reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

zazdroszczę Wam, ze Wasi faceci tak ładnie się zajmują dzieci... mój m nigdy by ylkmi nie zabrał obu dzieciaków naraz i gdzies z nimi nie wybył... Maję owszem, ale nie Miśka... zostawał z nimi tylko wtedy jak chodziłam na prawko... nie mówię, że nie potrafi się zająć bo tak nie jest,... jest bardzo dobry w te kolcki czasem myślę, że lepszy ode mnie a i sprzątac umie... jak zostawal sam to zawsze mi wysprzątał.... to chyba jego jedyne zalety...

reklama
mamita, super, że udało się z hydromasażami, co do taty, przykro, że brak poprawy, w każdym razie życzę zdrówka dla całej Twojej rodzinki :tak:

Amelcia śpi, byłyśmy już na wojarzach bazarkowych, uwielbiam chodzić na bazar, tak pięknie pachnie warzywami, owocami i wogóle...tam, gdzie będziemy mieszkać jest w środy niedaleko, jakieś 5 km dalej targ, sprzedają wszystko, nawet kury i krowy, super, już nie mogę się doczekać, aż tam pójdę w przyszłym roku na zakupki jedzeniowe :tak::-), a ceny, w :szok: jestem, ponoć pomidory za kg 2,90 a ja na bazarku i gdzie i tak taniej płacę 5 lub 6 za kg, straszna przebitka :shocked2:

Chcialabym widzieć ciebie na tym targu:-D;-) tam gdzie powiedzmy są stragany ,owoce i tym podobne jedzenie to jeszcze ok Ale jak zaczynają sie kury krowy i coś tym podobnego to już dla mnie robi sie nieciekawie Smród i czasem takie gbury (faceci z sadelkiem wywalonym śliniący się albo klócący o wszystko)wiec coś takiego omijam łukiem
A co do cen to też o tym słyszalam tyle że podobno i zarobki w Warszawie większe

Mamita oby z tatą bylo lepiej

Muszę kończyć bo jesteśmy u mamy i zawsze w sobotę roboty pod dostatkiem

hej laseczki widze ceny na tapecie

dotkass hmm fajnie zarobki wam sie nie zmienia a zyc bedziecie taniej my placimy za turystow caly rok i tez np pomidor ok 5zl nie zle placic 2/3 :szok:

Witam
ja po pracce,alesnie leje:baffled:ale zero wiatru i dosc cieplo:tak:taki letni deszczyk:-)
Dotkass to u was tez lazienkowo:-D:-D:-D
Mamita duzo zdrowka zycze,calej rodzinie:tak:
Kamilka te chlopy takie sa,DOPOTY NIE KRZYKNIESZ TO NIC Z TEGO:no:

a ja siedze wlasnie sobie z zywcem:-p:-p:-p Kondzio jeszcze walczy ale juz nie dlugo;-)
@@@przyszla i mam cisnienie:baffled: z

no my wkoncu pojechalismy nad zalew i potem pojechalismy odwiez siostre i trafilismy na grila uuu dobra byla kielbaska szkoda ze nie moge miec jeszcze jdednej ale dalej sie dasam na meza:baffled::baffled::baffled::sorry2::sorry2::sorry2: mam dzis zwerzecy glodek:-D:-D:-D:-D \\

ja zmykam spac bo nie mam sily padam poprostu wybiegalam sie dzisiaj..

Hej dziewczynki,

Ja na chwilkę. Dzisiaj dzień sprzątania i szykowania do podróży. Upchalismy juz bagaże w samochodzie. Jutro tylko podręczny plecak wrzucimy i torbę z pieluchami dla zuzi i jedziemy do Zakoppca. Jupiiii nie mogę się doczekać.:-):-):-) oby pogoda była super. Niech tylko tych deszczów wielkich nie będzie. Odezwę się dopiero w niedzielę.
Pa:-)

sylwia, dzięki za ostrzeżenie ;-):tak:, nie będę chodziła tam gdzie krowy :-D:-D:-D i tak nie miałam zamiaru, napisałam tylko, że taki targ ze zwierzętami, bo w Wawie takich nie ma, nie to, że krowa czy kura to dla mnie nowość, aż tak wyalienowana nie jestem ;-):-D:-D:-D

Witam
Dotkass to u was tez lazienkowo:-D:-D:-D

Kurcze, ale mi zabiłaś ćwieka, chyba z 5 minut zastanawiałam się o co Ci chodzi :dry:, jakaś niekumata jestem, dopiero po chwili skumałam, że o majstrowanie naszego małego robaczka :-D:-D:-D

Byliśmy dziś nad wodą w Broku, jest tam fajne kąpielisko nad Bugiem, oczywiście wyjazd spontan, bo zamiar był zakupów w Macro i po zakupach pojechaliśmy, bez ręczników, w sumie bez niczego, byliśmy chwilkę, ale Ami się chwilę popluskała, była pszeszczęśliwa, wytarłam ją pieluchą tetrową, którą wożę w torbie wózkowej, dziecina się dziś wymęczyła, właśniew siedzę obok jej łóżeczka i czekam, aż uśnie, a strasznie się kotłuje, tyle przeżyć dziś miała, mam nadzieję, że będzie spała, długo nie musi, bo jutro rano R do niej wstaje ;-):tak:

Buziaki, miłej nocki

kamilka, to jedź, w końcu Tobie od życia też się coś należy

mamita, w Warszawie strasznie drogo jest, porównując ceny innych regionów naszego kraju, to chyba najdroższy region Polski to Warszawa, nic dziwnego stolica, jest popyt, podnosi się podaż i przy tym ceny niestety. Jak Ci ludzie od których chcemy kupić dom mówili o kosztach, które ich przerażały to my z zadowoleniem patrzyliśmy, że będziemy żyli tam co najmniej 2/3 taniej :tak::-)

To trochę odżyjecie:-):-) Bo najwięcej kasy chyba na jedzenie idzie:baffled:

Hej dziewczynki,

Ja na chwilkę. Dzisiaj dzień sprzątania i szykowania do podróży. Upchalismy juz bagaże w samochodzie. Jutro tylko podręczny plecak wrzucimy i torbę z pieluchami dla zuzi i jedziemy do Zakoppca. Jupiiii nie mogę się doczekać.:-):-):-) oby pogoda była super. Niech tylko tych deszczów wielkich nie będzie. Odezwę się dopiero w niedzielę.
Pa:-)

Szerokiej drogi i super pogody życzę;-):-):-)Ale macie fajnie:-p

sylwia, dzięki za ostrzeżenie ;-):tak:, nie będę chodziła tam gdzie krowy :-D:-D:-D i tak nie miałam zamiaru, napisałam tylko, że taki targ ze zwierzętami, bo w Wawie takich nie ma, nie to, że krowa czy kura to dla mnie nowość, aż tak wyalienowana nie jestem ;-):-D:-D:-D

Byliśmy dziś nad wodą w Broku, jest tam fajne kąpielisko nad Bugiem, oczywiście wyjazd spontan, bo zamiar był zakupów w Macro i po zakupach pojechaliśmy, bez ręczników, w sumie bez niczego, byliśmy chwilkę, ale Ami się chwilę popluskała, była pszeszczęśliwa, wytarłam ją pieluchą tetrową, którą wożę w torbie wózkowej, dziecina się dziś wymęczyła, właśniew siedzę obok jej łóżeczka i czekam, aż uśnie, a strasznie się kotłuje, tyle przeżyć dziś miała, mam nadzieję, że będzie spała, długo nie musi, bo jutro rano R do niej wstaje ;-):tak:

Buziaki, miłej nocki

A może akurat krówke tez kupicie sobie:-D:-D:-D:-D
No tyle wrażeń to będzie twardo spała w nocy:-)

Włąśnie mówili w tv o dziewczynce 3,5 miesięcznej że urodziła sie i było wszystko ok a teraz amputowali jej rączkę i nóżkę bo sinieje. Lekarze nie wiedza co to jest i jak choroba będzie postepować. Szok co się teraz dzieje. Biedne Dziecko

reklama
hej dziewczyny

no ja juz wstalam robie sobie kawke i sniadanie...
Adas juz zjadl jak rano widzial pusta butle to tak sie darl zeby mu dac mleko ze trzeba bylo wstac:dry::dry::dry::baffled::baffled:

u nas wczoraj cieplutko dzisiaj tez sie robi cieplo... ale idziemy do mojej cioci na wies posiedzimy juz tam Adas ma basenik.

mamita o tej dziewczynce to straszne biedne dzieciatko:-:)-:)-(

Do góry