reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

Miałam wyjść na zakupy, a Amela mi teraz zasnęła, boję się, że jak się obudzi to będzie już lało, bo słońce powoli się chowa za szare deszczowe chmurki :confused2:

reklama
Wiktoria - To ja często mam tak ze swoimi ubraniami, że najpierw poprosauję, powkładam a jak za jakiś czas chcę załozyć to i tak wygniecione.

Kamilka - Fajnie, że synek chętnie zostaje w żłobku.

U mnie dziś pogoda trochę ładniejsza, bo nie pada i słonko jest ale wiatr wieje. Mam jednak nadzieję, że uda nam się wybrać na plac zabaw.

Klaudia ostatnio zrobiła się z niej niezła spryciara. Klaudia ogólnie nie lubi się przewijać i przebierac i zawsze ucieka, jest pisk, krzyk i co jeszcze się da. A od kilku dni gdy chcę ją np. rozebrać do spania trochę to przytula się do mnie byle bym jej nie ruszała. Nawet dwa razy mi tak zasnełą przytulając się na pół ubrana.

Ostatnia edycja:
Cosmo, to ja już teraz Cię zapraszam serecznie z dzieciakami do naszego domu, który mam nadzieję, że powstanie hihi (na razie nadal wstępna koncepcja projektu, nie dokończona..)

Panistepelek, Mikołaj ma dokładnie to samo -brewerie na przewijaku, ucieczki i przytul mnie mamo ;-)

Moje młodsze dziecię się odzwyczaiło od tatusia - już w ogóle nie ma mowy żeby go tata uśpił, ani w nocy wziął na ręce jak się przebudzi i płacze. Mikołaj wpada w potworną histerię :shocked2: Potem tak mocno się do mnie przytula, że go siłą się nie da oderwać - nawet jak już zaśnie to przez sen trzyma w całej siły a gdy próbuję go odłożyć jest wrzask. Muszę popracować nad relacją tata-syn.
Nie bardzo mogę powiedzieć "a wyj sobie u siebie w łóżku", bo jeżeli mój mąż kładzie się spać np. przed 12 i musi wstać o 5, jechać daleko autem do pracy, to musi się wyspać już i tak jest przemęczony.... Więc mam nadzieję, że to przejdzie po prostu.

Witam was w deszczową i zimną noc chciałam napisać!A jest dzień sorki:sorry::sorry:
Tak miłym akcentem chciałam się przywitać hehehe .Własnie porzestało lać i z A jak tylko niunia wstanie jedzioemy na wieksze zimowe zkupki:-)

Ale juz jestem głodna zaraz zaczne ziemnieki obierać na obiad a niedawno o 9 00 jadłam!

Fajnie,że wasze pociechy nie płaczą w żłobku-choć wiekszosc w tym wieku nie powinna moja to do dzieci uwielbia normalnie chodzić :-):-):-)
wiem,że nie było by problemu ale ja mam złe wspomnienia z Olim i mam wyjscie,że mogę być z nia w domku ale jak tylko zaczniemy się budować a Oli pójdzie do szkoły nistety jakaś praca i dodatkowy pieniadz by sie przydał:-p

Pocieszam się ,że ten rok zleci i bedzie mozna niunię zapisać bo bedzie miała 2,5 roczku a takie ju ż u nas przyjmują zleci zobaczycie....

Normalnie w brzuchu mi burczy:confused2::confused2::confused2:

Wczoraj dostałam antybiotyk ale jak narazie nie przechodzi najbardziej boli głowa-ah te zatoki:-:)-:)-(

Nie wiem czy oglądacie "Brzydulę" ale ja juz nie mogę doczekać się nastepnego odcinka ogladam ja po dwa razy wieczorem i rano a p0ozatym na TVN7 leci niemiecka -ależ tamta brzydka:-p:-p:-pNasza jest piękna nawet w tych okularach -BO POLKA!!!!
Nie wiem chyba mnie wciagnęła....Mareczek niczego sobie :cool2:
Ale zanudzam co???Mój A słuchac nie morze jak opowiadam hihhi:-D:-D

kathy - dla ciebie i innych fanek tego serialu zestawienie 17 brzydul i szefów z całego świata
[video=youtube;zw0NPzX08C8]http://www.youtube.com/watch?v=zw0NPzX08C8[/video]
[video=youtube;Y47Y_r264ZM]http://www.youtube.com/watch?v=Y47Y_r264ZM&feature=related[/video]

Witam
Ja dzis pozniej bo rano mialam dentyste i pozniej bylam zaplacic czynsz i spacer itd.teraz maly spi a ja ide robic sosik i kopytka:-p
Co do brzydul to mi sie podoba chyba to Wietnamka byla,sliczna:tak:a z szefow to chyba nasz najbardziej,Hiszpan i Turek nawet nawet:sorry:Chyba hiszpan mial zdjecie bez koszulki,tylem z odwrocona glowa a na plecusiach tatuaz:-p

Ja też oglądam Brzydulę i Niemiecką wersję i Polską, corano dzień rozpoczynam kawą i maratonem z serialem Brzydula, najpierw na TVN, potem na TVN7, dobrze, że nie kolidują ze sobą czasowo, ale to pewnie dlatego, że oba seriale puszcza jakby nie było TVN, więc zależy im na oglądalności :tak:;-):-):-)

Wzięłam się dziś i uprasowałam kupkę ciuszków Amelci, ale włączyam kolejne dwa prania i kolejna kupka zaczyna rosnąć...nie ma końca...o naszych ciuchach nie wspomnę :no:...już kiedyś pisałam, że ja też wieszam tak, by nie były pogniecione, ale niestety moje zboczenie jest takie, że muszę mieć idealnie gładkie włożone do szafy dlatego prasuje :tak:

reklama
witam wieczorkiem
widzę że obce mi tematy bo ja prawie wcale nie oglądam telewizji, z braku czasu głównie a jak juz bym mogła to albo dzieciaki bajkę, albo Zuzia jakiś film albo jak jest T w domku to jakiś meczyk ogląda i takim sposobem nauczyłam sie żyć bez TV, słucham radia głównie w samochodzie w drodze do i z pracy to chociaż czasami dowiem sie co na swiecie i w polityce...

Do góry