reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

migotka - gratuluje pierwszej kupki w nocniczku hihi :)

kwiateczek - Moja Klaudia nie miała trzy dniówki więc nie wiem jak to powinno wyglądac, ale przynajmniej jest teraz wyjasnienie skąd taka gorączka.

mamita - Oj... ja tez chcę nad morze

Tak w ogóle to przepraszam, że nie pisałam tutaj na głównym tylko czasem na innych wątkach, ale jakoś mnie tu nie "ciągneło" i zresztą nie mogłam się zmobilizować by tu coś napisać.
Teraz postaram się zagladać w miare regularnie.
Pozdrawiam.

reklama
Panistepelek, fajnie, że jesteś.

U nas wysypka po trzydniówce była taka, jakby Mikiego porządnie wytarzać w pokrzywach. Aż się przeraziłam, jak ją zobaczyłam hihi zeszła już po 1 dniu.

Dzieki
goraczke mial od niedzieli ,dzis nie bylo ale jak poszedl rano spac to wstal juz z wysypka,na plecach,brzusiu za uszami i w ogole we wlosachna twarzy tylko troszke:sorry:powoli bledna:tak:zastanawiam sie czy to nie antybiotyk ale bierze go od niedzieli nocy:sorry:

G byl u dentystki i powiedziala ze to zapalenia to przez lot.jej corka miala to samo.miala kilka dni katar i w samolocie poszla jej krew z noska jak Kondziowi:baffled:okazalo sie ze pekla blona bebenkowa i zrobilo sie zapalenie szybko:baffled:antybiotyk itd.teraz zeszlo sie wszytsko naraz i badz tu madry:baffled:

A mi sie teraz teskni za Polska:-(

Dzieki
goraczke mial od niedzieli ,dzis nie bylo ale jak poszedl rano spac to wstal juz z wysypka,na plecach,brzusiu za uszami i w ogole we wlosachna twarzy tylko troszke:sorry:powoli bledna:tak:zastanawiam sie czy to nie antybiotyk ale bierze go od niedzieli nocy:sorry:

G byl u dentystki i powiedziala ze to zapalenia to przez lot.jej corka miala to samo.miala kilka dni katar i w samolocie poszla jej krew z noska jak Kondziowi:baffled:okazalo sie ze pekla blona bebenkowa i zrobilo sie zapalenie szybko:baffled:antybiotyk itd.teraz zeszlo sie wszytsko naraz i badz tu madry:baffled:

Czyli książkowo po trzech dniach spadek temperatury i wysypka :tak: Szkoda tylko, że przy okazji zapalenie uszka wyszło:baffled:

kwiateczek, u nas wyglądała wysypka identycznie, zaczęła się od głowy, karku i szyi i schodziła stopniowo w dół, po dwóch dniach zeszła :tak:...co do tęsknoty, nasuwa mi się tylko jedno stwierdzenie: "wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma" ;-), normalne, że tęskisz, w końcu tu masz rodzin e, znajomych, żyłaś tu tyle lat :sorry:

mamita, ja to bym najchętniej poleciała gdzieś na jakąś wyspę z super hotelem, obsługą all inclusive i opieką nad dzieckiem, wtedy bym wypoczęła...no cóż, ale w tym roku mogę tylko pomarzyć :sorry:, może w przyszłym się uda, ale wątpię czy będzi się chciało, jak wyjdzie z domem, napewno będzie pełno roboty :tak:;-)

panistepelek, witamy z powrotem, pisz częściej, ostatnio tu takie pustki, że :szok:, normalnie jakbyś tydzień opuściła, nadrobiłabyś to w moment i wiedziałabyś o co chodzi, zupełnie jak w ukochanym serialu mojej Babci "Modzie na Sukces" :laugh2::laugh2::laugh2:

mamita, ja to bym najchętniej poleciała gdzieś na jakąś wyspę z super hotelem, obsługą all inclusive i opieką nad dzieckiem, wtedy bym wypoczęła...no cóż, ale w tym roku mogę tylko pomarzyć :sorry:, może w przyszłym się uda, ale wątpię czy będzi się chciało, jak wyjdzie z domem, napewno będzie pełno roboty :tak:;-)

panistepelek, witamy z powrotem, pisz częściej, ostatnio tu takie pustki, że :szok:, normalnie jakbyś tydzień opuściła, nadrobiłabyś to w moment i wiedziałabyś o co chodzi, zupełnie jak w ukochanym serialu mojej Babci "Modzie na Sukces" :laugh2::laugh2::laugh2:
All inclusive-to marzenie, chociaz mozna znaleźć dobre oferty juz za 1400 zł. Ale narazie jeziorko mi wystarczy+opieka dla Zuzki oczywiscie:-):-):-)
Ostatnie stwierdzenie to strzał w dziesiątkę:-D:-D:-D:-D:-D

Zuzia dzisiaj taka marudna cały dzień, że szok a do tego A mnie wkurza.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: O @@@ nie wspomnę-dostałam raniutko:baffled:

Dzień Dobry,

W sumie wpadłam, by się przywitać, nic od wczoraj ciekawego się nie wydarzyło, więc nie będę się rozpisywać...

Zaraz śniadanko, drzemka Amelci, może jakieś pranie, potem spacerek na plac zabaw, w sumie dzień jak co dzień

Miłego dnia Kobitki ;-):-)

Dzień dobry!
Ja już przy pracy... pogoda ładna, dzieci jeszcze śpią, a niania już jest i czeka aż się przebudzą (MIki, bo Maksio to pośpi dłużej).

Właśnie w TVN24 mówili w przeglądzie prasy, że Światowa Organizacja Zdrowia uznała, że solaria są równie szkodliwe jak papierosy. Jak jeździłam z moim dziadkiem do onkologa, to lekarz przy każdej wizycie robił mi wykład na ten temat (mam jasną karnację i setki "pieprzyków" na całym ciele), więc od dawna już tę wiedzę posiadałam ;-)

Miłego dnia Majóweczki i majowe Bąbelki!

ahoj

ja na solare nie chodzę byłam raz i się bałam że się nie otworzę, miałam takie lenki ze paranoja... nigdy więcej. Ale karnacji tez jasnej jakiejś nie mam więc nie muszę się tym martwić ;-)

zaczęłam się dziś dietować... w końcu musze dobrze wyglądać na własnym rozwodzie, nie?

Majka jeszcze śpi, Michaś od 2h szaleje. Kupiłam regał z Biedronki (brat mi kupił jak z pracy wracał) teraz czekam tylko aż wstanie (czyli koło 16:-D) i niech mi go składa :-D:-D:-D:-D na obrazku wygląda fajnie i tylko 99zł :-)

miłego dnia Drogie Panie

reklama
witam

Zaraz jade do Wawy bo mam pelno spraw do zalatwienia.

Cosmo trzymam kciuki za diete, na pewno Ci sie uda

Do góry