Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
Ha-NN-aH, zazdroszczę ;-), liczę na to, że i ja w przyszłe lato będę mogła wskoczyć do swojego baseniku ;-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Coś pusto na ogólnym, czyżby wina poruszonego tematu na zamkniętym??? no chyba tak, zrobiło się tam dość ciekawie, więc...uciekam, do jutra kochane, miłej nocki :-)
Cosmo, gdzie ty teraz mieszkasz? U nas była wichura o 19:00, teraz cisza.a u nas siakaś wichura się szykuje i bardzo dobrze... byłam z dzieciakami w parku aby ich troche wymęczyć, Maja biedactwo wyryła kilka razy, juz taka śpiąca była. Teraz wykapane nakarmione i spią :-)
No będziemy prubować będziemy. Oby znowu majowe dziecię nam wyszło. No i chłopaczek jakby był tym razem to bym się nie obraziła;-)Dziubek, to pewnie jeszcze jakieś 10 dni i będziecie się o dzidka starać Ale Wam zazdroszczę ;-)
a to 15 sierpnia to co to za impreza? Skoro ciekawsza jest dla dzieci to może na niej się spotkamy. Ja tej soboty się nie wyrwę i następne dwie tezodpadają:-(Dziubek 15-16 sierpnia ( sprawdziłam bo myślałam, ze 8), teraz jest festiwal filmowy ale seanse za free są wieczorami a kino młodego widza... hmm. Miku nie wytrzyma tyle w miejscu. Zresztą bajki nie bardzo go interesują.
Ja już czuję się ok. Wyjątkowo krótka w tym miesiącu ta @@@ Już mam na ukończeniu. Przez tę ciążę to wszystko się rozregulowało Dobrze że nic wam się w tre wichurę nie stało.Witam z rana!
parszywie się dzień zaczął (więcej na zamkniętym).
Dawno nie zaglądałam na ogólny, widzę że co niektóre dzieciaczki jakiś wirus złapał. Zdrówka dla malusińskich i Dziubek dla ciebie też. Mi się chyba zbliża @ bo nerwowa strasznie jestem i boli w podbrzuszu niemiłosiernie
Dziś mija miesiąc na diecie i mamy 4-tą rocznicę ślubu, a ja zapomniałam.