reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Dzień dobry.
Nie moge pisac na tym cholerstwie,czemu tak sie robi:no:nie powinno przeciez:no:mam kolege elektronika.kilka razy z Pl naprawial mi komputer ten drugi.musze do niego napisac bo mnie to wkurza.:angry::angry:
Podepnij sobie klawiaturę do lapka :tak: o niebo lepiej :tak:

Oj tak, jeszcze tydzień mi został "wolności", postaram się go miło spożytkować :tak:. Oprócz tego mam jeszcze kilka spraw do załatwienia.

Cosmolady może jakoś się uda mamę namówić na lekarza, ileż to można cierpieć.

Mamita jesteśmy myślami z Tobą.

reklama
Witam dziewczyny

ja juz po pracy a zaraz ide do drugoej zalatwilam sobie masaz klasyczny i cwiczenia takiej babci to przez miesiac troche kasy wpadnie:-):-):-) i chyba bede tak dorabiala bo ze stazu ciezko wyzyc...

a okazuje sie ze mam nagranych pare pan i bardzo mnie to cieszy bo mozna na tym zarobic..

dzis Adasia zabieram ze soba bo to akurat znajoma i ma synka pol roku starszego..:sorry2::sorry2::tak::tak:

cosmo, spróbuj namówić Mamę, wiem, że boi się usłyszeć złej diagnozy, ale może wcale jej nie usłyszy, a jeżeli tak będzie, to można zacząć działać, coś robić, a tak tylko cierpi, biedna :-(

kamilka, super, że udało Ci się znaleźć dodatkową pracę :tak::-)

Joanna, życzę fajnego ostatniego tygodnia "wolności" - chociaż powrót do pracy po przerwie też ma swoje zalety ;-)

Kamilka, gratulacje - fajnie, że masz możliwość sobie dorobić, to się na pewno przyda!

Cosmo, ojjjj ale biedna Twoja Mama.... bardzo współczuję!

Byłam u dentysty, ku mojemu zdziwieniu okazało się, że próchnicy nie mam, ale pani poprawiła mi górne jedynki, które kiedyś złamałam, miałam dobudowane i jakoś tak już nieładnie wyglądały - trochę żółto-szare i nierówne, i teraz mam dwie piękne białe jedyneczki - tak marzyłam, żeby z nimi zrobić porządek i jestem szczęśliwa!

Joanna nie pomyslalam zeby dopiac klawiatute:sorry:lezy bezuzyteczna chwilowo tylko jeden problem jest bezprzewodowa a nie wiem gdzie G walnal palec od niej:angry::angry:
Cosmo namow mame,lepiej za wczasu:sorry:ja to naleze do tych panikujacych,ze wszystkim od razu latam do lekarza ale to mi sie tutaj zrodzilo,przy tej "fachowej pomocy":sorry:
Kamilka gratki dodatkowej pracki:tak:kasiorka zawsze sie przyda tymbardziej ze zanim sie obejrzymy a tu swieta beda:sorry::tak::

Kondzio spi,zjadlam wczorajszy rosol,popycham wlasnie frytkami a dla G grochowke robie:sorry:

Witam.
mamita- bardzo mi przykro z powodu taty.:-(Myślałam,że jednak jakoś przetrwa najgorsze.

Wróciłam z mini urlopu. Spotkałam się z Cosmo.
Jestem młotek niesamowity. Umówiłyśmy sie ale z przyczyn odemnie nie zależnych musiałam sie mocno śpieszyć. Krótka pogawędka zapoznanie dzieci itp.
Podeszła moja mama , zrobiła sobie zdjęcie z chłopakami ( po to, żeby utrzymać ich obok siebie) i koniec spotkania. Tak naprawdę podeszła zrobić nam wspólne zdjęcie, ale jakoś zupełnie nie przyszło mi to do głowy. Tylko stałyśmy z Cosmo jak paparazzi i robiłyśmy foty szkrabom.
W ogóle to zaraz po przyjeździe się przeziębiłam i w dzień spotkania miałam lekką gorączkę, wiec kojarzenie nie te.
Oczywiście spotkałyśmy się w pięknym parku ale dzieci bawiły się na miejscu jakiegoś remontu czyli na hałdzie piachu, kawałkach betonu, gdzieś tam taśma zabezpieczająca. Myślę, ze na placu zabaw bym go nie utrzymała.

Cosmo śliczna dziewczyna, bardzo sympatyczna:tak:

idę nadrobić watek.

hej no ja wlasnie wrocilam po pracy hehe rekoma ale powiem wam bark mnie troche boli 3 babki wymasowane... hehehe...

ale Adas to juz w zywiole byl:-):-)

Ola, ja też mam wybite jedynki i dosztukowywane, obie :tak:, tylko, że ja mam już ślicznie zrobione, równiutko i wyglądają jak moje, nie widać różnicy, może lekko w lewej, gdy się mocno przyjrzeć ;-)

kamilka, to musisz go przyuczuć do zawodu ;-), niech nauczy się to będzie Mamę masował ;-), a może i szybko zacznie jakieś panie ;-):-D:-D:-D

Hej,

Ja chora. Zakatarzona. Nos mam już zdarty do czerwoności od tych chusteczek. Mała naszczęście już wyzdrowiała. Muszę przyznać że odką zaczęłam z nią chcodzić do piaskownicy miejsckiej to się bardziej rozbrykała. Wcześniej nie zabierałam jej bo bałam się tych kupek w piachu bo ona go do buzi brała. :baffled: Zaliczałysmy tylko chuśtawki i slizgawki. No ale teraz już większa dziewucha i mądrzejsza. Obcowanie z dziećmi słuzy jej jak najbardziej. Może i zacznie więcej mówić:tak:

Szopek - tak to czasami bywa że w całym zamęcie się róznych rzeczy zapomina. A my kiedy się spotykamy????;-)

reklama
To mialyscie dzis wesoly dzien kobiety:-)u nas tez byl fajny.wieczorkiem Kondzio dostaje glupawki zawsze ale dzisiaj byl prezslodki,nie moglam sie od niego odkleic,go i znow by byl w brzusiu:sorry:kochany moj:-)
ja tez mam jedynki straszne,za gowniary nie mylam i z obu pol nie ma:no:wymieniane kilka razy ale znow zolte plomby sa:baffled:do tego dwojki mi sie cofnely do tylu i jak sie usmiecham to jedna zawsze troche na usto sie opiera a z drugiej strony jest daleko ze wyglada na ciemny zab:baffled:koszmar:no:
ide sie legnac,w uszach mi dudni caly dzien,nie wiem gdzie mnie przewialo:no:szumi wszystko w glowie.ach moj mlodszy brat idzie do 3 gimnazjum.jutro ma komis z chemii i matmy:no:nie wiadomo jeszcze czy pojdzie:no:trzymajcie kciuki za tego nieuka:sorry:jutro od 8.30 do ok 12:sorry:

a zapomnialam.rozpisalam sie tak na zamknietym bo nadrobilam:-)i mi sie skasowalo:angry::angry::angry:badziewie a nie komp:angry:dosc ze nie pisze to jak za duzo jest kasuje posta:angry:jutro napisze:tak:juz szwankuje:angry:

Do góry