reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Witajcie:-), ale ten watek pędzi, czasem ledwo nadążam!!
Ja dziś zrobiłam już prezenty świateczne, ufff kupiłam wszystko, co chciałam:tak:.

Pamietacie mój test Pappa, który wyszedł źle, a potem robiłam test potrójny, żeby potwierdzić? Dziś się dowiedziałam, że...WYSZEDŁ DOBRZE!!!:-):-):-) Kamień spadł mi z serca, tak się bałam, że też wyjdzie źle.Coraz bardziej wierzę, że nic nie jest mojemu dzidziusiowi i mam nadzieję, że niedługo usg połówkowe to potwierdzi:tak:. Szkoda mi tylko mojego maleństwa, że tyle się ze mna musiało denerwować.

Madamagdo, cieszę się ogromnie, ze między Tobą a mężem sytuacja stała się klarowna. Śledziłam co piszesz i martwiłam się o Ciebie. W takim stanie, jak teraz jestesmy, ta druga osoba musi być dla nas wsparciem, a nie źródłem stresu i niepokoju:baffled:.Mój J. jest kochany, wspierał mnie, jak miałam doła po tych badaniach i też bardzo się marwtił, czułam jego obecność przy sobie.

Kamilka, ja to się potrafię rozpłakać, jak mi się jakaś piosenka podoba, tak się wzruszam ha ha ha:)

Aha! Ja +4.5 kg w trzy tygodnie, masakra!!:sorry2:

reklama
Madzia bardzo się cieszę,że się pogodziliście. Dzidzia najwidoczniej też, skoro kopniaczki co dała. Wspaniale.
Aurelko bardzo bardzo się cieszę że test ok. Wspaniale
Pozdrawiamy wszystkie Mamusie majowe

Witam Was, no więc jestem już po wizycie mam pięknie siedzące dziecko:-) które rączką macha do mamusi i nie ma zamiaru pokazać innych części ciała:-). Poza tym jest wszystko ok. mam się nastawić psychicznie jak to mój gin powiedział na test z glukozy, fuj:szok:

Aurelia to super wiesci!!!!! Napewno dzieciatko jest zdrowe:tak::-):-):-):-)
Kamilka ja nie uzywalam pudru dla dziecka i z kosmetykami tez radze uwazac takie jak oliwki,[plyny do kapieli moga uczulac i nawet te hypoalergiczne jak bylo u nas.To zawsze mozna kupic ponziej...
Polka no za dwa tygodnie moze sie dowiesz co nosisz pod sercem:tak:a glukoza no faktycznie nie jest najlepsza ale da sie przezyc,choc starsznie slodka:tak:dla mnie gorsze jest to czekanie kolejnej godziny na kolejne pobranie krwi po glukozie i dalej na czczo:baffled::baffled:ja tez po swietach bede robic te badanie krwi...

A jesli chodzi o nianie elektryczne to mi nie potrzebna ale chcialabym kupic sobie monitor oddechu.....jest drogi.....ale da mi wieksze poczucie bezpieczenstwa malucha

Aurelia to najwspanialsza wiadomność, wierzyłam że u twojej dzidzi będzie dobrze. :-):-)
Polka to masz wstydliwego dzieciaczka, ja mam nadzieję że w następny czwartek, dzidzolek będzie tak bezwstydny i pokaże klejnoty, albo kreseczkę. ;-)

Sylwia
mnie też od wczoraj zedydowanie kopnie a nie smyra, bardzo to przyjemne, ale potem może to nam się nie podobać, jak dostaniemy w żeberka, albo inne flaczki.
Coraz więcej majóweczek czuje swoje bejbusie:-):-):-):-)

dziewczyny chcialam zapytac czy wam tez sie zapadaja pepki?? bo ja mam bardzo gleboko pepek az czasem smiesznie to wyglada ... a ha fajne macie brzuszki ja siebie nie widze wydaje mi sie ze do nie ma albo jest jakis nie foremny...:tak:??

wiecie co ale mnie dzis wzielo na jedzenie mowie wam po obiedzie zaraz musialam smazyc sobie nalesniki tak mi sie chcialo a nie dawno wrocilam z mezusiem z McDonalda bo znow zachcianka na pewne swinstewko ktorego chyba z pol roku nie jadlam.... dobre bylo:sorry2: hehehe ale chyba nie tego chcialam i wracajac kupilam sobie 2kg mandarynek hehehehe:-D

iwonko- ja nie kupuje kosmetykow bo to kupie w dniu kiedy wroce ze szpitala ale pudru uzywalam u wszystkich dzieci w rodzinie bo troche sie opiekowalam jednym nawet trzy mieisace bo jego mama wyjechala do pracy w niemczech i zwykle pudere byl nam potzrebny a kupilam w aptece wiec sie nie boje... a poza tym nic juz nie kupuje z kosmetykow chyba teraz przed nami lozeczko i wozek...

reklama
ja mam we wtorek wizyte ostanio nasz dzidzius pieknie sie pokazywal ale wina lekarza ze nie chcial nam powiedziec ani sprawdzic ale mam nadzieje ze teraz nam sie ladnie pokarze rowniez a lekarz juz wie po co chce przyjsc wiec powiedzial ze glownie pod tym kontem dzidzia bedzie podpatrywana hehhehe:tak:

Do góry