reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

dziubek najlepiej idź do gin. zrób usg i sprawa sie wyjaśni;-)
Ja znam babeczkę, która urodziła synka tak jak ja w 98 roku i w zeszłym roku w wakacje spotkałam sie z nia w przychodni jak byłam z dziecmi i wiecie co ona urodziła jeszcze 2 razy po dwie dziewczynki:szok:!!! myślałam że padnę dwie pary bliźniąt w odstępie 2,5 roku, mówiła że jest ciężko, te najmłodsze maja teraz po 3 lata:eek:
Jak sobie z nią pogadałam to od razu przestałam sie nad sobą użalać, że mi cięzko z 3 dzieci:tak:
A tak wogóle czy ja jestem jedyną majóweczka z taką gromadką?:shocked2:

reklama
Dzień Dobry,

Nie wyspałam się :no:, jak pech to pech, dziś świecie słoneczko, nie mogło świecić wczoraj jak byliśmy w domku :sorry:

Madzia, tak jesteś jedyna, bądź pierwsza jak wolisz ;-):-)

Idę zaraz zjeść śniadanko i wypić kawkę, potem na zakupki i spacerek zarazem, ale to koło południa, jak będzie już cieplej :tak:

Miłego Dnia

Witam,fakt sloneczko pieine a na Onecie pisza ze w srode 20stopni ma byc:szok:zobaczymy:sorry:
Madzia fakt jedyna z trojeczka jestes ale jak Dziubek pisze ze podejrzewa blizniaki wiec byc moze bedziecie dwie z trojeczka:-D:-D:-D:-pa na usg chyba jeszcze za wczesnie.

Kwiateczek mnie tez bola plecy w nocy,w dzien jakos sie czlowiek rozrusza,ale np do tylu tez nie moge sie wygiac bo odrazu lapie bol...i Ty chodzilas na jakies cwiczenia i nic wiec juz nie wiem co pomoze,jak mnie dobrze moj R wymasuje to mi na troszke pomaga.

Ja mam to samo z plecami :tak:, a co do USG ja pierwsze miałam robione w 6 tygodniu ciąży i już wiedziałam, że ciąża pojedyncza :tak:;-)...dziś idę kupić teścik, bo @ jak nie było tak nie ma :no: :confused2:

Oj Dotkass, no to czekamy z niecierpliwością na wynik testu ;-)

W sobotę mieliśmy kolejne spotkanie z architektem, podczas którego omawialiśmy koncepcję projektu domu - tzn, funkcje mieszkalne - no i hihi znów jakieś zmiany będą, na coś tam się wstępnie zgodziliśmy, a teraz po przemyśleniu jednak chcemy zmienić... ale to już takie drobiazgi. Architekt twierdzi, że jesteśmy w połowie drogi. A nam się wydaje, że jakby w lesie ;-);-) ale to on się zna a nie my, podobno ma konstrukcję przeliczoną już na cegły, żeby nie trzeba było przycinać. Będziemy budować z Porothermu. Nadal nie dopracowana kwestia okien na piętrze, co jest dla mnie bardzo ważne, ale jest trochę skomplikowane bo robimy dach mansardowy, a jednocześnie nie chcę mieć ciemnych pokoi na górze...

Witam! U nas słonko świeci. Zuzia zasnęła. Boje się żeby chora nie była bo musiałam z teściową do lekarza jechać i tam wszyscy zakatarzeni i kaszlący:wściekła/y::wściekła/y:
Robię obiadek od rana 2 prania zrobiłam. Na 17,30 jedziemy na hipoterapie. Troche późno ale terminy zajete...
Dotkass może @ sie spóźnia przez to że schudłaś tyle a może nie...:-)

reklama
Do góry