reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

reklama
Witam.Wpadlam zyczyc milego dnia ,nie popisze bo mi Klaudia przeszkadza.
Dotkass a tam w tym domu macie wode ciepla miejska czy ogrzewana na terme?Bo jak na terme to wanna jest malo oplacalna i koszty wysokie.

A fakt sa piekne wanny zabudowane wlasnie takimi super kabinami.Ja lubie wanne ale wole szybki prysznic.Mam z glebokim brodzikiem.

mamita, jestem zbulwersowana, że nie ma dofinansowania w takich sprawach, przecież tu chodzi o dziecko :wściekła/y:

Iwonka, jeżeli chodzi o wanny w hydromasażami jestem jak najbardziej przeciwko, powód??? banał, zatrzymuje się woda w tych otworach i tworzy się grzyb (niestety), prysznic z hydromasażem jak najbardziej w porządku i jestem za, powód??? nie zatrzymuje się woda i jaka przyjemność :tak:, jeżeli chodzi o ogrzewanie wody, ogrzewamy z pieca, nie wiem dokładnie jak (nie znam się na tym), ale napewno nie przez termę, chcę wannę ze względu na Ami, ja i tak będę pewnie "się prysznicować" ;-):-p:tak:

Wiktoria, myślałam o czymś takim, ale....ach dużo ich, po pierwsze i najważniejsze w miejscu na wanne wchodzi tylko narożna, a narożnych z prysznicem nie wiedziałam, więc trzeba by było zamawiać co wiąże się z ogromnymi kosztami, po drugie zawsze mogę sobie ukucnąć i wziąść prysznic, w końcu pod prysznicem nie stoję długo :sorry:...a jak kiedyś będę robiła remoncik, bo znudzi mi się kolorystyka w łazience i będzie mnie stać na coś takiego to pewnie, że sobie sprezentuję :tak:;-):-)

Amelcia się wyszalała na ogródku, po domu ganiała jak szalona, byliśmy w lesie na spacerze, była z nami moja Mama, była zachwycona domem, miejscem, a najbardziej tym, że działka graniczy z lasem, w którym rośnie masę grzybów, a moja Mamcia "grzybiara", więc była w swoim żywiole :tak::-)

Dotkass fajnie że macie taki wymarzony domek, ja jeszcze czekam na pozwolenie na budowę , powinna byc na dniach, a potem jak będzie kredyt to witaj budowo...:tak:
U nas dziś drugi dzień wiatru, ale mały spacerek zaliczony

Jutro do pracy, nowy tydzień i Dzień Nauczyciela muszę przygotować z moja klasą, mnóstwo roboty:eek: no cóż...
jakoś tu cicho przez weekend:sorry:

Hej,

Ja miałam zalatane ostatnie 3 dni i dlatego wieczorkami już nie miałam siły komputera włączać. Dzisiaj unas piękan pogoda była. Chociaż wioało. Zuzia ostatnimi dniami jest jak aniołek. Kaszki tylko znowu na noc nie chce jeść i muszę kombinować co by jej tu dać żeby się najadła:eek:

A ja mam jakieś takie dziwne przeczucia co do tego że będę miała blixniaki. :szok: Oj oby się nie sprawdziły:szok:

Dotakss - fajnie ci że masz tak super usytuowaną działkę. Ja mam do lasu z pół kilometra:-( Na działce zero drzewek więc dopiero będziemy sadzić. Łyso tak:eek:

Witam wieczorowo.
Dziubek zycze Ci jednego:tak:blizniaki/....az sobie nie wyobrazam takich dwoch jak Kondzio,szpital psychiatryczny by mnie czekal:sorry:a i o blizniaki nie tak latwo:tak:

A my bylismy u znajomych,Ja z malym wrocilam sama a G zostal:baffled:Fajnie:sorry:

reklama
dziubek, a u Was w rodzinie były ciąże bliźniacze??? bo w takich przypdkach łatwoej o bliźniaki, no i metoda in vitro to w 90 przypadkach na 100 kończy się ciążą mnogą :sorry::tak:;-)

Do góry