reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Hello kochane
Dziękujemy za gratulacje, przekazałam małżonowi, jeszcze bardziej się napuszył, on ta marzył o frędzelku he he:-):-)

mm81 - super że usłyszałaś serducho, ja wojuje z tym stetoskopem i dupa blada, słyszę tylko jak puka stuka pływa ale serducja ni w ząb ehhh może później

cfcgirl - a te wariacje są super, ja je bardzo lubię, mój też czasami się tak uaktywnia, byle by nie w nocy hi hi

Kamilka - na pewno się dowiesz, ja też bym pewnie czekała, ale ten szpital w którym robiłam to usg dysponuje sprzętem załatwionym przez Owsiaka z 2006 roku i widać każdą kosteczkę, nawet gałki oczne, no wszystko, tak jak byś szkielet widziała, i siusiaka zobaczyli :tak: A z Oliwką sioę dowiedziałam w 30 tygodniu

Madzia - życzę dogadania się z połówkiem, my się na siebie gniewamy najwięcej 8 godzin, ja nie potrafię dłużej :zawstydzona/y: Będzie dobrze

Puchatka - To ty kochana leż jak ci się coś z szyjka dzieje, a swoją drogą też Ci się trafiło, najpierw te bóle głowy teraz to, ale warto dla maluszka pocierpieć, będzie dobrze, trzymam kciukasy

agusiaaa - to faktycznie szybko schydłaś mi to dobre 9 miesięcy zajęło, ale ja wychudłam, mam nadzieję że tym razem przy 60 pozostanę, bo chociaż jak kobieta wygladam a nie wieszak:-)

reklama
Anulaa - gratuluję chłopaka.:-) Ja miałam dziś mieć USG, ale przełożone (pisałam na wątku o badaniach).
A tak już bym chciała wiedzieć... albo poczuć ruchy dziecka...:-) A tu nic! Nawet brzuszka nie ma!

Madziu - mam nadzieję, że sprawy z partnerem szybko Ci się ułożą... Może daj mu sznsę za setnym sms-em?;-) Ja w sprawach damsko - męskich jestem często uparta jak osioł - gdyby nie dobre serducho mojego Męża i chęć do szybkich pojednań, to pewnie już nie raz przez moją głupotę moglibyśmy mieć ciche dni trwające nawet i miesiąc... a szkoda czasu marnować. Fakt faktem - pewne rzeczy ciężko wybaczyć - np. zdradę tak jak dziewczyny pisały... ale na część jednorazowo można przymknąć oko.. facet to też tylko człowiek.;-)Zresztą płeć brzydka też musi mieć dla nas cierpliwość... szczególnie dużą gdy jesteśmy "humorzastymi ciężarnymi".;-)

Wszystkiego najlepszego dla Wiktorka!!

Vivien kciuku dla ciebie i maleństwa! Czyli masz na zmianę dziewczynka - chłopiec. Super!

Netka a czemu nie wolno tuńczyka? A ten twój mąż to nie jaki piłkarski kibic - synek Ebi mu się marzy :)

Madamagda kciki za pomyślne rozwiązanie konfliktu.

Anulaaa gratuluję chłopaka do parki.

Witajcie kochane!
Minął tydzień i w końcu rozwiązanie.
Połozyłam sie o 21:00, chyba spałam z 2 godziny już, nagle obudził mnie pocałunek, mąż zapytał czy może sie koło mnie położyć. Położył sie i kilka razy przepraszał i mówił że jestem twardzielka, ale przecież nie chodziło o to kto dłużej wytrzyma, tylko kto zawinił.
Postawiłam na swoim, popłakałam, wyrzuciałm wszystko z siebie.
Gdyby nie to że sie wczoraj przełamał, to bym i tak nie podeszla pierwsza, ciągnelibyśmy tak do świąt napewno.
Ale mimo że udawał w domu takiego twardziela, dowiedziałam sie od przyjaciela, który był z nim wczoraj w pracy, że płakał, że sie martwi bo nie odbieram telefonów i nie wie co sie ze mną dzieje.
na szczęście już mi lżej
Dziękuje dziewczyny, trzymałyście kciuki i w końcu sie udało rozwiązac konflikt.:-):-)
Wczoraj poczułam 4 mooocne kopniaczki w prawą strone brzucha, już nie jakieś trzepotanie, tylko najprawdziwsze kopniaczki:tak::tak:

mm widzisz udało ci sie wsłuchać, ja już dawno nie załapałam rytmu serduszka, tylko słyszę wariacje maleństwa w wodzie.

witajcie kochane :-)

dawno Mnie nie było :confused: ale tak szybko czas leci że nawet nie wiem kiedy to zleciało :szok: miałam chorego męża i w sumie nie miałam czasu czytać ale zaglądałam co u Was ;-):tak:
postaram się wszytsko nadrobić :-)

vivien - dbaj o siebie :-):-):-)

cfcgirl - u Mnie też 3 kg na plusie :-) a czas strasznie Mi szybko leci :tak:

Madziu - trzymam kciuki żeby było dobrze i oby to już się nie zdażyło :no::no: cieszę się że już jest dobrze :-)

netka - a dlaczego nie można tuńczyka?? ja bardzo lubię i często jadam sałateczkę z tuńczyka :tak:

anulka - gratulacje synka :-):-)

buziaczki dla pozostałych dziewczyn :-):-D

Wiecie co z tym tuńczykiem to ja kiedyś czytałam że chodzi o to że on ma w sobie rtęć Więc ogólnie nie można przesadzać z jedzeniem jego kilogramami a w ciąży to jest właśnie nie wskazane bo ta rtęć może powodować szkodliwe skutki u dziecka. Już nie pamiętam dokładnie ale o to chodziło jak coś pomyliłam to przepraszam. Wiec musimy ostrożnie z tuńczykiem na pewno nie za dużo :tak: albo w ogóle.
A u nas takie piękne słoneczko a ja rano wstać nie mogła taka słaba byłam :zawstydzona/y:

Witam Was, ja dziś idę na wizytę ciekawe kto się dziś ujawni, mam nadzieję że ładnie sie ułoży żeby rodzicom się pokazać i zrobić przyjemność:-) Po wizycie napiszę kto dołączy do pozostałych dzieci chłopczyk czy dziewuszka:confused: Najważniejsze to żeby było wszystko ok:tak:

reklama
Do góry