reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

mamita, strasznie mi przykro [*]

sylwia, ja też jestem teraz na etapie szukania psa, a raczej rasy, która byłaby dobra na duży ogród, ale do trzymania w domu, no i idealną dla dziecka...szukam intensywnie, choć kupować dopiero będziemy na wiosnę, jak już się zaklimatyzujemy w naszym domku i będzie ciepło, by uczyć psa załatwiania się na dworzu :tak:...masz tu kilka linków, może Cię zainteresują, pomogą Rasy psów dla dzieci oraz Rasy psów. Opisy psów i wzorce ras: a i jeszcze to psy rasowe w Podajlape.pl opisy ras psów, ogłoszenia szczeniaki, hodowle, wystawy psów rasowych i w sumie bardzo pomocne przy wyborze psa Wybór psa. DogSelector pomoże Ci wybrać najlepszą rasę psa. Mam nadzieję, że coś pomogą te stronki :tak::-). Dodam jeszcze, że i tak uważam, że rasa nie ma chyba większego znaczenia, zależy jak się psa wychowa, ale niektóre przyzwyczajenia danych ras, mogą zadecydować o wyborze

Ostatnia edycja:
reklama
My też szukamy psa do ogrodu bo ogrodzenie to kwestia niedalekiej przyszlości Tyle że u nas psy do domu też przychodzily i w domu też pewnie będzie siedział Tylko zastanawiam sie czy przemęcze go do ogrodzenia choć wymyślilam że możemy ogrodzić tylko tył dla Zuzki i psa reszte w następnym roku Zależy mi też żeby pies był ze sprawdzonego miejsca a nie od pseudo hodowcy wtedy psy moga stać sie agresywne Nie chodzi mi też żeby byly jakieś z rodowodem Te mają i ojca i matke takich samych nierodowitych malamutów od dwóch kuzynów podobno te szczeniaki nauczone są czystości i nie załatwiania sie w domu Sama nie wiem moja mama mówi żebyśmy sobie wzieli
Dzięki za stonki poczytam sobie Jedna czytalam któryś jest dla dzieci ale strasznie szczeka to nie dla nas bo sąsiedzi mają takie wyszczekane psy że chyba bym zwaryjowala jak mój by ujadal pod oknem Dziś kundla teściów eksportowalam bo mu sie zachcialo ujadać pod naszymi drzwiami o 2 w nocy

Mamita nie wiem co powiedzieć, naprawdę bardzo mi przykro
[*]

witam

Wkurza mnie ten laptop,ciezko pisac:angry:pisze zdanie a tu nagle cofa mi sie kursor i jesem gdzies w polowie poprzedniego zdania:angry:nie wiem czemu tak sie robi.co chwile musze sprawdzac gdzie jestem:angry:
ja tez na laptopie siedzę i mam ciągle to samo... nie wiem dlaczego tak jest...

siedzę i słucham dołującej muzyki bo taka pomaga mi wyjśc z dołka, juz chyba 2 godzinę leci mi Carry My Soul na przemian z Don't be so unhappy i Why don't you go...

spotkałam się z szopkiem super było, ale krótko, foty później na zamkniętym

jeju jeszcze tydzien i przeprowadzka i znowu zostanę bez neta, no ale do mamy bliziusio więc będe starała się być na bieżąco :-)

My zastanawiamy się nad dużym psem, mamy już nawet kilka typów, pies napewno będzie z nami w domu :tak:, w ciągu dnia w ogrodzie, jakoś nie mogłabym siedzieć w cieple, gdy mój pies marzłby na powietrzu :no:. Też uważam, że najważniejsze to wiedzieć kto jest matką i ojcem szczeniaka, dużo w genach z zachowania mają przekazywane szczególnie psy, może być tak, że niby kochany Labrador będzie agresywny, a amstaf kochający dzieci i tulący się jak york :tak:. Rodowód też nie jest mi do szczęścia potrzeby, ja potrzebuję psa dla siebie i dziecka, a nie na wystawy :tak:

cosmo, super, że już za tydzień będziesz "u siebie"...pakowanie rozpoczęłaś???

hej dziewczyny

a ja dopiero teraz caly wweekend na wyjazdach :tak::tak: Adas juz zasypia pomalu

a dzisiaj moja 1 rocznica slubu koscielnego i wlasciwie polowy mojej rodziny wiec bylo co robic i z kim posiedziec
weekend co prawda spedzony fajnie:-):-)

mamita przykro mi:([*]

Mamita myslalam ze jest lepiej ale moze probujac nadrobic szybko zle doczytalam:no:przykro mi bardzo:-:)-:)-:)-(

Dotkass o psach to moglaby Kangurka cos napisac:tak:A wlasnie,jej tez nie ma od dawna:baffled::confused:

A my bylismy na weolym miasteczku ale nie mam kompa starego jeszcze wiec zdjecia w pozniejszym terminie:zawstydzona/y:

Dotkass - trzymaj trzymaj ten wątek. Myślę że jak będą paskudniejsze dni to i nas więcej się pojawi:tak:mamita - współczuję śmierci taty. Musi być ci ciężko. Dobrze że jesteście jednak w domku to łatwiej może ci będzie.
Sylwia - piękny piesek. Jeżeli znasz rodziców pieska to zawsze masz większą pewność że będzie spokojny jeżeli one też były. Mi podoba się taki:
Psy Akita - opis rasy
jak będę miała swój domek to sobie takiego sprawię:tak:

My zastanawiamy się nad dużym psem, mamy już nawet kilka typów, pies napewno będzie z nami w domu :tak:, w ciągu dnia w ogrodzie, jakoś nie mogłabym siedzieć w cieple, gdy mój pies marzłby na powietrzu :no:.

U nas tak było, ojciec kupił psa 1 grudnia szzeniaczka owczarka belgijskiego i mial byc u nas tylko przez zimę a na wiosnę miał iść na działkę ale tak g pokochaliśmy że nikt by go tam nie oddał i Finbar mieszkał z nami całe swoje zycie :tak:

cosmo, super, że już za tydzień będziesz "u siebie"...pakowanie rozpoczęłaś???

nie jeszcze, tutaj nie mam tak dużo rzeczy muszę wynająć firmę transportową i poprzewozić wsjo z Wrocławia...

reklama
Mamita myslalam ze jest lepiej ale moze probujac nadrobic szybko zle doczytalam:no:przykro mi bardzo:-:)-:)-:)-(

Bo było lepiej. Zmarł rano. Zgon stwierdzili o 6. Ale tak sobie myślę że dobrze może że skończyły się cierpienia jego i Mamy. Niektórzy przecież cierpia z bólu latami zanim nadejdzie koniec...
Jakąś godzine temu brat dzwonił że mamy nie ma i szukał jej... Miałam serce w gardle ale na szczęście okazało się że jest u Babci.

Do góry