reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

kwiateczek zycze aby konradek jak najszybciej wyzdrowial

HaNNaH u nas tez robia wesela w piatki

Dotkass mam nadzieje ze sie wam uda pracowalam w nieruchomosciach i bywalo ze klijent nawet po umowie wstepnej np pare dni przed notariuszem rezygnowal ale trzymam kciuki

dziubek idz do lekarza bez gadania tyle paskudstwa teraz jest niech Ci lekarz pozadne leki przepisze i sie kuruj :tak:

Pozdrawiam wszystkie :-p u nas gra z niecierpliwoscia czekamy na urlop i wyjazd na mazury :-)

reklama
Dotkass, gratuluję umowy! :-) Ja też trzymam kciuki za pomyślne doprowadzenie sprawy do końca.

Iga chyba dostała kataru, bo wczoraj babcia zapomniała bluzy dla niej, a zaczęło strasznie wiać i się chmurzyć :baffled: Kurde, wszystkim trzeba wszystko chyba pisać na kartce, bo jak nie przypomnisz 10 razy to wszystko zapomni :wściekła/y: Już mój chłop bardziej kumaty niż moja mama.

Aaa, a wczoraj miałyśmy pierwszą kupę do nocnika - czysty przypadek, ale jaka radość :-D

Witam
Dzieki dziewczyny za slowa otuchy
dzis jest troche lepiej,goraczki juz nie ma:tak:ale dalej placzliwy i przy nodze:sorry:juz spi a 2 godz temu wstal:baffled:

Dotkass gratuluje umowy,oby wszytsko poszlo gladko,tego zycze:-)

wszystkim chorowitkom zdrowka tez zyczymy:tak:

Dziewczynki (nie)dziękuję Wam za gratulacje, żeby jeszcze nie zapeszyć, gdyż kluczy jeszcze nie dostałam, umowy notarialnej nie podpisałam :tak:

Wiktoria, wiem, że tak bywa, powiem jedno liczę, że tu tak nie będzie tymbardziej, że tych ludzi nie stać na oddanie nam zadatku w podwójnej wysokości (widać to po nich), gdyby było inaczej wykończyli by dom, a mieszkają w nim już ponad 5 lat, a dom nie zrobiony, w każdym razie jak się wycofają 33 tyś będziemy do przodu ;-), ale wolałabym, by poszło dobrze z domkiem :tak:

hej dziewczyny

a ja po pracy juz obiadek sie gotuje maly biega porozbierany dzis od rana byl na dworzu ale dopiero kolo poludnia sie cieplo zrobilo..

jeszcze mam pranie do zrobienia.. 2... bo wczoraj jasne ale brakuje mi spinaczy bo Adas co dorwie jakies to wyrzuca:baffled::baffled::baffled: no nic jak bede chwile wieczorkiem to zajrze:tak::tak:

Kamilka Kondzio tez tak robil u mnie.mama ma sznurki na balkonie z lenistwa bo mamy podworko i Kondzio ciagle zrywal i wyrzucal za balkon:baffled::-D:-D:-D Musiala za to biegac i zbierac:-D:-D:-D
Kondzio wstal przed 8ma i o 10 juz spal"baffled:zaczynam sie bac bo jeszcze spi 3,5 godz jak nigdy:no:
czekam na G bo na szczescie ma dzis dentyste i wroci niedlugo.musze zrobic zakupy bo na obiad nic nie mam a jestem juz glodna.tu wicher taki dzisiaj ze szok a wczoraj lalo,na wieczor dopiero zrobilo sie cieplo i cicho:tak:

Dziewczyny chyba mamy 3dniowke o ktorej tyle pisalyscie.wstal z taka wysypka:szok::szok:takie cos mialyscie???
DSCF5837.jpg

DSCF5839.jpg

DSCF5841.jpg
wiem ze to nie tu ale napiszcie mi bo nie wiem co to???

Kwiateczek, moja miała podobne. A na brzuszku też go wysypało? Bo moja miała całe plecy, brzuch, nawet nogi i ręce. Od kiedy Kondzio gorączkował?
Ps. przy trzydniówce też może wystąpić katar i zapalenie ucha.

Dzień Dobry,

Znów się powtórzę, ale myślałam, że będę miała kilka stron do przeczytania ze względu na mój wczorajszy brak na BB :sorry:

mamita, to i tak jest jedna z tańszych opcji, weź pod uwagę, że my mamy wykupiony cały pakiet. Nie chcieliśmy też ubezpieczać auta w "najtańszej" ubezpieczalni, gdyż w razie jakby "coś" to żeby odzyskać pieniądze trzeba się ostro nagimnastykować, a czas to pieniądz ;-):-)

kwiateczek, boszzzzzzzz, chciałoby się pomóc, ale nie ma jak, pozostaje mi tylko powiedzieć , trzymajcie się i oby jak najszybciej Kondzio doszedł do siebie :tak:

jo-anna-on, oby szybko Tacie zrobili tą operacje, to musi być okropne uczucie :no:

dziubek, szybciutko wracaj do zdrówka

A u nas, no cóż muszę się pochwalić :tak:, nie było mnie wczoraj, gdyż pojechaliśmy do sądu zobaczyć księgę wieczystą działki i domu, który chcemy kupić, księga ok inne dokumenty też, więc wieczorem pojechaliśmy do właścicieli podpisać umowę przedwstępną i...podpisaliśmy :-), teraz mają miesiąc czasu na załatwienie całej dokumentacji do notariusza i najpóźniej do końca września muszą zdać nam nieruchomość :-). Cieszę się baaaaardzo, co prawda od kupna do wprowadzenia się jeszcze trochę czasu, bo jak wiecie musimy tam zrobić górę, a na to potrzeba czasu i kasy (niewielki kredyt), ale jesteśmy już spokojniejsi, że mamy swój domek :tak::tak::tak:

Gratuluję:-):-):-) Może wreszcie Wam się uda:-):-):-)

Dotkass, gratuluję umowy! :-) Ja też trzymam kciuki za pomyślne doprowadzenie sprawy do końca.

Iga chyba dostała kataru, bo wczoraj babcia zapomniała bluzy dla niej, a zaczęło strasznie wiać i się chmurzyć :baffled: Kurde, wszystkim trzeba wszystko chyba pisać na kartce, bo jak nie przypomnisz 10 razy to wszystko zapomni :wściekła/y: Już mój chłop bardziej kumaty niż moja mama.

Aaa, a wczoraj miałyśmy pierwszą kupę do nocnika - czysty przypadek, ale jaka radość :-D

Gratulacje-nie ma co! :-):-):-)

Witam
Dzieki dziewczyny za slowa otuchy
dzis jest troche lepiej,goraczki juz nie ma:tak:ale dalej placzliwy i przy nodze:sorry:juz spi a 2 godz temu wstal:baffled:

Dotkass gratuluje umowy,oby wszytsko poszlo gladko,tego zycze:-)

wszystkim chorowitkom zdrowka tez zyczymy:tak:

Zdrówka dla Kondzia:tak:

Dziewczyny chyba mamy 3dniowke o ktorej tyle pisalyscie.wstal z taka wysypka:szok::szok:takie cos mialyscie???
Zobacz załącznik 152437

Zobacz załącznik 152438

Zobacz załącznik 152439
wiem ze to nie tu ale napiszcie mi bo nie wiem co to???

U nas było to samo! Najpierw gorączka 3 dni i wysypka-zniknęła po ok 3 dniach. Wszystko zaczęło się po szczepieniu MMr-po 9 dniach

reklama
Tak wogóle to u nas sliczna pogoda, tak mi sie plaża marzy:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p:-p
Wywalić dupsko na słońcu i jeziorko-chłodna woda, zimne piwko:-)Ach, się rozmarzyłam...:-p

Do góry