reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2008

Amelia śpi od ponad godziny, zasnęła w miarę grzecznie jak na jej ostatnie wyczyny :tak:...liczę na to, że da mi dziś pospać, jutro R do pracy, więc niestety nie będę mogła pospać dłużej, ale za to niedziela, będzie moja :tak:;-):-)

Nie lubię nie dogadanych spraw i jeszcze bardziej mnie to rozpierdziela, chciałam pogadać z R, a ten poszedł spać :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, wredna jestem, bo robiłam wszystko, by mu "uprzymilić" sen...ale zołza ze mnie :zawstydzona/y::-p:sorry2:

Uciekam...śpijcie dobrze, do jutra :-)

reklama
mamita, jest plus tej sytuacji, jak każdej zresztą, wierzę w to, że nic nie dzieje się nie mając jakiegoś celu, wiec ten cel to wyrzeźbienie sylwetki przez Ciebie i to szybkie i przyjemne...basenik achhhhh...:tak::cool2:

A ja właśnie pocięłam się z moim debilnym mężem, o głupotę jak zwykle, o jego pieprzony pesymizm...boszzzzzzz jak można tak negatywnie traktować życie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Mój dzisiejszy superancki humor przepadł w "otchłań małrzeńskiej rozkoszy" :dry::wściekła/y:
Wyrzeźbienie sylwetki mi nie wychodzi -nie mam silnej woli :no:Chociaż myślałam o tej diecie proteinowej ale muszę sie wstrzymać bo jak pójdę do szpitala z małą to nie będzie warunków na dietę:baffled:
Z moim A sie żre już od soboty-kiedy to bez słowa wyszedł z domu nawet nie wiem kiedy(ok. 20) i wrócił po północy w stanie bardzo rześkim:baffled:. W sobote przyjeżdża kuzynka z Wa-wy i przyjedzie do mojej siostry na grila no i mamy sobie posiedzieć przy piwku. A mój A że jak wykapie małą, nakarmie i połóże spac to moge iść:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:I nici z ":no:małżeńskiej rozkoszy" \

sylwia85 Zuzka wody się nie boi ale na basenie takie echo... inny klimat wogóle, ale zobaczymy

Zuzia jeszcze nie śpi. Taki nr odwaliła dzisiaj -w dzień spała 2xpo15 min. I zasnęła sobie o 18 i obudziła się o 20!!!!:szok: Nie wiem co mnie czeka w nocy!!!

Do juterka:-):-):-)

Migotka ale dowalilas z tym okiem:-D:-D:-D
Mamita ja to budze kondzia jak spi do 6ej:tak:moglas dac godz pospac i obudzic:sorry:
uciekan kobiety,wlaczm film w koncu,moze uda sie obejzec dzis:sorry:
jutro rano do pracki wiec zajze wieczorkiem;-)papa

ja właśnie przyszłam z bibki- przyjechał moja przyjaciółka, wyszłyśmy na piwko, ale ona musiała wcześnie wracać :-(człowiek oczeka się na okazję, że wreszcie odetchnie jak człowiek a nie jak Matka Polka a tu zerkanie na zegarek. Tak czy owak było fajnie.
Na jutro przyjeżdża druga moja przyjaciółka- umówione jesteśmy od dawien dawna. Zazwyczaj wychodzą nasi faceci a ona kibluje u rodziców a ja u siebie, ale tym razem miało być inaczej.
Miało bo P. już zapowiedział, ze on jutro wychodzi. Z racji, że haruje ostatnio jak wół to ma pierwszeństwo ale zeźlona będę jak nie wiem co. Oby moja mama miała wole. I na niedziele bo jestem tym razem umówiona na łódki nad zalew ale z Młodym to nie wyprawa, wiec mamo kochana miej czas.
cosmo- a co się takiego przypałętało, byłaś wcześniej na coś uczulona?
Migotka- dobre- ja tak mam po Avonie. Jak chińczyk.

Na dietę przejdę jak wyżyje sie kulinarnie. W zeszłym roku od maja do końca października trzymałam restrykcyjną dietę.Dietę po której przytyłam choć logicznych przesłanek nie widzę. Mięso tylko gotowane ( i tylko kurczak i ryba), pieczeń z indyka, nic nabiału, nic smażonego, nic gazowanego, niż doprawionego, nic, nic, nic...Wiec ciągle teraz jem truskawki, śmietanę z pomidorami/ogórkami/sałatą/pieczone młode ziemniaki/grillowane rzeczy( choć fakt,ze głównie szaszłyki z pieczarkami czy cukinią). Jak się na wierzę,to przejdę na dietę.ech, cola i piwo, zwłaszcza piwo.:-D

Ostatnia edycja:
Dzień Dobry sobotnio,

R pojechał do roboty, ja po śniadanku wybieram się na zakupy z Ami i z moją Mamą, zapowiada się znów gorący dzień, więc wolę wyjść rano :tak:

R mnie przeprosił z rana, ale co z tego jak wczoraj struł mi humor :wściekła/y:

Mi też jakaś dieta się kłania, ale chyba jednak moja słaba wola nie pozwoli mi zrobić tego w wkacyjnym okresie, bo żarełko z grilla, smakołyczki no i jak Szopek pisała- PIWWWWWKKKKOOOO!!!;-):tak::-):-):-)

Coś nie mam weny do pisania, może nabiore po śniadanku :dry:

Miłego Dnia

My też dziś wcześnie wstałyśmy jak na nas

Mamita moja Zuzia wody sie nie boi wręcz uwielbia tylko jak prysznic sie leje to próbuje uciekać ale może te prysznice na basenie bedą lepsze Może napiszecie nam te dziewczyny które mają już doświadczenia z basenem jak oswajać maluchy z wodą
a co do wyjścia to ja bym sie nie przejmowała i rzucila męza na głęboką wodę niech sobie radzi przecież to też jego dziecko Jeżeli teraz nie spróbujesz to jeszcze długo będziesz uwiązana I na pewno jak będzie musiał to sobie poradzi ,no i chyba macie w pogotowiu teściową

Szopek z tą dietą to jakbym siebie czytala też sobie musze teraz odbić , no ale na szczęscie nie chce mi sie za bardzo odchudzać dosyć dobrze sie czuje choć kilka kilo nabyłam ,na szczęscie waga po ciązy stoi w miejscu

Musze iść sie pakować bo wyjeżdzamy najgorsze to pakowanie zawsze

cosmo- a co się takiego przypałętało, byłaś wcześniej na coś uczulona?

tak ja jestem alergikiem, kiedyś się odczulałam naet, ale babka mi złe szczepionki dobrała i w wieku 16 lat wylądowałam w szpitalu ze stanem przedzawałowym :wściekła/y:

teraz jestem na lekach ale czasem tak mam że puchnę, niekiedy konczy się szpitalem jak np zjem coś na co jstem uczulona (najbardziej masło i słonecznik):wściekła/y: dlatego staram się nie jeść... ale u mnie to się ciągle zmienia bo np 2 lata temu mogłam jeść brzoskwinie a teraz juz nie bo mnie żołądek boli i obsypie mi naobkoło cała buzię. Mleka niby nie mogę a nic po mleku mi nie jest :-D

kurna szukam aparatu żeby foty zgrać a tu nie wiem gdzie go pacłam, tradycyjnie już

Witam
Szopek ja sie juz nie moge doczekac urlpou jak pojedziemydo domu;-)tam sa babcie wiec grill czeka:-)no i zolty plyn oczywiscie:-D:-D:-D
Sylwia milego wycieczkowania;-)

A ja zaraz do prcaki:tak:dozobaczenia wieczorkeim;-)

hej dziewczyny

i ja sie witam chociaz dzis wstalam i odrazu zaczelam plakac:-:)-:)-( mam dola o rodzinke a w dodatku Adas zepsol moje okulary:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::angry:
a ja nie mam kasy zeby dac do naprawy albo kupic nowe szlag by trafil:angry::angry::angry::angry:

u nas dzis goraco jak nie wiem wybierzemy sie chyba nad wode no bo co robic??:confused::confused:

reklama
Cosmo i Kwiateczek ja tez sie nie moge doczekac waszych urlopow:-):-):-):-) hehehe :cool2::cool2::cool2: bo jestem na takim zadupiu ze wy predzej wszyscy blizej siebie niz ja:sorry2::sorry2:

ja sobie pije kawke zaraz zrobie sniadanie bo mnie juz wierci a juz z rana tyle nerwow to nie zdrowo

Do góry