panna_migotka
Mama Igusi/Majowe Mamy'08
Hannah, współczuję, mam nadzieję że będzie dobrze Na szczęście już chyba w tym tygodniu mają minąć te deszcze.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kangurka, to co powiesz na tą niedzielę w krakowskim zoo?
Zapomniałabym, dogi masz bombowe ;-) Gratuluję Twojej czempionce :-)
Kangurka gratulacje!!! Ogromne :-):-):-)
Kangurka piękne psy a mnie najbardziej podoba się Sheri . :-)
Witajcie!
Byłam przed chwilą na wałach, masakra, widziałam ludzi jak ratowali swoje domy bo woda tuż tuż, wlewała się pod progi. Jerzmanów, Samotwór (moja rodzina tam mieszka), Skałka, Leśnica koszmar.
Straż pożarna wciąż obserwuje poziom wód, ale widać że się podnosi, bo jak obraliśmy punkt zaczepienia to zaraz zniknął pod taflą wody.
O 6:00 ma być fala kuluminacyjna, bo robią zrzut z mietkowa o 24:00
Bystrzyca już przelewa się do parku (cosmo pewnie wiesz jak to u nas wygląda).
Przed chwilką mineła nas burza, moja mama zadzwoniła że obok walnął pieoru kulisty, już było ponoć po burzy, a ludzie otworzyli okna bo było tak duszno i wleciał piorun jednym oknem, wyleciał drugim oknem. Przed chwilką mówili w regionalnej telewizji nawet.
Pier...olę ubezpieczam dom, cały czas coś.
Ja już miałam swoją małą powódź, Hania pociągneła za obrus i wylała szklankę wody na laptopa, nie działał, dopiero teraz zachulał
Dziewczyny troszkę mam cykora, choć u nas wysoki wał i zapewniają że będzie Ok, ale kto to do końca wie?
Byłyśmy na spacerku prawie 4 godziny, a potem jeszcze z R jak wrócił dwie, słońce tak dawało, że obie się zjarałyśmy niesamowicie, Amelcia, choć posmarowana max 30 faktorem ramiona, buźka widocznie zarumieniona . Kleje się cała piaskiem z piaskownicy :-)
Zapomniałam napisać, że wczoraj byłyśmy w piaskownicy. Naprzeciwko siedział tatuś z córeczką. Moja podeszła do mnie z garścią piachu, którą postanowiła wsypać mi za dekolt i pociągnęła bluzkę w dół a tu pach - stanik na wierzchu. Facet zrobił wielkie oczy i odwrócił się zmieszany Dobrze, że miałam chociaż stanik ładny A po przyjściu do domu musiałam wytrzepać piach stamtąd
Kangurka, ja bym się do zoo wybrała z mężem. Byłam kiedyś w niedzielę w zoo i nie było tak źle więc nie marudkować i przyjeżdżać :-)
kangurka-pieski pierwsza klasa-śliczne:-)
Dziękuje raz jeszcze za gratulacjeDotkass ja mam dla Kondzia z factorem 50
Kangurka gatki dla psiny,jeszcze raz napisze ze piekjne psiaki sa:-)