reklama
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
Amelcia też spi w samym bodziaku, przy otwartym oknie i pod cieniutkim kocykiem z pod którego i tak się wykopuje...tak przynajmniej jakoś śpi, bo jak jej za gorąco to noc mamy z głowy
Ogóreczki małosolne zrobione, teraz kilka dni czekania i będzie mniam, mniam...a teraz tak mi ślicznie pachnie w mieszkanku ;-):-)
Coś mi się nie chce spać, dziwne, bo zmęczona byłam, no nic coś pooglądam i może zrobię się senna
Ogóreczki małosolne zrobione, teraz kilka dni czekania i będzie mniam, mniam...a teraz tak mi ślicznie pachnie w mieszkanku ;-):-)
Coś mi się nie chce spać, dziwne, bo zmęczona byłam, no nic coś pooglądam i może zrobię się senna
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
U nas jest nawet w nocy taka sauna, że w pajacu byłoby jej za gorąco
Aleś mi smaku narobiła -ja juz raz robiłam ogórki ale sie rozeszły...tzn. zostały zjedzone. Jutro też zrobię.:-)
U nas jak pachnie ogórkami albo żurkiem(czsami sama robię tzw.zaczyn) to mąż mówi że jak w "Sami swoi";-)
kangurka ale córcia ma śliczne loczki:-)
No Zuzka zasnęła w samych bodziakach na krótki rękaw-nawet bez skarpetek;-)
Lecę sie myć i spać bo Zuzka dzisiaj od rana czadu dała-taka marudna cały dzień jak nigdy. Trochę popadało i burza była ale duchota jaka była taka jest
reklama
kwiateczek
majowa mama `08
dzieki ale na czleku lepiej sie prezentujeKwiateczek, kiecka bombowa :-)
My też wyszłyśmy po 18:00 i byłam w , że tak gorąco, dobrze, że nie wyszłyśmy wcześniej, bo jeszcze jakiegoś udaru "cieplnego" byśmy dostały
Co do telefonu, jakiś czas temu dałam Ami mój telefon do zabawy, a ona robiła "halo, halo", pytam się: "dzwonisz do babci?", a ona pokiwała główką na "tak"...po chwili dzowni telefon, odbieram, dzwoni moja Mama, przerażona, bo była dopiero 7 rano, moja Mama zaczyna pracę o tej godzinie, myślała, że coś stało się z Babcią, tymbardziej, że dzień wcześniej było u Babci pogotowie...co się okazało, moja córa zadzwoniła do mojej Mamy i się rozłączyła, oczywiście przypadek, ale za to jaki
Kondzio tez notorycznie dzwoni do sasiadki bo ja pierwsza mam w kontaktach;-)
mamita nie martw sie nei zmarznie jest goraco, mój śpi w samym rampersie i przy otwartym oknie (wprawdzie dopiero od wczoraj)
dobrzebędzie takim maluszką tez gorąco
dzieki:-)Kwiateczek - kiecka i butki super
mamita- moja spi w bluzce i pieluszce i nie marznie
Ja zakladam na noc body i pizamke z krotkim rekawkiem i krotkie spodenki.mam wrazenie ze mu zimno a okna nie moge otworzyc bo halaskolezanka ciagle mowi mi zeby zdjac to body i tylko w pizamce bo tu cieplo jest tez ale on sie ciagle odkrywa wiadomo czemu i jak wstaje w nocy zajzec to przykrywam go kocykiem tylkomialam zdjac mu dzis body i jakos nie mogeale glupia jestem niejutro zdejme bo naprawde cieplo jestAmelcia też spi w samym bodziaku, przy otwartym oknie i pod cieniutkim kocykiem z pod którego i tak się wykopuje...tak przynajmniej jakoś śpi, bo jak jej za gorąco to noc mamy z głowy
nie moge obejzec filmuMam Anioly i Demony i nie moge sie zebrac