reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Hej,

Ja dzisiaj umieram. Nie dość że @@@@ dostałam to mam jeszcze biegunkę:baffled: Noc nieprzespana. Mam nadzieję że dzisiaj będzie lepiej.

Dotkass - ale napalona jesteś na ten domek. Ja chyba też bym nie mogła wytrzymać;-)

Migotka - ja przewijaka nigdy nie miałam. Chociaż w pierwszych miesiącach na pewno by sie przydał. Oporządzam ją na lóżku na któym może dowoli się wybrykać:tak:

kamilka - oj moja też próbuje nas niesamowicie. Jak cos chce to od razu płacz. Ale na razie ucichło troszkę... czekam na nastepne ataki. Powodzenia na dietce.

Szopek - ta impreza u was to dokładnie w jaki dzień jest??

reklama
Nie wiecie co z Iwonką? Czyżby aż tak zabalowała na wakacjach? :eek:

Dziubek, to pewnie jeszcze jakieś 10 dni i będziecie się o dzidka starać :-p Ale Wam zazdroszczę ;-):tak:

Hej dziweczyny, nie wiem cczy jeszcze mnie tutaj pamiętacie:zawstydzona/y:

Wpadłam do was z nowiną, że będę mieć stałe zameldowanie we Wrocławiu razem z Dominiką u kolegi i będę się starała o przyjęcie Dominiki do żłobka:-).

A tak poza tym, to non-stop praca, a od października zaczynam studia popołudniowe:sorry:

Dziubek 15-16 sierpnia ( sprawdziłam bo myślałam, ze 8), teraz jest festiwal filmowy ale seanse za free są wieczorami a kino młodego widza... hmm. Miku nie wytrzyma tyle w miejscu. Zresztą bajki nie bardzo go interesują.

Iwonka ma zepsutego kompa, zdaje się.

Dzień Dobry,

Pogoda u nas dziś kiepska, ciśnienie leci na łeb na szyję :confused2:

Wczorajszy wieczór się bardzo udał, poszliśmy najpierw do knajpki wypiliśmy trochę piwek, ja zjadłam moje ukochane krewetki królewskie w cieście piwnym, mniam, mniam :-p, po 22:00 byliśmy w domku z jeszcze jednym piwkiem, musiałam zwolnić Mamę, bo do pracy dziś szła a wstaje po 5:00 :baffled:

Jak wróciłam moja Mamcia mi oświadczyła, że Amelcia zjadła...muchę :szok:, znalazła gdzieś w pudełku z zabawkami martwą muchę i do buziaka ją, zostały tylko skrzydełka i to czego nie zdjążyła pogryźć :-D:-D:-D, mam córkę- jaszczurkę :-D:-D:-D

dziubek, oj jestem napalona, z dnia na dzień coraz bardziej...denerwuję się tak i dłuży się, bo ich nie ma do poniedziałku, a ja się boje, że przejdzie nam to koło nosa, dlatego czekam i od razu jak wrócą ich nawiedzimy, żeby podpisać umowę przedwstępną, wtedy będę już spokojna :tak::-)

Migotka, Iwonka (jak pisała Szopek) chyba ma zepsuty komp cały czas :tak:

keyko, super, że się uda...gratulacje!!! ;-):-):-):-)

witam
Dotkass widze ze sie pobawilas troche a co do muszek to chyba kazde dziecko musi sprobowac:sorry:
Kamilka Kondzio tez nam urzadza takie sceny,zalezy od zebow,pogody i jego widzimisie:baffled:teraz jest przeziebiony to tylko kaze sie nosic na szczescie do G idzie:-D:-D:-D

Co do jego choroby to okazalo sie ze jest na cosc uczulony ale alergolog powiedziala ze jest za maly na badania:sorry:potwierdzil to tez moj l;ekarz ogolny(nie mowilismy nic)ma atopowe zapalenbie skory,mamy leki ktore od cczasu do czasu wyzyga:baffled:ona kazala zamienic mleko na sojowe ale moj lekarz powiedzial zeby tego nie robic bo juz w sumie pozno,nie pije teraz tyle a w sojowych tez sa alergeny:soory:maly odkad je te leki przesypia nocki:tak::tak::tak:czyli od piatku:-):-)znaczy ze trafione:-)dzis jedziemy do G zobaczymy jak tam bedzie spal bo przedtem nie spal:no:moze bedzie lepiej.acha dzis mam do odebrania winiki kalu i moczu.tylko ze z moczu chyba nic nie bedzie bo mielismy na dnie kubka:sorry:4 woreczki wylal,moje dziecko jest fenomenalne:soory:jutro musimy isc gdzies zrobic prywatnie to wyniki szybko dostaniemy i jak zlapiemy oczywiscie:sorry:
poza tytm wlasnie lehje a mial byc upal:sorry:przez chwilke byl tez mocny wiatr.jestem w sumie umeczona,nie ma kto nam pobawic malegop,za krotko wszedzie jestesmy:no:juz bym wracala.jak wroce to reszta na zamknietym bo tu brak czasu bo ciagle maly.teraz musze isc go polozyc.papa kobiety

szefowa ma komp popsuty ale jak tak przelecialam pio watkach to dziwnie ze nie ma jej nie!!!:sorry:
oki lece bo placz juz

Witajcie.

U nas ma być dziś 32 stopnie i bez deszczu, a jutro 34!!:szok: Ja chyba zdechnę :no:

Dotka, a Wy cały czas macie na oku ten sam domek, czy już jakiś inny? Bo chyba nie doczytałam :sorry:

Kwiateczek, no to masz wakacje bez odpoczynku:confused2:. Ja tak właśnie myślałam, że Kondzio musi mieć alergię skoro ma cały czas problem ze snem. Pewnie brzuszek go męczył. Ja myślę, że może warto zmienić mleko. My też dość późno to zrobiłyśmy, a doktor mówił, że nieleczona alergia może powodować astmę.

Iga, odkąd znowu zjada obiadki, robi wreszcie normalne kupy (brązowe), bo jak była na samym mleku, kaszkach i sokach, robiła zielone :eek:

Jezuuu znowu nie przespana noc.
Dominik budzi sie ok 1 i wyje dopóki mu nie dam mleka. Potem się budzi o 4 z rykiem, w między czasie ciągle się przebudza i jęczy.O 4 już mu jeść nie daję ale muszę lulać albo smyrać po plecach, nie mam już szczebelkowego łóżeczka wiec wiszę nad nim jak nietoperz. Nie wiem co mu się stało.
Kupę miał ze sluzem wczoraj, ale nic nowego mu nie dawałam. Moze to jeszcze ta ryba z przedwczoraj bo koniec końców wsunął 2 słoiczki :zawstydzona/y:

U nas na stronie internetowej miasta jest ostrzezenie przed upałami na jutro, no ciekawe.

Migotka, z tego co Wam zdjęcia na zamkniętym wklejałam zrezygnowaliśmy, za dużo by przerabiać no i ta niejasna sytuacja prawna, teraz znaleźliśmy co prawda dalej od Wawy, ale lepszy dojazd, bo jest obwodnica, większy dom, bo 150 m uzytkowej + możliwość zaadoptowania poddasza bez konieczności podnoszenia dachu, no i działka co prawda nie zrobiona, ale dwa razy większa od tamtej, bo 3100 :tak::-), narazie nie wklejam zdjęć, bo nie chcę zapeszyć :tak::sorry:

Kwiateczek, ale urlop, daj Ty spokój, wrócisz umęczona potwornie :no:

Szopek, a jakie macie łózeczko skoro nie ma szczebelków a "wisisz"??? Chcę wkrótce zmienić Ami łóżeczko dlatego mnie to ciekawi. :tak:

reklama
Do góry