reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

:-D:-D:-D, moja robi to samo, ale często jeszcze głośno śpiewa i gestykuluje gadając, więc wyobrażam sobie jak komicznie musiała Iga wygladać :-D:-D:-D

reklama
Hej,

Migotka - moja tez robi halo halo jak ma komórkę. Te dzieciaki to małpeczki kochne są:tak:

Szopek - twoje posty mnie rozbrajają. Powinnaś w gazetach felietony jakies pisać:tak::-D

Dotkass - pewnie po szczepieniu te krostki. Zuzia takich nie miała ale córka koleżanki właśnie zsypana była calutka po tym szczepieniu;-)

u nas paruwa. Robię nalesniki. Nie dodaję mleka więc nie wiem jak wyjdą.

A u nas się rozpadało i burza. Zawsze jak umyję okna to pada:baffled:
Zuzka marudna od rana:angry:
Dotkass co do tego szczepienia to Zuzka dostała po 9 dniach gorączkę a po kolejnych 3 dniach wysypkę na brzuszku, pleckach i szyjce.
Cosmo, kwiateczek tez rzucałam w szpitalu kur... i chciałam na siłę zostać, ale potem pomyślałam że ok września mamy jeszcze jedno badanie w tym szpitalu(scyntygrafię) i boję się żeby się nie mścili na Zuzi.:wściekła/y: Poczekam do środy.
Migotka Zuzka tez jak się wyłoży we wózku to pałąk sie wygina, ale chciałabym zobaczyc Twoją Igę w akcji:-D:-D

To później z nią wyjdę, bo na razie to upał straszny jest :tak:

Znalazłam zdjęcie mojego tatoo, więc wklejam jak obiecałam, jest mało wyraźny co prawda i jest kolorowy czego nie widać na tym zdjęciu, bo w sepi robiony :sorry2:

Doszukałam się też innych zdjęć zgranych już na płytki i trochę powspominałam, ale te fotki na innych wąteczkach ;-)

Załączniki

• 30.07.2006 060.jpg
    30.07.2006 060.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 21
Hej ale upał dziś ze nie da sie funkcjonować choć tyle że zuzkę wzieli na chwile dziadkowie to sobie odpoczywam Już nie pamietam takiego momentu Wcześniej posprzątalam wiec spokój

Szopek ty lepiej nie zbliżaj sie do Krakowa :-D bo gotów koniec swiata nastąpić ;-)

Zuzka też robi halo halo do słuchawki ,do baby dzwoni Wczoraj wygrzebala zabawkowy po moich braciach i pikała cyferki ,zadowolona była strasznie
Wczoraj udalo mi sie zrealizować zalożenia samodzielnego usypiania i dziś w poludnie też ale nerwów mi potrzeba ale w miare to dzialła Tylko moje dziecko sie obraża i dostalam od niej w nocy za to usypianie ,jak po piciu chciałam żeby sie uspokoiła Tata musiał interweniować Biorę sie teraz porządnie za jej fanaberie bo jeszcze tak zostanie i superniania potrzebna będzie...:zawstydzona/y:

reklama
My też wyszłyśmy po 18:00 i byłam w :szok:, że tak gorąco, dobrze, że nie wyszłyśmy wcześniej, bo jeszcze jakiegoś udaru "cieplnego" byśmy dostały

Co do telefonu, jakiś czas temu dałam Ami mój telefon do zabawy, a ona robiła "halo, halo", pytam się: "dzwonisz do babci?", a ona pokiwała główką na "tak"...po chwili dzowni telefon, odbieram, dzwoni moja Mama, przerażona, bo była dopiero 7 rano, moja Mama zaczyna pracę o tej godzinie, myślała, że coś stało się z Babcią, tymbardziej, że dzień wcześniej było u Babci pogotowie...co się okazało, moja córa zadzwoniła do mojej Mamy i się rozłączyła, oczywiście przypadek, ale za to jaki :-D:-D:-D

Do góry