reklama
kwiateczek
majowa mama `08
Ja tez mam nadzieje ze szybko przejdzie choc znow robi sie cieplyboshhh oby to ta slynna 3dniowka byla bo juz nie mam sily a jutro na popoludnie do pracyjak zostawic go w takim stanie,zawsze na noc temp rosnieusciskam go jak wstanie i ucaluje mocno od was
ide sie drzemnac
ide sie drzemnac
hej dziewczyny
no ja po pracy maly zdrowy tanczy wlasnie przy Golcach
a tatus sprzata
kwiateczek jak Adas mial zapalenie uszu bylo to samo i nie chce cie martywic ale tak ze 3-4 dni moze byc i jeszcze do tego placz i brak apetytu bo nie mogl ssac..
no i antybiotyki leki wkoncu go pusci...
a ja mam jakas chandre i nie wiem co mi jest ciagle mi smutno i na kazdym kroku bym plakala wszystko mne smuci lipa:-(
no ja po pracy maly zdrowy tanczy wlasnie przy Golcach
a tatus sprzata
kwiateczek jak Adas mial zapalenie uszu bylo to samo i nie chce cie martywic ale tak ze 3-4 dni moze byc i jeszcze do tego placz i brak apetytu bo nie mogl ssac..
no i antybiotyki leki wkoncu go pusci...
a ja mam jakas chandre i nie wiem co mi jest ciagle mi smutno i na kazdym kroku bym plakala wszystko mne smuci lipa:-(
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
kamilka może Ty w ciązy jesteś?
o tym samym pomyślałam ;-)
a ja własnie zrobiłam ciasto z malinami i galaretką komu na poprawę humoru?
a ja chętnie...poproszę, ostatnio brakuje mi słodyczy, czegoś słodkiego potrzebuję jak powietrza, niestety tyje mi się przez to :-zawstydzona/y:
Widzę, że poprawy we frekwencji nie ma, więc i ja zmykam zreknąć czy coś dzieje się na zamkniętym i wyłączam kompa, idę się relaksować
Ola, nie zapracuj nam się tylko
Dobrej nocki
Widzę, że poprawy we frekwencji nie ma, więc i ja zmykam zreknąć czy coś dzieje się na zamkniętym i wyłączam kompa, idę się relaksować
Ola, nie zapracuj nam się tylko
Dobrej nocki
hej dziewczyny
no napewno nie jestem w ciazy dopiero co skonczyl mi sie okres...i zrobilam test dla pewnosci... :---(
jestem wlasnie po spotkaniu ze znajomymi i lepiej mi o wiele nie ma to jak odsapnac troche i pogadac z ludzmi :-):-)
ja zmykam spac jutro znow 1 zmiana a ja padam...
no napewno nie jestem w ciazy dopiero co skonczyl mi sie okres...i zrobilam test dla pewnosci... :---(
jestem wlasnie po spotkaniu ze znajomymi i lepiej mi o wiele nie ma to jak odsapnac troche i pogadac z ludzmi :-):-)
ja zmykam spac jutro znow 1 zmiana a ja padam...
Prawie cała sobotę w domu przesiedzieliśmy, załączam zdjecie dleczegoż to:
Zobacz załącznik 151719
zdjęcie słabe bo z telefonu kom.i bez zamysłu art , raczej a tak to było w lipcu 2009 wnusiu .
Poza tym wszystkiego naj, naj dla forumowych Ań.( za wczoraj) Zrobiłam ciacho jagodowe ale już zjedzone, wiec fota nie moja
mamita, mamy 7 letnią Mazdę Premacy wersję Exclusive 2,0 Disel, trochę płacimy, w tej chwili wartość auta to ponad 25000, a w tym roku zwiększyli stawki za AC, więc po zniżkach i tak dużych wyszło nam drożej niż w zeszłym roku o ponad 100 zł za wszystko
Kurcze a w innej ubezpieczalni patrzyliście-może taniej by było
Ja poproszę duuuży kawał! Z tata ciężko Byłam u siostry pomóc jej przy kąpieli bo ona sraczka taka,że szoka ja własnie zrobiłam ciasto z malinami i galaretką komu na poprawę humoru?
Jeszcze A gdzieś wybył i szukaj wiatru
kwiateczek
majowa mama `08
witam
boshhh dziewczyny,w nocy znowu mial 39.5teraz ma lekko ponizej 38c.juz nie wiem co robic,caly czas placze do tego zeby ida bo rece w buzi caly czas wpycha.lapie sie za uszy i nosboshhh jestem bezradna,caly czas ma gazywyglada jak pijany.przewraca sie co drugi krok.na sniadanie troszke zjadl kaszki na szczescie bo juz teleki to na pusty zoladek bylywstrzymalam mu te alergiczne bo nic nie jeza duzo chyba troche,boje sie mu dawac bo nie je..boshhhh kiedy to minie.dzis chyba jest gorzej niz wczoraj
boshhh dziewczyny,w nocy znowu mial 39.5teraz ma lekko ponizej 38c.juz nie wiem co robic,caly czas placze do tego zeby ida bo rece w buzi caly czas wpycha.lapie sie za uszy i nosboshhh jestem bezradna,caly czas ma gazywyglada jak pijany.przewraca sie co drugi krok.na sniadanie troszke zjadl kaszki na szczescie bo juz teleki to na pusty zoladek bylywstrzymalam mu te alergiczne bo nic nie jeza duzo chyba troche,boje sie mu dawac bo nie je..boshhhh kiedy to minie.dzis chyba jest gorzej niz wczoraj
anusiasac
Przeszczęśliwa Mamusia
kwiateczek, współczuję....trzymaj się kochana, a może spróbuj dawać Konradkowi jakieś miękkie owoce chociaż, no i oczywiście dużo picia, dobrze by chyba było jakby pił mleko, to zawsze jakaś ochrona żołądka przed lekami no i dostarcz kalorii...
reklama
anusiasac
Przeszczęśliwa Mamusia
ja znowu tak z doskoku coś piszę, jak Filip z konopii wyskakuję, wybaczcie...
Mamita, ja też przyłączam sę do gratulacji i życzeń powrotu do zdrowia dla taty, szkoda, że nie może w spokoju cieszyć się z wnuczki...
Szopek, dziękuję za życzenia ( rychło w czas) i też życzę wszystkiego najlepszego...także z okazji rocznicy ślubu...(jeszcze bardziej rychło w czas)
Hannah, ja też nie mogę się doczekać fotek ze ślubu, musiało być bardzo kolorowo - hinduski były w strojach "ludowych"?
a co u nas? oprócz tego, że nocki są coraz cięższe - zwalam to na zęby, to wszystko jest oki..Mati codziennie zaskakuje coraz to nowymi umiejętnościami, próbuje powtarzać to, co my mówimy,, ale robi to po swojemu, więc mamy niezły ubaw...
Mamita, ja też przyłączam sę do gratulacji i życzeń powrotu do zdrowia dla taty, szkoda, że nie może w spokoju cieszyć się z wnuczki...
Szopek, dziękuję za życzenia ( rychło w czas) i też życzę wszystkiego najlepszego...także z okazji rocznicy ślubu...(jeszcze bardziej rychło w czas)
Hannah, ja też nie mogę się doczekać fotek ze ślubu, musiało być bardzo kolorowo - hinduski były w strojach "ludowych"?
a co u nas? oprócz tego, że nocki są coraz cięższe - zwalam to na zęby, to wszystko jest oki..Mati codziennie zaskakuje coraz to nowymi umiejętnościami, próbuje powtarzać to, co my mówimy,, ale robi to po swojemu, więc mamy niezły ubaw...