reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

mamita - Szkoda, że tyle trzeba płacić... kurcze, przecież tu chodzi o małe dziecko i powinno to wszystko być tańsze.

_WiKtOriA_ 0- Ja ogólnie nie szaleję ale własnie spijam z męzem wódeczkę, bo jest wkurzony na swojego szefa i chciała się czegoś mocniejszego napić więc mu towarzyszę :p

reklama
Witam wieczorkiem
Dziś normalnie był "wiatrodzień" jak mawiał Kubuś Puchatek, nici ze spaceru:no:
Pojechałam do nowEj kawiarni dla mam z dziećmi, bo jest tam taki plac zabaw dla dzieci: kulki, zjeżdżalnie itp. fajnie było, wypiłam pyszną kawkę i pogadałam z siostrą. Tylko jakaś wścipska babka obok ciągle pytała o dzici, czy to bliżnięta, jak jej powiedziałam ze nie to ile między nimi różnicy, ja grzecznie odpowaidam że 10 miesięcy a ta że to niesamowite, że sie zdecydoałam na dwójkę tak szbko i takie tam, ciągle coś chciała, wkońcu ją ignorowałam bo miałam już dosyć przesłuchania:no: ale poza tym było ok

od piątku nie będzie mnie na BB przez tydzień bo muszę przenieść sie z dziećmi do domu mojej siostry, a ona mieszka w lesie( jest leśniczym) i nie ma internetu. Ona wyjeżdża na wycieczkę do Tunezji i ja muszę zajac sie jej psami i kotem. Troche nie wiem jak dam radę bo codziennie rano musze przyjechać do siebie bo Zuza do szkoły, dzieci zostawić z nianią i do pracy a po południu znowu z całym majdanem dosiostry niby 30 km ale zawsze to kawałek.

Madzia ja tez w sumie nie ogladam tv ale chociaz na seriali kilka sie lapie,ale ty to jestes z dyskryminowana we wlasnym domu,a do kina choc czasem wychodzisz?
no muszę przyznać żedtroche tak jest, ale walczę z tym...
A w kinie bywam raczej rzadko, raczej z dziećmi tzn. w pracy jak idziemy ze szkołą

My tez w domku o suchym pysku z szalejacymi dziecmi.Na szczescie spia.Cos mi Klaudia kaszle jak spi.
Madzia wzielas na siebie kolejny obowiazek a malzonek jedzie z wami? Nie moze on sam tam zagladac?
Mamita ,tyle pieniedzy zeby placic,naprawde to sie w glowie nie miesci...ze nie ma jakis refundacji czy cos? Czy wam sie nie nzaleza poprostu z jakis wzgledow?

Kwiateczek nic nie planuje s[pecjalnego,w dniu urodzin przyjda na dwie godzinki po poludniu dzieci z podworka a urodziny dla rodziny bede w sobote.
Ma ktos taka kabine tego typu?
ffb45dceb94811e1.jpg

Ostatnia edycja:
Myslę o fundacji żeby założyc Zuzi subkonto i wtedy znajomi moga wpłacać 1% podatku na jej konto i te pieniądze będą do wykorzystania na rehabilitację, hipoterapie, może wreszcie na turnus byśmy pojechały. Rehabilitacja wskazana metoda Bobath a u nas najbliżej w okolicy jest kobieta która ma uprawnienia ale tylko prywatne wizyty, a turnus ok 3 tys bo jak z nfz to do 18 m-cy sie czeka... Znajoma radziła fundacje regionalna ale u nas nie ma takowych więc uderze chyba do ogólnopolskiej.
Iwonka kabina rewelacja moja ciocia ma podobna jest super

Wiki G ma co drugi weekend wolny ale zawsze musi odpoczac,albo cos innego:angry:tak ze sama i tak chyba ze od czasu do czasu nim wstrzasne:sorry:
Madzia co za baba,ja to nie znosze tych 100 pytan do..:angry:
Panistepelek to i ty przy okazji sie rozluznisz;-);-)

A moj G juz sie polozyl:baffled:oczywiscie sparwdzil wszystko w kompie i poszedl lulu a co ja tam:no:ide cos ogladnac:baffled:

Madzia wzielas na siebie kolejny obowiazek a malzonek jedzie z wami? Nie moze on sam tam zagladac?
Iwonka pewnie by mógł ale mój mąż pracuje za granicą i jest raz na 2 miesiące w domku, więc ze wszystkim jestem sama, tzn Zuzia mi pomaga ile może ale to jeszcze dziecko.

Jeżeli chodzi o kabine to ja mam taka narożną, okrągłą ale niższy brodzik i bez takiego panelu tylko zwykła bateria:-)

Madzia sorry jak przeoczylam ze kiedys pisalas ze maz na wyjezdzie ;-) a kabine zwykla mam tez ale chcialabym teraz taka zabudowana z sauna ,hydromasazem,radiem,swiatelkami .......he.

Dzis widzialam mega wyjechana przeceniona z 4500 na 2000tys ale to taka kabina zamknieta z wanna w ktorej jest hydromasaz.,mowie wam bomba!!!!!no ale spora i miejsca potrzebuje choc cena kuszaca,nawet na raty bym wziela.cos jak ta ale jeszcze z lepszymi bajerami.Tu jest pokazane jak ona wyglada wewnatrz :http://www.hydromasaze.com/photo/flash/K006.html

Ups chyba powinnam na innym watku pisac o tym,wybaczcie ;-)

K006.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się szybciutko,

Nadrobię Was wieczorem, albo jutro, bo zaraz uciekamy do naszego domku, zdjęcia już porobiłam, muszę zrzucić i wkleję się pochwalić, ale wszystko później :-):-):-)

Iwonka, ja chciałam taką kabinę, ale zrezygnowaliśmy, będziemy mieli tylko dużą wannę, miało być i to i to, ale stwierdziłam, że nie będę robiła z łazienki składu, wolę przestszeń :tak:;-):-), ale jeżeli miałabym mieć tylko prysznic to napewno taki :tak::-)

Miłego Dnia

Do góry