reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Niesie, Polka, Tolka - ja również nie mogę powiedziec że czuje ruchy maleństwa. Czasami jest jakies smyrnięcie, ale nie wydaje mi sie, aby to było to, zwłaszcza, że nieraz zdarza sie nieco wyżej niż powinno.:sorry2:

Aniusia - tez chciałabym sie w końcu zmobilizować do przystrojenia domu w klimaty świąteczne, ale ciągle brakuje mi na to czasu. Narazie mam wymówkę, bo mąż nie przyniósł mi jeszcze ozdób z piwnicy ;-)

a jesli chodzi o nocne wizyty w wc to jasna sprawa - 2 razy na bank! Staram się odnaleźć pozytywne aspekty tych wędrówek - i rzeczywiście mam taki. Mój Mieszko non stop odkrywa się w nocy i przynajmniej mam okazję iść go przykryć :-p

reklama
a ja tez chcialam kupic w tym roku nowa choinke nieduza bo ta co ma tesciowa to same kikuty a nie ramiona.... taka biedna ta choinka a najgorsze ze nikt sie nie zgadza a ja tak uwielbiam swieta i uwielbiam jak sa piekne a tak no to ta choinka mi szpeci wszystko....:baffled:

ja miałam taki czas, że biegałam własnie po 3-4 razy w nocy, ale od kilkunastu dni jakoś udaje mi się przespać całą nockę bez opuszczania łożeczka...a piję naprawdę bardzo dużo...bardzo mi smaukje woda BYSTRA -w ciągu 2 dni potrafię opróżnić 5-litrową butlę, :szok: oprócz tego oczywiście soki i herbatka

Ja tez pije duzo wody niegazowanej oczywiscie, mi smakuje Dobrawa, podobno najlepsza dla kobiet w ciązy i robienia mleczka modyfikowanego dla noworodków i dzieci.
Ale soki mi nie wchodza za to, ewentualnie napoje z Tymbarku :-)

Witam Was, u mnie piękny słoneczny dzień, bez grama śniegu. Święta zapowiadają się u mojej babci oraz rodziców ja mam z głowy szykowanie, lae pewnie mamie trzeba będzie pomóc i nie ma żadnych taryf ulgowych dla mnie:-)

Aniusiac
gratuluje synusia. czy jakaś kreseczka w końcu sie ujwani, ciekawe kto chowa w swoim brzuszku dziewuszkę, może ja? hehe ja sie śmieję ale czuję na 80 % że chłopaczurek, tak się zarzekam a potem wyjdzie szydło z worka, a zresztą mi to obojętne, ale chciała bym już wiedzieć.;-);-)
Ja latam do kibelka w nocy standard 3 razy, ale ostatnio zaszalałam i odwiedziałam toalete chyba z 6 razy.

Aniusia80
jak tam nerwy przedślubne są?

:-D Dziekuję bardzo za gratulacje :happy2::happy2::happy2: ja do dzisiaj tez miałam nadzieję, ze będzie dziewczyneczka, a tu taki psikus....:tak: ale najważniejsze, ze jest zdrowiutki, ma silne serducho i kopniaki tez niczego sobie, zwłaszcza wieczorkiem pokazuje co potrafi:-D:-D:-D Ciekawe, jakie wieści przyniosą pozostałe dziewczyny, które mają na dzisiaj wizytę...trzymam kciuki za same pozytywne wiadomości :tak:

Ja juz tez prawie nie chodze w nocy do wc ale to pewnie przejsciowe,z Vanessca cala ciaze latalam a szczegolnie w ostatnim trymestrze...
A z napoi ja pije prawie tylko zielona hrebate w butelce Nestea,zadna woda mi nie podchodzi,zreszta nigdy nie lubilam pic zwyklej wody chyba ze sobie jakis sok doleje do niej....oprocz tego pije soki i mleko.......

reklama
Madamagda jeszcze tak o tym intensywnie nie mysle, chyba sie zacznie od poniedzialku, jak juz bedziemy wszystko zapinac na ostatni guzik, najbardziej boje sie ze sie nie zmieszcze w sukienke.:-p W tym najblizszym tygodniu musimy prawie wszystko pozałatwiac, bo potem juz swieta.

Do góry