reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

nózki na pałąku? Skądś to znamy :cool2:

nikol_13m%20012.jpg

nikol_13m%20014.jpg

i jeszcze temperaturka z dzisiaj :baffled:
nikol_13m%20003.jpg

reklama
U nas o 17 sie rozpogodziło troche po burzy ale niestety te muszki "przecinki' kazały wracac do domu po 15min. Nie dają nam życ!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Nie wiem czy nie zmarznie Zuzka w bodach na krótki rękaw-zawsze spała w pajacyku...:baffled:

mamita nie martw sie nei zmarznie jest goraco, mój śpi w samym rampersie i przy otwartym oknie (wprawdzie dopiero od wczoraj)
dobrzebędzie takim maluszką tez gorąco

Kangurka - no moja to tak nóżek nie zakłada. Fajnie towygląda:-)

Kwiateczek - kiecka i butki super:tak:

mamita- moja spi w bluzce i pieluszce i nie marznie:tak:

Amelcia też spi w samym bodziaku, przy otwartym oknie i pod cieniutkim kocykiem z pod którego i tak się wykopuje...tak przynajmniej jakoś śpi, bo jak jej za gorąco to noc mamy z głowy :tak:

Ogóreczki małosolne zrobione, teraz kilka dni czekania i będzie mniam, mniam...a teraz tak mi ślicznie pachnie w mieszkanku ;-):-)

Coś mi się nie chce spać, dziwne, bo zmęczona byłam, no nic coś pooglądam i może zrobię się senna :dry:

W dzień przy takiej temp. spimy tak:
nikol_13m%20001.jpg

Czyli w pieluszce, pod kocykiem.

A na nockę zakładam pajacyk bez stópek, bo jednak jest chłodniej przy otwartym na oścież oknie, a mała sie odkrywa.

Ogóreczki małosolne zrobione, teraz kilka dni czekania i będzie mniam, mniam...a teraz tak mi ślicznie pachnie w mieszkanku ;-):-)

Aleś mi smaku narobiła -ja juz raz robiłam ogórki ale sie rozeszły...tzn. zostały zjedzone. Jutro też zrobię.:-)
U nas jak pachnie ogórkami albo żurkiem(czsami sama robię tzw.zaczyn) to mąż mówi że jak w "Sami swoi";-)
kangurka ale córcia ma śliczne loczki:-)

No Zuzka zasnęła w samych bodziakach na krótki rękaw-nawet bez skarpetek;-)
Lecę sie myć i spać bo Zuzka dzisiaj od rana czadu dała-taka marudna cały dzień jak nigdy. Trochę popadało i burza była ale duchota jaka była taka jest:baffled:

No właśnie Dotkass poprzednią nockę spała w pajacu i strasznie marudziła przez sen. Ale nie wpadłam na pomysł żeby ja przebrać:no:

reklama
Kwiateczek, kiecka bombowa :-)
dzieki ale na czleku lepiej sie prezentuje:tak:

My też wyszłyśmy po 18:00 i byłam w :szok:, że tak gorąco, dobrze, że nie wyszłyśmy wcześniej, bo jeszcze jakiegoś udaru "cieplnego" byśmy dostały

Co do telefonu, jakiś czas temu dałam Ami mój telefon do zabawy, a ona robiła "halo, halo", pytam się: "dzwonisz do babci?", a ona pokiwała główką na "tak"...po chwili dzowni telefon, odbieram, dzwoni moja Mama, przerażona, bo była dopiero 7 rano, moja Mama zaczyna pracę o tej godzinie, myślała, że coś stało się z Babcią, tymbardziej, że dzień wcześniej było u Babci pogotowie...co się okazało, moja córa zadzwoniła do mojej Mamy i się rozłączyła, oczywiście przypadek, ale za to jaki :-D:-D:-D

Kondzio tez notorycznie dzwoni do sasiadki bo ja pierwsza mam w kontaktach;-)

mamita nie martw sie nei zmarznie jest goraco, mój śpi w samym rampersie i przy otwartym oknie (wprawdzie dopiero od wczoraj)
dobrzebędzie takim maluszką tez gorąco

Kwiateczek - kiecka i butki super:tak:

mamita- moja spi w bluzce i pieluszce i nie marznie:tak:
dzieki:-)

Amelcia też spi w samym bodziaku, przy otwartym oknie i pod cieniutkim kocykiem z pod którego i tak się wykopuje...tak przynajmniej jakoś śpi, bo jak jej za gorąco to noc mamy z głowy :tak:

Coś mi się nie chce spać, dziwne, bo zmęczona byłam, no nic coś pooglądam i może zrobię się senna :dry:
Ja zakladam na noc body i pizamke z krotkim rekawkiem i krotkie spodenki.mam wrazenie ze mu zimno:sorry2: a okna nie moge otworzyc bo halas:no:kolezanka ciagle mowi mi zeby zdjac to body i tylko w pizamce bo tu cieplo jest tez ale on sie ciagle odkrywa wiadomo czemu i jak wstaje w nocy zajzec to przykrywam go kocykiem tylko:sorry2:mialam zdjac mu dzis body i jakos nie moge:dry:ale glupia jestem nie:zawstydzona/y:jutro zdejme bo naprawde cieplo jest:tak:

nie moge obejzec filmu:no:Mam Anioly i Demony i nie moge sie zebrac:baffled:

Do góry