reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2008

Zapomnialam napisac ze dolaczam do was z lapaniem moczu:-D:-D:-D wczoraj wyslalam mame do naszego lekarza z pytaniem jakie badabnia moge zrobiuc by sprawdzic malego i powiedzial ze mocz i kal zostanie wiec teraz ja z tym woreczkeim za tydz bede walczyc:sorry:jak przykladalyscie ten woreczerk,jeszcze w sumie nie wiem jak to wyglada ale...
oki lecimy na dwor;-)

reklama
Zapomnialam napisac ze dolaczam do was z lapaniem moczu:-D:-D:-D wczoraj wyslalam mame do naszego lekarza z pytaniem jakie badabnia moge zrobiuc by sprawdzic malego i powiedzial ze mocz i kal zostanie wiec teraz ja z tym woreczkeim za tydz bede walczyc:sorry:jak przykladalyscie ten woreczerk,jeszcze w sumie nie wiem jak to wyglada ale...
oki lecimy na dwor;-)
We woreczek jest mniejszy problem niż w kubeczek!
Zaraz po przebudzeniu rano dokładnie go umyj i przyklej woreczek a za pół godz sprawdz zawartość;-) u chłopców jest troche lżej niż u dziewczynek-podobno:baffled:

Hej,

Ja kawę popijam dopiero teraz bo mała przed chwilką zasnęła. Zaliczyłyśmy juz spacer dzisiaj. Zuzia juz więcej sama chodzi. Woli chodzić niż raczkowac więc cały czas ćwiczy. mamy małe mieszknie więc co róż może sięczegoś złapać:tak:

kwiateczek - chłopcowi łatwiej złapac te siuski w woreczek. ja mojej jeszcze nie złapałam bo teraz troszkę przeziębiona była i leki brała. Pewnie wyniki były by niemiarodajne. Może jutro znowu zrobię polowanie na siuski;-)

Migotka - nie zaszkodzi zapytać sie jeszcze innego lekarza. Gorzej jak ten powie jeszcze co innego

Dotkass - ja tez jakbym nie mogła szybciej zrealizować swoich planów to bym straciła humor. U mnie jak jestem napalona to jak cos zaplanowane tomusi być wykonane:tak:

dziubek, no ja wciąż mam nadzieję, że wszystko będzie ok i że uda nam się przed świętami wprowadzić...:tak:

mamita, na gardło to mam tani sposób domowy...ja jak śpiewałam i miałam jechać na koncert a po próbach, fajkach i imprezeach miałam zdarty głos i na dodatek drapiące gardło to: olej, jajko surowe i sok z cytryny, wiem okropne, ale pomaga...rozmieszaj i wypij jednym haustem, poczujesz taki fajny balsamik na gardziołku :tak:

reklama

mamita, na gardło to mam tani sposób domowy...ja jak śpiewałam i miałam jechać na koncert a po próbach, fajkach i imprezeach miałam zdarty głos i na dodatek drapiące gardło to: olej, jajko surowe i sok z cytryny, wiem okropne, ale pomaga...rozmieszaj i wypij jednym haustem, poczujesz taki fajny balsamik na gardziołku :tak:
Dzieki. Sprubuje wieczorem najwyżej sie pożygam bo nie brzmi zachęcająco:baffled:a ile tego oleju?

Do góry