reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

witam sie z duza czarna ;-)

u nas lepiej oczka nie ropieja za to pokasluje troche ale to pewnie od kataru ktory polyka, ogolnie nie wyglada na chore dziecko :sorry:

mamita najwazniejsze ze sie jemu nic nie stalo, moj maz mial taka akcje w zeszlym roku w pazdzierniku chociaz nie bylo jego winy, auto nie nasze.. tylko biedny mial problemy z szyja bo babka w niego w jechala na obwodnicy no a tam sie 50 nie jezdzi
dobrze ze taki szybki termin i nie musisz za dlugo czekac :tak:

kwiateczek moi rodzice maja na gaz wychodzi bardz tanio maja wszystko nowe rurki grzejniki i piec dwu funkcyjny mieszkanie nie duze tej wody w obiegu tez nie duzo i wychodzi im gaz taniej niz prad, opal czy jakby miala c.o w czynszu

Iwonka natomiast jesli chodzi o prad mieli taki na poprzednim mieszkani bojler na prad rachunki byly kosmiczne bo mial on chyba 80litrow wiec za nim sie nagrzal a pozniej jak sie ktos wykapal to woda sie mieszala ciepla z zimna wiec znowu termostat zaskakiwal bo inaczej dwie osoby wykapane a reszta w zimnej

cosmo fajnie tak sie spotkac z osoba z ktora sie mialo dobry kontakt chociaz czasami sie okazuje po czasie ze nie ma sie z ta osoba tematu wspolnego ja mam jedna kol. to juz nie umiem z nia rozmawiac a za to inna moge jej niewiem ile nie wdziec zawsze mamy o czym rozmawiac :-p

panistepelek ja czesto skladam dokladnie pranie i do szafki a pozniej jak szykuje malemu wieczorem ciuchy na nastepny dzien to widze czy przeprasowac czy nie czesto tez bylo tak ze przed wlozeniem do szafki prasowalam i pozniej wyciagam a gdzies sie cos odgniotlo i znowu trzeba prasowac ..:eek:

reklama
Dzień Dobry,

U mnie od rana słoneczko świecie, ale zimno jest...Mamacia kupiła dla Amelci wczoraj nowe czapeczki i rękawiczki, więc na dwór dziś koniecznie wyskoczymy, tymbardziej, że musze udac się na zakupy, bo w lodówce pozostały same korcące mnie rzeczy, których na diecie mi nie wolno nawet powąchać ;-):-p

Madzia, dobrze, że nic Ci się nie stało, taka pogoda najgorsza, o wypadek nietrudno :no:

Migocia, :-D:-D:-D, dobre, uśmiałam się :-D:-D:-D

mamita, będę trzymała kciuki, a mężowi dobrze, że nic się nie stało, a samochód, jak to samochód rzecz nabyta, zdrowie najważniejsze :tak:

cosmo, super, że się spotkasz z przyjaciółką, wykorzystaj to dobrze ;-):-p:-)

Ide wypić kawkę, potem prysznic i zakupy wraz ze spacerem, czyli dwa w jednym

Miłego dnia

hej dziewczyny

a ja juz w domku u nas zimno jak :szok::szok:
od wczoraj grzeja wiec mieszkanie odrazu nagrzewalam..
Dzisiaj Adas wstal o 6 z jakas histeria i krzykiem i juz nie usnal wiec pomalu zaczelismy sie szykowac i zaprowadzilam go do zlobka.. a tam mila niespodzianka moje dziecko samo wyciagnelo raczki do pani i poszlo bez plaaczu bez focha:tak::tak::-):-)

a ze zlobka do urzedu...

i dopiero zasiadlam ze sniadaniem i kawka:tak::tak:

kamilka no fajnie tak jak dziecko chce isc u nas maly jak po niego ide to przyjdzie do mnie ja go ubiore i na przyklad wyjdzie panie do szatni to on leci do niej wyciaga raczki przytuli ja i idzie do mnie i idziemy do domu a tak jak rano to tez zawsze raczke wyciaga albo jak tylko drzwi otworzymy od sali sam biegnie do dzieci :-):-)

Witam.Malzonek ma dzis wolne wiec jedziemy zalatwic kilka spraw.
Wiki ja mam rachunki za prad latem po ponad 200zl.wiec mi to nie obce.Niestety nie ma cieplej wody miejskiej i wszystko w domu jest na prad.Po zalozeniu centralnego spodziewam sie miesiecznych rachunkow po okolo 500zl
Musze konczyc bo wzywaja...

reklama
Ola ja bym ja już dawno odwiedziła, ale to z Katowic 8h w pociągu... a ja mam jak Ty że wiecznie ciągne za sobą swój ogon a oni tyle w pociągu mi nie wytrzymają :no:

myślę, ze prędzej się spotkamy jak w Wawie będziesz mieszkać :tak:

Do góry