reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Póki co obejrzałam, te brzydule z różnych krajów i szczena mi opadła przy Greczynce i Wietnamce. Brawo. Za to Rosjanka nie wybrnęła niestety.
Szefów to sobie jutro obejrzę.

Oglądam czasami amerykańska wersję, lubię tych asystentów, blondynę i tego geja.:-D
Polska brzydUlę sporadycznie, nie mam na kim oka zawiesić. Dorocińskiego by dali na szefa to bym nie przepusciła odcinka i jeszcze powtórki wyfilowała. Tak, to najwyżej na napisy włączę bo Miku lubi.
Choć z drugiej strony Dorociński jest w Tancerzach a nawet 5 minut nie daję rady obejrzeć.:no2:

reklama
Witam.
W końcu doczytałam z tygodnia co u Was.

Dziubek gratuluję, właśnie takie miałam przypuszczenia.

U nas chorób c.d. Ania zapalenie oskrzeli a Natalka katar. I oczywiście konający na przeziębienie mąż.

Natalka śpi tak około 1,5 h od około 12tej. Wstaje 7-8ma a spać kładę po 20tej.

U nas sezon grzewczy od wczoraj. Teraz jest przyjemnie ciepło.

Kathy co do fotek to wybieram sobie kilka i potem robię z tego jedno zdjęcie w paint shop pro.

To tyle na dzisiaj. Idę spać.

Witam sobotnio:-) Byla wczoraj tesciowa ,zrobila zapas kaszek dla Klaudiii na 3 tyg minimu wystarczy.
Za kilka dni mojej corci 4 urodziny ,przyjezdza tez moja mama :-)Moje dziewczynki tez lekko cos tam pokasluja,i jakis katarek z rana jest.Zaczelam im podawac rutinacee junior w syropie z wit C.Bede dawac codziennie ,przez ten okres zimowy.

Madzia ja tez w sumie nie ogladam tv ale chociaz na seriali kilka sie lapie,ale ty to jestes z dyskryminowana we wlasnym domu,a do kina choc czasem wychodzisz?

Joanna zdrowka zycze dla rodzinki!

Dzień dobry. Ja tylko na chwilkę. :)

jo-anna-on - Duzo zdrówka dla domowników.

Co do szefó i brzydul to w zeszłym tygodniu oglądałam te filmiki z siostra i obgadywałysmy wszystkiech po kolei. Z Babek to już nie pamietam która Nam się najbardziej podobała ale co do szefa byłysmy zgodne, że polski Marek Dobrzański jest najlepszy :p

hej ja po szkole myslalam ze mi glowe rozwali wzielam apap i dwa razy ibuprom zatoki przeszlo :eek:

Iwonka fajnie ze mama do Ciebie przyjedzie :tak: ale pannica Ci rosnie ze szok

kwaiteczek ech no az niewiarygodne ale niestety u nas tez sie to zdarza no a nastepna rzecz ze ludzie sa paskudni babcia krzyczy ze jest przeciwna aborcji a jak przyjdzie dziewczyna z dzieckiem bez obraczki to krzczy dziw*a

Witam! wczoraj nie dałam rady już zajrzeć. O 11 przyjechała Siostra z małą (2m-ce), potem ja odwiozłam do domu i prosto na hipoterapie. Chcieliśmy jeździc raz w tyg bo kruchoz kasa ale musimy przynajmniej 2 razy więc na miesiąc bedzie ok. 300zł +dojazdy(30km w jedna strone.). potem szybciutko na msze i pogoń za smoczkiem bo Zuzia zgubiła i nie mogłam w żadnej aptece dostać...
Dzisiaj od rana gości miałam przez to Zuzia marudna nie mogła potem zasnąć. dopiero teraz troche ogarnełam mieszkanko. Musimy na zakupy jechac w lodówce tylko swiatło...

Mamita wspolczuje takiej lataniny i tej kasy:baffled:nie da sie jakos obnizyc tych kosztow?jakies doplaty czy cos?
Ale tu cisza:sorry:a my prawie caly dzien w domu bo tak wieje ze nie dalo sie isc.Piasek w oczy az sie sypal.Nudzi mi sie.G w pracy.....do pozna:baffled:Nic nie moge zrobic przy Kondziu bo albo mi zaraz sie na kolana wpycha albo na lawe,to wylacza tv itd itp.....

reklama
kwiateczek no pusto dziewczyny pewnie szaleja w sobotnia noc ;-) szkoda tak ze Twoj ma wekendy w pracy, fajnie tak miec wolne jak sie caly tydzien pracuje :-)

Do góry