reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Tak Mamita lepiej odejść szybko i sie nie męczyć niż cierpieć latami W poprzednią niedziele byłam u bylego sąsiada na pogrzebie,któremu od dawna wylatywały dziury w ciele dobrze że już nie cierpi
Ale fakt faktem rodzina zawsze cierpi
Jeszcze tylko ci powiem że zawsze jak komuś umiera ojciec to sobie myśle że maja szczeście bo go pamiętają Sory taki mam teraz nastrój ale może ci to choć troche pomoże

A więc ten nastrój mam przez gówniarzy którzy każa sie wozić mojemu P. nie dość że oszukuja gdzie jada to po nocy wracaja :wściekła/y:i teraz znów noc nie przespana Mają rodziców to niech ich wożą Teściowa potrafiła dzwonić po P. jak miał 21 lat i byl u mnie wyklinać gdzie sie włóczy a wiedziała A teraz 13 i 16 latki mogą wszystko bo to lepsze pokolenie:szok: Nie no sory ale wkurza mnie bo my mamy swoje życie a P. jutra z rana do pracy Bedzie wieczorem umierał ale nie umie odmówić siostrzyce

A co do pieska to chyba jednak sie nie zdecydujemy może w nastepnym roku jak już wszystko bedzie gotowe pod psa Może ktoś ze znajomych kuzyna bedzie mial a jak nie to inny zobaczymy

Cosmo udanej przeprowadzki tylko nie zapominaj o nas

reklama
Mamita bardzo mi przykro z powodu śmieci taty [*] jest już po lepszej stronie. Trzymaj się w tych trudnych dniach, jesteś silną kobitą :tak:.

Dziękuję za wszystkie życzenia dla mojej małej czterolatki :tak:.

Dobrze, że ciągniemy ten wątek :tak:. Ciekawe, jak to będzie, jak wrócę do pracy i będzie mniej czasu na wszystko. Ale postaram się zaglądać jak najczęściej.

Kwiateczek jak piszę na lapku to też mi tak kursor przeskakuje ale to normalne bo ciągle mi się tknie paluchem ten sektor co się steruje kursorem (sorry za niezbyt fachowe określenie).

Mamita bardzo mi przykro z powodu Taty. Przynajmniej juz nie cierpi

Sylwia malamuty sa sliczne. Ja jednak najbardziej lubie zwykle kundelki

Witam Kochane,

Nareszcie wąteczek drgnął do przodu ;-):-)

dziubek, piesek śliczny, ale ja to jestem wygodna w sumie, wiem, że przy dziecku, psie i ogrodzie jest masa roboty, więc będziemy szukali psa z w miarę krótką sierscią, napewno nie do strzyżenia i częstego czesania, na ogrodzie długowłose psy to masakra, a jak ma mieszkać w domu to ja dziękuję...fakt krótkowłose wbija się sierść wszędzie, ale wolę to niż multum błota wszędzie ;-):-)

sylwia, tak będzie lepiej, to tak jak my, ja już bym chciała psa, ale chcę żeby od małego był już przyzwyczajony do miejsca w którym mieszka, bez przeprowadzek :tak:

Ja mam kilka typów, będę musiała tylko dokładnie sobie o nich poczytać zanim na któryś się zdecydujemy Psy Owczarek z Majorki - opis rasy, Psy Dalmatyńczyk - opis rasy (kiedyś miałam, oddany, kochany i wbrew pozorom bardzo mądry pies, choć indywidualista), Psy Foxhound amerykański - opis rasy, Psy Ogar polski - opis rasy, oczywiście Psy Owczarek niemiecki - opis rasy, Psy Rhodesian ridgeback - opis rasy, Psy Wyżeł weimarski - opis rasy, no torchę tego jest, będę miała zagwostkę, ale pewnie wybiorę takiego psa, który będzie ze znanego mi "źródła" :tak:

Witam:-)
Dotkass widze ze szukasz na calego psiny:tak:
Mamita wspolczuje smierci taty ale zgadzam sie ze lepiej by nie cierpial:no:ostatnio pisalas ze doznal wiele bolu,nogi spuchniete itd...teraz nie cierpi a wy z nimi:no:
Cosmo gratuluje przeprowadzki:tak:nowe miejsce,nowe zycie:trak::tak:zobaczysz teraz bedzie tylko lepiej:tak:
Joanna to juz pare dni Ci zostalo:sorry:ciesz sie wolnym,pogoda ma byc ladna wiec super.

Nie moge pisac na tym cholerstwie,czemu tak sie robi:no:nie powinno przeciez:no:mam kolege elektronika.kilka razy z Pl naprawial mi komputer ten drugi.musze do niego napisac bo mnie to wkurza.:angry::angry:
U nas sloneczka dzis troche ma byc:tak:wczoraj bylo bardzo cieplo:tak:ide kawusie zrobic:-p

Dzień dobry wracam po przerwie - nie było niani, ja sama z dziećmi przez calutki tydzień, nawet mi się nie bardzo chciało włączać kompa.

Nie doczytam co się działo, poza jedną sprawą - Mamita, bardzo mi przykro z powodu Taty, bardzo liczyłam, że jednak będzie dobrze, ale teraz Tata i tak zawsze będzie przy Was i będzie się Wami opiekował, na pewno to odczujesz. Mocno ściskam.

Muszę skończyć jedno zlecenie i na 13 do dentysty lecę. A potem znów praca praca. Miłego dnia.

reklama
W poprzednią niedziele byłam u bylego sąsiada na pogrzebie,któremu od dawna wylatywały dziury w ciele
moja mama ma takie dziury w ciele ;(
z 10 lat temu miała raka to co naturalnie trzyma wszystkie narządy, ona tego nie ma, wszystko trzyma jej się na pasach z włókna węglowego, ale te pasy chyba jej sie nie przyjęły bo zaczęly jej się robić dziury i te pasy wyglądają... nie chce iść do lekarza bo się boi a bardzo cierpi z bólu...
Cosmo udanej przeprowadzki tylko nie zapominaj o nas

jakżebym mogła?

a tak w ogóle to dzien dobry

mamita trzymaj się dziś jakoś... Mocno przytulam!

Do góry