reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2008

No i dupa idę spać w podłym humorze...nie podpisaliśmy umowy przedwstępnej, z jednej strony jestem zła, bo strasznie się napaliłam, a z drugiej, być może los chce nas przestrzec...sama nie wiem, dowiemy się wszystkieo w czwartek :-:)-:)-(

reklama
Pożegnałam się ostatnia , witam pierwsza...

Mój nastrój trochę lepszy, bo przespałam się z problemem, byle do czwartku, a potem do powrotu właścicieli...ale pewnie będzie mi się dtrasznie dłużyl czas

Miłego Dnia

hej dziewczyny

ja juz z kawa musze tylko sie podniesc lozka poscielic i w sumie wszystko mam zrobione maly znjadl i sie bawi chociaz troche mi pomarudzil .. prewnie zaraz tez pojdzie spac

Hej dziewczyny

Dotkass na pewno sprawdzcie dobrze dokumentacje zeby nie bylo problemów hipoteke i takie tam

Migotka oby wszystko dobrze bylo zrobisz jak uważasz i sie jeszcze poradzisz

Zazdroszcze wam wyjazdów my na pewno nigdzie nie pojedziemy , pod koniec lipca wchodzą nam z ociepleniem domu i tak w kółko dom to studnia bez dna ale warto Mamy zamiar jechać tylko w którąś niedziele w góry ,pewnie zachaczymy o zródla termalne bo fajnie ostatnio było

Ja mam niańkę w domu to moge sobie posiedzieć mój brat przyjechał na tydzień to Zuzka ma ubaw

Mam problem zgrałam zdjęcia na kompa i nie moge nawet do nich wejść bo wyświtla sie że są zagrozeniem dla komputera :confused:

witam
Migotka to mialas lekarza,trzeba bylo powiedziec ze juz to mowila:-D:-D:-D:-D kase i tak ta sama bierze:sorry:ja to zawsze mozwie do lekarzy zeby wytlumaczyl mi na moj jezyk a nie ze jest oczywiste:baffled:w koncu za to sie p-laci:ecil::evil:

Iwonka witaj spowrotem:-)

Kanmilka odsapnij troche:tak:zastanawiam sie jak za tydz mozemy sie spotkac bo to musi byc na tyg:sorry:jak bedziez pracowac?ja tam bede wtorek,sroda i czwartek jedziey do mnie i wracamy we srode chyba tydz pozniej:sorry:

kwiateczek- ja moge miec caly tydzien 1 zmiane z tym ze jak bede wiedziala w ktory dzien napewno sie spotkamy to wezme 1 dzien wolnego nie ma problemu:-):-) tylko do piatku musze wiedziec bo w piatek ustalamy zmiany na caly najblizszy tydzien.. wtedy wezme wolne albo wtorek albo sroda albo czwartek zebysmy mialy troche czasu zeby posiedziec gdzies sie przejsc i pogadac:tak::tak: a nie na wariackich papierach i chyba najlepiej jak sie spotkamy na dworcu PKP lub PKS bo one sa obok siebie:tak:

cześć wszystkim!
Jestem nie do życia dzisiaj. Gardło mnie bolało 2 dni to zaaplikowałam tantum verde. A w nocy tak mnie drapało że kaszlałam i musiałam wychodzić z pokoju żeby Zuzki nie obudzić:no: Co moge na kaszel kupić? Nie chce iść do lekarza bo zaraz antybiotyk zapisze.:angry:
Nad ranem burza była i kompa wyłączyłam, a jak go chciałam włączyć to za 16 razem zagadał:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
to moze we wtorek :-):-) chyba ze rodzinka bedzie cie chciala miec na wylacznosc to w srode bo roznie moze byc po twoim przyjezdzie:-):-) wiec zastanow sie i napisz

Do góry