reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

A ja czekam na mojego lubego ;-):-p, który jest znów na treningu, tak będzie co środa, no ale niech się wybiega :tak:, w niedzielę mieli mecz i wygrali, normalnie nie poznaję mojego chłopa, zawsze interesował się piłką nożną tyle o ile, a teraz taki zapalony na te treningi. Amela już leży w łóżeczku i powolutku zasypia, a ja się relaksuję przed kompem i TV...dziś mój Skarb po tak przespanej nocy nie drzemała w ciągu dnia, liczę na to, że i dzisiejsza noc będzie przespana :tak::sorry:

reklama
Witam wieczorkiem,
U nas dziś cały dzień lało i dzieciaki bez spacerku:no: prawie rozniosły dom!!!!
Dotkass to rzeczywiście szybko z tym @ u Ciebie było ja miałam 13 lat i myślałam zawsze że to szybko.
sylwia85 ja własciwie planowałam 2 ale tak wyszło i teraz jestem szczęśliwa, bo czuję, że jesteśmy w komplecie:tak:
Dzieciaki juz zasypiają, więc idę pooglądać coś w TV bo jakieś afery są a ja nie wiem co sie na swiecie dzieje:no:
Dobrej nocki majóweczki

A my mielismy gości bo bratanica męża zdała egzamin na prawo jazdy. No i winko wypiłyśmy sobie:-) A najlepsze jest to ze po 17 wyłączyli prąd i nie było prawie do 20. Masakra jakaś z dzieckiem przy swieczkach bez bajek:wściekła/y::no: Ale za to Zuza miała kapiel przy świecach:-D

Dzień Dobry,

Jak zwykle zasiadłam do kompa zanim śniadanko zrobię, dziś ma byc ciepło...zobaczymy :confused2:

Mój R wczoraj siedział na ławce rezerwowych, bo przy rozgrzewce tak mocno kopnął piłkę, że sobie ścięgno naderwał w udzie :sorry:

mamita, to mieliście romantycznie ;-):-)

Cosmo, jestem z Tobą myślami- pamiętaj!!! Nie daj się, kochana!!!

hej Dziewczyny

ja juz siedze przy sniadanku Adas zaprowadzony.. choc od wczoraj troche marudzi.. nie wiem co mu jest.. ale wydaje mi sie ze 5 teczki mu ida bo trzyma sie za policzek jak jeczy:confused2::confused2:
a ja dzisiaj na 2 zmiane wiec dobrze bo troche odpoczelam. a jutro srodkowa..

ja dziewczyny dostalam @@@ jak mialam 11 lat i dokladnie
1 wrzesnia:sorry::sorry: ale sie dzialo wtedy:eek::eek::eek::laugh2::laugh2:

wczoraj bylam u siebie na pierwszych zabiegach na ten moj kregoslup i nie powiem fajnie bylo ale zmarzlam jak nie wiem bo bez ruchu trzeba lezec pol ghodziny:sorry::sorry: bede brala 2 tygodnie i zobaczymy:tak:

Witam. Miał byc upał a narazie jest pochmurnie chociaz 18 stopni. Musze zawwieźć siostre do dentysty na 12,30 bo pół zęba jej wyleciało:szok:
kamilka wspólczuję bólu. Moze na solarium idź parę razy? Fajnie się wygrzać mnie pomagało.

Witam.Ja przy sniadanku.Malzonek ma wolne wiec pojedziemy do elektrowni bo chce zalozyc 3 faze i druga taryfe.
U nas pochmurno za oknem i zapowiadali deszcz..
Cos majowy Szopek sie nie odzywa....

Ostatnia edycja:
No właśnie u nas też pochmurno, co prawda słoneczko próbuje się przebić przez chmurki, ale coś ciężko mu to idzie :sorry:, Amelcia śpi, mam nadzieję, że jak się obudzi to jeszcze padać nie będzie, bo muszę na zakupy wyskoczyć :confused2:

reklama
hahahaha a u mnie sloneczko i cieplutko chmurek brak i podobno u nas ma tak byc caly dzien wiec radosc bo wyschna mi ubranka i posciel se powietrzy i wogole mieszkanie zlapie powietrza:tak::tak::tak::tak:

u mnie pranie pranie pranie musze nadrobic zaleglosci w lazience bo MAtko:szok::szok::szok: mozna sie tam zabic o ciuchy.. Adas ostatnio robiac kupe brudzi wszystkie ubrania na sobie:confused2::confused2::confused2:

Do góry