reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

hej Dziewczyny ale u nas fajnie sypie snieg i tak leciutko ze bardzo ladnie i przyjemnie jest....

anulaa- wiesz co to musi byc uczulenie bo ja od trzech dni zmagam sie z plamami i jakas wysypka na buzi na policzkach a najwiecej mam pod oczami... i tez zjadam kilogramami mandarynki... myslalam ze to od wody bo ostatnio cos robili przy rurach zakrecali wode a pozniej jak puscili to taka rdzewna leciala ale jak teraz patrze jak wy opowiadacie to moze faktycznie od tych mandarynek??:confused:

a mnie dzidzia kopie ladnie i tak przyjemnie i zawsze na noc jak juz az spi a ja zasypiam to najmocniej oraz rano zebym chyba juz wstala bo sie lubie powylegiwac... a ostatnio jak slysze muzyke ktora mi sie bardzo podoba to sie tak wierci i kopie ze to jest nie do opisania....:-D bardzo fajne uczucie...

reklama
witajcie kochane :-) u Nas zima na całego ;-):tak:

anulaaa - Ja na twoim miejscu zadzwoniłabym odrazu do gin bo to może być coś groźnego :wściekła/y::wściekła/y:

Niesa, Polka - cieszę się że nie jestem sama ;-)

Witajcie :-) na Lubelszczyźnie nieźle sypie... kładliśmy się spac jesienią a ranek przywitał nas zimą :tak::tak::tak: niby fajnie, bo co to za święta bez śniegu:baffled:...ale z drugiej strony znowu odśnieżanie :(:(:( ale wiecie, że miesiąc temu, przy osotaniej mojej wizycie u ginki bylo dokoładnie tak samo...we czwartek jesień - piątek zima i dzis to samo....:-D:-D:-D jestem już po wizycie, dzidizuś ślicznie rośnie, waży 289 gram i jest CHYBA facetem.....:szok: pani doktor nie była jeszce do końca pewna, ale....

Witam,u mnie pada snieg ale taki tyci tyci ze go w sumie nie widac a do swiat jeszcze ponad tydzien wiec wcale ie powiedziane ze snieg zostanie,podobno ma byc na plusie.....
Anusiasac gratuluje synka!

anusiasac- ale ci dobrze hehehehe fajnie juz choc mniej wiecej wiedziec... dobrze ze dzidizus zdrowy to najwazniejsze

wiecie co mnie do pewnego czasu bylo wszystko jedno spuscilam z tonu ale juz mnie ciekawosc zjada co ja nosze w brzuszku!! hehhe jak sie dowiemy to mamy zapowiedziane ze wszystkim powiedziec bo kazdy czeka hihihi:-D dobra ja zmykam ide do mamy moze jej cos pomoge bo biedna dzis ma wolne a pozniej dopiero na swieta:baffled: 24, 25, 26 i pozniej znow do pracy.....

Czesc Dziewczynki:-)
Wczoraj biegałam za choinka i w koncu kupiłam, duża 1,80 a do tego lampeczki i bombeczki, dzis mam zamiar ja postroic, przed przyjazdem Marcina, dla przypomnienia bedzie juz w poniedziałek :-) Bedzie cała w kolorze złotym :-)
Moze dzis zrobie jakies fotki to Wam wkleje na wątku z brzuszkami, bo tam mnie jeszcze nie ma.
Kamilka ja tak samo jak Ty czuje dzidzi najbardziej rano i wieczorkiem jak kłade sie spać, jego kopniaczki stają sie coraz silniejsze :-) Tylko ciekawe czy to on czy ona?

Mam jeszcze do Was pytanko? Jak u Was z nocnym siusianiem? Bo ja dalej biegam ze 3 razy odwiedzic toalete, czasami wiecej!

reklama
niop ja biegam do toalety czasem i 4 razy ale ostatnio pobilam rekord bo najadlam sie mandarynek na noc i sikalam chyba z 6 razy w nocy i nad ranem bylam 7 raz hehehe wiec tragedia i smialam sie do meza ze chyba wogole nie bede sie kladla bo nie zdarze usnac a juz musze leciec:-(

Do góry