reklama
kwiateczek
majowa mama `08
Witam
U nas tez dzis bardzo slonecznie.:-)zaraz idziemy do tesco tylko kawusie spije;-)
Nie moglam spac w nocyjestem wymeczona i jeszcze @@@tak cieplo a tu sie ubrac w spodnie trzeba
oki milej niedzieli kobiety:-)
U nas tez dzis bardzo slonecznie.:-)zaraz idziemy do tesco tylko kawusie spije;-)
Nie moglam spac w nocyjestem wymeczona i jeszcze @@@tak cieplo a tu sie ubrac w spodnie trzeba
oki milej niedzieli kobiety:-)
panna_migotka
Mama Igusi/Majowe Mamy'08
Witajcie.
Upał dziś będzie niemiłosierny. Małż pojechał na rower, a potem pojedziemy do centrum na spacerek i do ikei.
Wczoraj i dziś nad ranem obudził mnie śmiech małej dochodzący z jej pokoju. Nie mam pojęcia, z czego ona tak się zaśmiewa w nocy.
Jeszcze tylko 2 tygodnie do wyjazdu, już normalnie nie mogę, uświrknę tutaj. Jak widzę ludzi opalających się nad morzem w telewizji, to tak mi żal, że ja tam nie mogę być Ach, to były czasy, beztroskie wyjazdy nad morze ze znajomymi
Upał dziś będzie niemiłosierny. Małż pojechał na rower, a potem pojedziemy do centrum na spacerek i do ikei.
Wczoraj i dziś nad ranem obudził mnie śmiech małej dochodzący z jej pokoju. Nie mam pojęcia, z czego ona tak się zaśmiewa w nocy.
Jeszcze tylko 2 tygodnie do wyjazdu, już normalnie nie mogę, uświrknę tutaj. Jak widzę ludzi opalających się nad morzem w telewizji, to tak mi żal, że ja tam nie mogę być Ach, to były czasy, beztroskie wyjazdy nad morze ze znajomymi
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
Dobry wieczór,
My mieliśmy jechać dziś na basen do Mszczonowa, wiecie wodny park, te gorące źródła, ogólnie kompleks rekreacyjny, ale do 13 słońce grzało, z tym, że strasznie zimny wiatr był, więc pojechaliśmy na chwilkę do znajomych, Ami została wylizana przez ich psa, potem pojechalośmy do centrum handlowego na odiadek w IKEA, Amela jak zobaczyła frytki to zabierała mi z talerza jedną po drugiej, a teraz jest efekt- ból brzucha , potem zakupki jedzeniowo- dietowe i waga- od jutra dołączm do proteinówek
My mieliśmy jechać dziś na basen do Mszczonowa, wiecie wodny park, te gorące źródła, ogólnie kompleks rekreacyjny, ale do 13 słońce grzało, z tym, że strasznie zimny wiatr był, więc pojechaliśmy na chwilkę do znajomych, Ami została wylizana przez ich psa, potem pojechalośmy do centrum handlowego na odiadek w IKEA, Amela jak zobaczyła frytki to zabierała mi z talerza jedną po drugiej, a teraz jest efekt- ból brzucha , potem zakupki jedzeniowo- dietowe i waga- od jutra dołączm do proteinówek
Dotkass
Dzień Dobry,
U nas z rana koszmarna burza i ulewa, Amelcia obudziła się przed 6:00, teraz pogoda dochodzi w miarę do normy, tzn, nie leje nie ma burzy, jest w miarę ciepło, ale nie gorąco, słońce się przebija, więc niedługo na zakupki dietowe ;-)
U nas z rana koszmarna burza i ulewa, Amelcia obudziła się przed 6:00, teraz pogoda dochodzi w miarę do normy, tzn, nie leje nie ma burzy, jest w miarę ciepło, ale nie gorąco, słońce się przebija, więc niedługo na zakupki dietowe ;-)
anusiasac
Przeszczęśliwa Mamusia
a moje dziecko jeszcze podobno śpiocha - tak wyniki z relacji tatusia na gg - bo ja oczywiście w pracy to szok, ze tak długo śpi, bo przeważnie pobudka jest razem z mamusią o 6 rano...ale wczoraj chyba nieźle się wymęczył, bo praktycznie od 9 rano do 21 był na dworze - z przerwą na spanie w południe....:-) korzystając z pogody, Matuś wykąpał się wczoraj i w sobotę w swoim baseniku, bawił się na całego w piaskownicy u babci, próbował, czy śliwki już odpowiednio dojrzały, czy ciągnik dziadka sprawnie działa, itp. itd. - podsumowaując, jak zabieraliśmy go do domku jego białe body miało wszystkie możliwe kolory ale dziecko było przeszczęsliwe, a to najważniejsze...
a ja spałam godzinę, ostatnio nie moge spać, płakałam sobie prawie całą noc a jak juz usnęłam to po godzinie obudził się Michaś... biedny wczoraj go brzuszek bolał, czyściło go, płakał strasznie i w dzien spał tylko chwilunie. Dziś ma mega odparzone jajka posmarowałam linomagiem ale zaraz lecę tormentiol kupić
miłego dnia dziewczynki
miłego dnia dziewczynki
reklama
Dotkass
cosmo, wykończysz się, tak nie można , "podaruj" swojemu mężowi dzieci na jakiś czas, przecież on też powinien trochę się nimi zająć, dzieci to nie tylko przyjemność, ale i obowiązek