reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2008

czesc Majóweczki
Kurcze ja znowu nie nadgonie tych kilku dni niebytu na BB :wściekła/y:
Ale w niedziele miałam gosci, a wczoraj i dzisiaj byłam w Krakowie bo mi się szzceniaczki urodziły :-p
Nikolka elegancko asystowała (uwiesiła sie mojej szyi i nie mogłam nic zrobic, wiec poród MOJEJ suki odbierały koleżanki bo ja z dzieckiem nie byłam w stanie :dry:)
miot-E%201-d%20016.jpg

miot-E%201-d%20029.jpg

a z niedzielnej imprezki mam sporo fotek, tylko musze znalezc chwile i je pozmniejszac, to Wam puszcze :tak:

reklama
mamita, nie dużo tego oleju, wystarczy trochę, ja zawsze tak na oko lałam, może być więcej jajka i cytryny, bo i tak to mieszasz :tak:

kangurka, to miałaś pomocnicę pierwsza klasa :tak:;-):-), gratuluję potomstwa, śliczne, aż zachciało mi się znów mieć psa, ale powiedziałam, że dopiero jak będzie dom, a że może n astąpić to całkiem niebawem to może kupiłabym od Ciebie :tak:;-), o ile taki masz zamiar, podejrzewam, że tak, ale pewnie za grube pieniądze, w końcu to nie byle jacy rodzice; medaliści ;-):tak::-):rolleyes:

Ja właśnie oglądam transmisję z pogrzebu jacksona. Szkoda że już nie zaśpiewa ...

Dotkass - ale świństwo piłaś. No ale jak dzieki temu było lepiej to trzeba cierpieć;-)

Kangurka - sliczne szczeniaczki. Kocham wszystko co małe:tak:

kangurka-pieski prześliczne:-) No a Nikolka się uczy żeby kiedyś Mamę zastąpić:-D:-D:-D
Zapowiadaja silne burze na dziś:no: U nas już sie błyska:baffled:

Witam Kochane,

Mój R od dziś na urlopie, więc pewnie rzadziej będę do Was zaglądać, ale postaram się na bierząco informować co się dzieje :tak:, jutro jedziemy obejrzeć te dokumenty, więc trzyamjcie mocno kciuki, by były w porządku

Co do pogrzebu Jacksona, nie oglądała, włączyliśmy na chwilę, ale mój R stwoierdził, że teraz to ze wszystkiego zrobią show, i przyznałam mu rację...kurcze pogrzeb to powinien być pogrzeb...Ogromny szcunek do króla pop'u, mój R też uwielbia jego muzę, szczególnie miksować ją na "winylach", ale jednak pogrzeb powinien być pogrzebem, a tu jeszcze kasę za to brali :no:

Dotkass, z tego co czytałam to uroczystości pogrzebowe odbyły się wcześniej i tylko w obecności rodziny, a to było pożegnanie dla fanów, które musiało mieć taką oprawę. Ja to jeszcze bym widziała jakiś koncert, coś w stylu tribute to Freddie, gdzie gwiazdy śpiewałyby piosenki Jacksona.

Witam
ale wstalam z bolem glowy to szok:no:rozwali mi za chwile

Co do pogrzebu Michaela to wydaje mi sie ze musial byc show.mial tylu fanow,tylu chcialo go pozegnac:sorry:karty wstepu ludzie dostali za darmo, fakt ze na reszccie to byl nie zly zarobek.To byl Krol Popu nie moglo sie obyc po cichu:baffled.sama nie wytrzymalam na koncu,w sumie tyle widzialam:baffled:

O boshhh ale mnie leb boli,drastycznie chyba sie pogoda zmieni:no:

reklama
Witam.
U nas koło 4tej nad ranem była burza. Spałam z głową pod poduszką bo mi błyskawice w oczy świeciły. Dziewczyny spały smacznie. Nalało mi się trochę wody przez okno na parapet. Więcej szkód nie było.

Wczoraj po ponad tygodniu prób udało mi się złapać mocz ale niestety do woreczka bo do kubka za chiny ludowe Natalka nie chciała sikać. Tak mnie trzymała nawet godzinę i nic. A tu wczoraj umyłam ją, przemyłam rivanolem i nakleiłam woreczek, trochę się przespała i jak wstała to ją na nocnik posadziłam z tym woreczkiem. I poskutkowało. Zadne puszczanie wody nie działa, stanie w wodzie też. Jak się zaweźmie to nici z sików. mały uparciuch.
Wyniki wyszły w normie. Ufff...

Kangurka słodkie maleństwa.

Dotkass na to gardło to prawie majonez robiłaś ;-). Mamita to może kogel-mogel na spirytusie?

Byliśmy w weekend u rodziny pod Warszawą. W sobotę zahaczyliśmy o Zoo. Wybraliśmy się do południa i było jeszcze 1.gdzie stanąć 2.mało ludzi 3.przyjemna temperatura. Super spacerek. Dziewczynki zachwycone zwierzątkami. Ogólnie pobyt udany.

Dotkass trzymam kciuki za udany dla Was czwartek :tak:

Idę dzisiaj do laryngologa, ciekawe, co powie na to moje niedosłyszenie... :baffled:

Do góry