reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Witajcie!

Mamita, jak Dotkass mówi, nie masz co się spieszyć do chodzenia. Zuzia wszystko zrobi w swoim czasie. I tak jest bardzo dzielna!:tak: Ja czasem tęsknię za czasami, gdy Iga leżała i ani w prawo, ani w lewo :-D Teraz to normalnie żywe srebro, na tyłku nie usiądzie.

Dokładnie 31 lipca 2007 (2 lata temu) dostałam ostatnią @ przed ciążą :-)

reklama
WITAM
Widze Migotka ze wspominki Cie zlapaly:sorry:ja to nie pamietam ale tez cos tak:sorry:
Dotkass w zeszlym roku tutaj pomiedzy znajomymi to sami chlopcy byli:baffled:wszyscy gadali ze wojna bedzie:baffled:pozniej bylo zamieszanie z Putinem i cois z ta tarcza i ja juz myslalam ze cos sie z tego wykluje:baffled:

Ola Ty odpocznij troche i zajzyj do nas choc na godz w szczycie,musisz tez sie wyluzowac bo tylko praca i praca:sorry:bidulko:sorry:

Szopek tutaj sa gnaizdka z przyciskami wystarczy ze wcisnies zi wylaczysz co jest podlaczone:tak:Kondzio standardowo wylacza mi komp.jeden format juz byl przez to:baffled:nawet nie wiem kiedy sie zakradnie i pstryk:soory:i tak wszystko.baffled:
teraz siedzi i oglada tv:sorry:biedny moj taki blady jest:no:
DSCF5882.jpg

DSCF5883.jpg

Mamy dzisiaj do lekarza na 1.30:tak:Kondzio w nocy troche plakal,cos go boli dalej,napewno uszy ale i glowa chyba:no:cos jest nie tak:no:antybiotyk jeszcze na raz mamy.nie moge patrzyc jak sie meczy moj bidulek:-(

Kwiateczek, rzeczywiście Kondzio biedniutki :-( Na pewno niedługo mu przejdzie, zdrówka dla Konradka i uściski ode mnie :tak:

Dotkass, no właśnie, rocznice się mnożą :-D 13 sierpnia będzie druga rocznica, jak zrobiliśmy Igę :-):happy2:

mamita - Skoro wiesz gdzie są Pabianice to Ci napiszę, że ja mieszkam w całkiem innej częsci łodzkiego.

kwiateczek - biedny Twój synek, oby szybko mu przeszło.

Witam!!!
Dotkass, Migotka
jakbyście były na moim miejscu to tez byście chciały nawet ganiać za nią 24h. Może potem będę żałować tego co mówię...;-)Mam nadzieje że postawi swój pierwszy kroczek sama przed 2r.ż. Dzięki za wsparcie:-)

Zuzia coś marudna w nocy była i ciężko oddychała, zakaszlała parę razy i poszłam do lekarza bo już od paru dni nic nie chce jeść i wogóle marudna jest. Ma gardło zawalone ale powiedział, że dopiero jak pojawi się biegunka albo temp. to mam antybiotyk wykupić:baffled:

reklama
Kwiateczek, ale macie jazdy z tą chorobą.... współczuję!!

Mamita, przepraszam, ja jestem trochę do tyłu bo ostatnio mnie raczej nie było na BB, czemu piszesz, że gdyby dziewczyny były na Twoim miejscu, też chciałyby biegać za maluszkiem 24h? Macie jakieś problemy?

Do góry