reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

reklama
Kangurka, to co powiesz na tą niedzielę w krakowskim zoo?
Zapomniałabym, dogi masz bombowe ;-) Gratuluję Twojej czempionce :-)

Dzięki :-)

Co do ZOO - tez sie wybieramy ale ja tam chce pojechac w tygodniu, bo w weekendy sa tłumy :(
Kurcze, jakbym miała wolne to może bym się jednak wybrała... Ech. Zobacze. A Wy z facetami, czy typowo po babsku? :cool2:

Kangurka gratulacje!!! Ogromne :tak::-):-):-)

Dzięki, dzięki :zawstydzona/y:

Kangurka piękne psy :tak: a mnie najbardziej podoba się Sheri . :-)

No myślałam że lepiej jej pójdzie na tej wystawie, bo do tej pory wygrywała wszystkie :nerd:

Witajcie!
Byłam przed chwilą na wałach, masakra:szok::zawstydzona/y:, widziałam ludzi jak ratowali swoje domy bo woda tuż tuż, wlewała się pod progi. Jerzmanów, Samotwór (moja rodzina tam mieszka), Skałka, Leśnica koszmar.
Straż pożarna wciąż obserwuje poziom wód, ale widać że się podnosi, bo jak obraliśmy punkt zaczepienia to zaraz zniknął pod taflą wody.
O 6:00 ma być fala kuluminacyjna, bo robią zrzut z mietkowa o 24:00:no::no::no:
Bystrzyca już przelewa się do parku (cosmo pewnie wiesz jak to u nas wygląda).

Przed chwilką mineła nas burza, moja mama zadzwoniła że obok walnął pieoru kulisty, już było ponoć po burzy, a ludzie otworzyli okna bo było tak duszno i wleciał piorun jednym oknem, wyleciał drugim oknem. Przed chwilką mówili w regionalnej telewizji nawet.
Pier...olę ubezpieczam dom, cały czas coś.

Ja już miałam swoją małą powódź, Hania pociągneła za obrus i wylała szklankę wody na laptopa, nie działał, dopiero teraz zachulał:shocked2:

Dziewczyny troszkę mam cykora, choć u nas wysoki wał i zapewniają że będzie Ok, ale kto to do końca wie?:no:

Kurde, ja bym miała niezłego pietra!!! Strasznie mnie to przeraża co piszesz... Jutro odezwij się od razu i napisz ze wszystko gra u Was....Koniecznie!

Cosmo, z tą szfą to mój M mówi, ze Ci ludzie kupili ją w Bytomiu w Supersamie - tam jest meblowy.
Ja znalazłam w necie (wygląda ze to ta sama szafa, bo rozmiary i materiał się zgadza, tylko drzwi inne i uchwyty) tu jest zajebista cena bo wyprzedaż Szafa narożna JSN-1 WYPRZEDAŻ !! - ROBMAR HURTOWNIA MEBLI!!
A drugi drązek to ci ludzie sobie sami wmontowali dlatego ja mam dwa (ale i tam zamierzałam zrobic drugi gdybym kupowała szafe z jednym).
Nie wiem czy pomogłam, ale narazie tyle jestem w stanie Ci pomóc.
Jak coś to pogrzeb w necie i oszukaj modelu Restol JSN-1 z serii Young.
A tu jest strona producenta http://www.restol.com.pl/www/meble.php?id_kat=132&lg=PL

Kangurka, ja bym się do zoo wybrała z mężem. Byłam kiedyś w niedzielę w zoo i nie było tak źle więc nie marudkować i przyjeżdżać :-)

kangurka-pieski pierwsza klasa-śliczne:-)

Ha-NN-aH- czasami prognozy się nie sprawdzają... mam nadzieje że i w tym wypadku:baffled:

mini mnie tez sie wydaje,że ta niby 3-dniówka u Zuzi 9 dni po szczepieniu to też przez MMR

U nas grzmiło (grzmiało???) ale było słonko i bez deszczu.
Pozdrawiam wszystkie Majóweczki i żegnam się -mam nadzieję że na 48h i że będzie ok. Będę miała duuużo do nadrabiania na bb!!!:-)
I zapomniałam napisać-dziś odebrałam wyniki posiewu moczu i badania ogólnego. Ogólny ok a w posiewie wyszła bakteria ale w granicach normy i pewnie przez to,że we woreczek pobierany.;-)
Papaski:tak::tak::tak:

Cześć Dziewczynki,

U nas słoneczko jest, ale za taką, jak ja to nazywam "firankową" chmurką, ale już gorąco, zobaczymy jak pogoda rozwinie się dalej i tak najwcześniej wyjdziemy koło południa, po drzemce i drugim śniadaniu Ami

Noc u nas straszna, parno, wszystkie okna pootwierane a nic nie dały, Amelcia marudna. Jeszcze na dodatek po tym huraganie co przeszedł, coś się strasznego porobiło, bo chyba do 2 czy 3 w nocy słyszałam jak jeżdżą karetki i straż pożarna...masakra :szok:, normalnie jestem przerażona, dlatego też nie dziwię się jak Ha-NN-aH, może strasznie się bać, gdy mnie zaniepokoiły tylko jeżdżące na sygnałach karetki i straż, staram się poczuć jak czuje się Ha-NN-aH i boszzzzzzzzz- jak czytałam co napisałaś to zimnt dreszcz mnie przeszedł...masakra, chyba naprawdę nadchodzi koniec świata...coraz więcej się dzieje; pożary, wypadki, powodzie,w których ginie straszna ilość osób- zupełnie jak w przepowiedni Nostradamusa :zawstydzona/y::-(

Mini, ale jesteśmy okropne, w taką pogodę pizzę zamawiać ;-):-p:sorry2:

Lecę zrobić śniadanko, niestety dziś bez kawki...nie zauważyłam, że mi się skończyła :baffled:, ale na szczęście dziś nie czuję potrzeby, by doładować się taką energią :tak:

Ja też się witam, dla odmiany z kawką.:-)

Hannah, jak minęła noc?:confused:

Zapomniałam napisać, że wczoraj byłyśmy w piaskownicy. Naprzeciwko siedział tatuś z córeczką. Moja podeszła do mnie z garścią piachu, którą postanowiła wsypać mi za dekolt i pociągnęła bluzkę w dół a tu pach - stanik na wierzchu. Facet zrobił wielkie oczy i odwrócił się zmieszany :-D:-D Dobrze, że miałam chociaż stanik ładny :-p A po przyjściu do domu musiałam wytrzepać piach stamtąd :dry:

Byłyśmy na spacerku prawie 4 godziny, a potem jeszcze z R jak wrócił dwie, słońce tak dawało, że obie się zjarałyśmy niesamowicie, Amelcia, choć posmarowana max 30 faktorem ramiona, buźka widocznie zarumieniona :tak:. Kleje się cała piaskiem z piaskownicy :tak::-)

Dotkass ja mam dla Kondzia z factorem 50:tak::tak::tak:

Zapomniałam napisać, że wczoraj byłyśmy w piaskownicy. Naprzeciwko siedział tatuś z córeczką. Moja podeszła do mnie z garścią piachu, którą postanowiła wsypać mi za dekolt i pociągnęła bluzkę w dół a tu pach - stanik na wierzchu. Facet zrobił wielkie oczy i odwrócił się zmieszany :-D:-D Dobrze, że miałam chociaż stanik ładny :-p A po przyjściu do domu musiałam wytrzepać piach stamtąd :dry:

:-D:-D:-D moze terz tatus bedzie czesciej z corka wychodzil na spacery bo tam takie atrakcje:-D:-D:-D:-p

Hannah jak nocka minela:confused:boshhh jak Was czytam to az gesia skorke dostaje:no:oby sie te deszcze uspokoily bo...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ja to sie wody boje:baffled:

Witam wogole
nie mialam sily pisac wczoraj:baffled:wiecej na zamknietym ale pozniej bo zarazide z Kndziem do lekarza,pamietacie kontrolna wizyta na 8 mies:rolleyes:

zdrowka zycze wszystkim dzieciaczkom:tak:nie wiedzialam ze trzydniowka moze byc tylko raz:no:u nas jeszcze nie bylo,cos w podobie ale to po szczepionce bylo wiec npewno po tym:sorry2:

Kangurka gatki dla psiny,jeszcze raz napisze ze piekjne psiaki sa:tak::-)

A gdzie szefowa:confused:

reklama
Kangurka, ja bym się do zoo wybrała z mężem. Byłam kiedyś w niedzielę w zoo i nie było tak źle więc nie marudkować i przyjeżdżać :-)

Nooo, marudze jak zawsze :zawstydzona/y:
Gadałam wczoraj z moim M i on chętnie by się wybrał, tyle ze mnie się przypomniało ze imieniny moje sie zbliżają i chyba mi sie goscie zwalą na głowe - a wtedy warto byłoby byc w domu :-D
Rodzice M wracają z Tunezji (takim to dobrze - nas nie stać narazie zeby z malutką pojechac nawet nad Bałtyk :-() i na pewno od razu się do nas zwalą - już zapowiadali :baffled:. Moja siostra z rodzinką znowu przybędzie... No i moją mamę jakoś trzebaby zaprosić...
Kurde już nie pamiętam kiedy weekend miałam bez gości :no: A strasznie mi mi potrzeba. A tu się nie zapowiada wogóle :dry:
Za tydzień jade na Słowację i znowu cały weekend szlag trafi...

No i wygląda na to że z niedzieli nici moje drogie :-(

A tak wogóle - mozna focic w naszym ZOO?? Byłam tam 100 lat temu i był zakaz...

kangurka-pieski pierwsza klasa-śliczne:-)

Dzięki :blink:

Dotkass ja mam dla Kondzia z factorem 50:tak::tak::tak:

Kangurka gatki dla psiny,jeszcze raz napisze ze piekjne psiaki sa:tak::-)
Dziękuje raz jeszcze za gratulacje :happy2:

My mamy faktorek 30, ale nie wychodzimy z domu wcześniej niz ok 15.
Nieraz rano wyjdziemy do ogrodu, ale nie biorę niuni między 11 - 14 na spacerki, bo słońce za mocne! Zresztą akurat idealnie się składa bo Nikol wtedy śpi :tak:

Do góry