reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Witam! Ja już obiad wstawiłam dzsiaj wcześniej będzie. ZAplanowałam na dziś: odwiedziny Taty w szpitalu, potem nad wodę skoczymy chociaz na lody i pospacerować i na cmentarz do brata znicz zapalić;-)

reklama
Witam
U nas tez dzis bardzo slonecznie.:-)zaraz idziemy do tesco tylko kawusie spije;-)
Nie moglam spac w nocy:no:jestem wymeczona i jeszcze @@@:angry:tak cieplo a tu sie ubrac w spodnie trzeba:baffled:
oki milej niedzieli kobiety:-)

Witajcie.

Upał dziś będzie niemiłosierny. Małż pojechał na rower, a potem pojedziemy do centrum na spacerek i do ikei.
Wczoraj i dziś nad ranem obudził mnie śmiech małej dochodzący z jej pokoju. Nie mam pojęcia, z czego ona tak się zaśmiewa w nocy.:confused::-D
Jeszcze tylko 2 tygodnie do wyjazdu, już normalnie nie mogę, uświrknę tutaj. Jak widzę ludzi opalających się nad morzem w telewizji, to tak mi żal, że ja tam nie mogę być :sorry2: Ach, to były czasy, beztroskie wyjazdy nad morze ze znajomymi :zawstydzona/y:

Dobry wieczór,

My mieliśmy jechać dziś na basen do Mszczonowa, wiecie wodny park, te gorące źródła, ogólnie kompleks rekreacyjny, ale do 13 słońce grzało, z tym, że strasznie zimny wiatr był, więc pojechaliśmy na chwilkę do znajomych, Ami została wylizana przez ich psa, potem pojechalośmy do centrum handlowego na odiadek w IKEA, Amela jak zobaczyła frytki to zabierała mi z talerza jedną po drugiej, a teraz jest efekt- ból brzucha :dry:, potem zakupki jedzeniowo- dietowe i waga- od jutra dołączm do proteinówek :tak:

Zuzka popluskała się w baseniku. Nad jeziorko pojechaliśmy ale nie było gdzie zaparkować:no: Jutro A. będzie wcześniej z pracy bo idzie na pogrzeb kolegi, więc może uda się gdzieś jeszcze wyskoczyć. Dobranoc:-)

Dzień Dobry,

U nas z rana koszmarna burza i ulewa, Amelcia obudziła się przed 6:00, teraz pogoda dochodzi w miarę do normy, tzn, nie leje nie ma burzy, jest w miarę ciepło, ale nie gorąco, słońce się przebija, więc niedługo na zakupki dietowe :-p;-)

a moje dziecko jeszcze podobno śpiocha - tak wyniki z relacji tatusia na gg - bo ja oczywiście w pracy:baffled::baffled::baffled: to szok, ze tak długo śpi, bo przeważnie pobudka jest razem z mamusią o 6 rano...ale wczoraj chyba nieźle się wymęczył, bo praktycznie od 9 rano do 21 był na dworze - z przerwą na spanie w południe....:-) korzystając z pogody, Matuś wykąpał się wczoraj i w sobotę w swoim baseniku, bawił się na całego w piaskownicy u babci, próbował, czy śliwki już odpowiednio dojrzały, czy ciągnik dziadka sprawnie działa, itp. itd. - podsumowaując, jak zabieraliśmy go do domku jego białe body miało wszystkie możliwe kolory :-D:-D:-D ale dziecko było przeszczęsliwe, a to najważniejsze...

a ja spałam godzinę, ostatnio nie moge spać, płakałam sobie prawie całą noc a jak juz usnęłam to po godzinie obudził się Michaś... biedny wczoraj go brzuszek bolał, czyściło go, płakał strasznie i w dzien spał tylko chwilunie. Dziś ma mega odparzone jajka posmarowałam linomagiem ale zaraz lecę tormentiol kupić

miłego dnia dziewczynki

reklama
cosmo, wykończysz się, tak nie można :no:, "podaruj" swojemu mężowi dzieci na jakiś czas, przecież on też powinien trochę się nimi zająć, dzieci to nie tylko przyjemność, ale i obowiązek :tak:

Do góry