11 lat i dokladnie
1 wrzesnia:sorry::sorry: ale sie dzialo wtedy:eek::eek::eek::laugh2::laugh2:

wczoraj bylam u siebie na pierwszych zabiegach na ten moj kregoslup i nie powiem fajnie bylo ale zmarzlam jak nie wiem bo bez ruchu trzeba lezec pol ghodziny:sorry::sorry: bede brala 2 tygodnie i zobaczymy:tak:

Witam. Miał byc upał a narazie jest pochmurnie chociaz 18 stopni. Musze zawwieźć siostre do dentysty na 12,30 bo pół zęba jej wyleciało:szok:
kamilka wspólczuję bólu. Moze na solarium idź parę razy? Fajnie się wygrzać mnie pomagało.

Witam.Ja przy sniadanku.Malzonek ma wolne wiec pojedziemy do elektrowni bo chce zalozyc 3 faze i druga taryfe.
U nas pochmurno za oknem i zapowiadali deszcz..
Cos majowy Szopek sie nie odzywa....

Ostatnia edycja:
No właśnie u nas też pochmurno, co prawda słoneczko próbuje się przebić przez chmurki, ale coś ciężko mu to idzie :sorry:, Amelcia śpi, mam nadzieję, że jak się obudzi to jeszcze padać nie będzie, bo muszę na zakupy wyskoczyć :confused2:

reklama
hahahaha a u mnie sloneczko i cieplutko chmurek brak i podobno u nas ma tak byc caly dzien wiec radosc bo wyschna mi ubranka i posciel se powietrzy i wogole mieszkanie zlapie powietrza:tak::tak::tak::tak:

u mnie pranie pranie pranie musze nadrobic zaleglosci w lazience bo MAtko:szok::szok::szok: mozna sie tam zabic o ciuchy.. Adas ostatnio robiac kupe brudzi wszystkie ubrania na sobie:confused2::confused2::confused2:

Do góry