reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Witam:-)ja zrana bylam juz oddac mocz do analizy bo w poniedzialek do gina:tak:Za oknem piekne slonko ale na dworzu zimno.Wczoraj wzielam sie za sprzatanie,mycie okien i pranie firanek i juz mam spokoj:-)Teraz piore koce.
U nas tez jest juz dobrze i nawet wczoraj byl sex i bardzo udany:zawstydzona/y::-Dwreszcie moze juz ochota wrocila mam nadzieje:tak:;-)
Vivien i Anulaaa Gratuluje synkow!:-) Jak na razie kolejny miesiac z przewaga chlopcow....
A jesli chodzi o to co jesc a co nie powinna kobieta w ciazy to juz wklejalam link na watku z ciekawymi rzeczami https://www.babyboom.pl/forum/maj-2008-f175/ciekawe-rzeczy-11880/

reklama
Witam. Dziękuję za miłe powtórne przyjęcie. :-)

Dzieci strasznie się cieszą, że już wróciłam. Tylko ta moja najmłodsza chyba się już zazdrosna robi. Zamachnęła się wczoraj na mój brzuch (nie uderzyła na szczęście) i powiedziała, że gruba jestem
.:-( A ja przytyłam raptem 3 kg.

madziu- jak sie ciesze ze sie wam ulozylo naprawde az ja se lepiej czuje bo jak slucham ze ja jestenm szczesliwa a ktos nie to mnie smutno ale powiem ci ze z tym placzem to dobrze ze wyrzucilas wszystko.... a ja mialam taka sytuacje wczoraj ze namowilam meza zebysmy pojechali po jakies drobne zakupy i obiecalam ze wydamy tylko 30 do 40zl a kupilismy nozyczki dla dziecka gruszke do noska szczotecze do wloskow dwie pieluchy flanelowe puder itp w sumie takie duperelki...i wyszlo 79zl!!!!!!!!! masakra oczywiscie zaplacil ale jak popatrzylam na jego mine to mnie dreszcz przeszedl... a pozniej sie zaczelo gadanie.... ze za duzo ze tylko 30 zl mielismy wydac a w sumie nic nie kupilismy takiego.... i nie wytzrymalam i poprostu zaczelam tak plakac ze az cala spuchlam:zawstydzona/y: a on odrazu reakcja zwrotna ze przeprasza ze nie wiedzial ze to wszystko tyle kosztuje a przed nami najdrozsze zakupy bo lozeczko wozek posciel itp... i zaczal mnie przytulac i calowac a dzis przyszedl i powiedzial ze w piatek pojedziemy kupic lozeczko.... kochany jest...:-D

Kamlika
reakcja jak najbardziej poprawna, ja własnie kupiłam elektrioniczna nianie, pierwszy zakup dla dziecka, mam nadzieje że mąż przeżyje ten wydatek :-)
Kamilcia jestes w połowie również gratuluję !!!!!!!!!!

Madziulka, bardzo bardzo się cieszę, ze wszytsko się wyjaśniło między Wami "połóweczkami" i teraz co dnia będzie juz tylko lepiej...moja dzidzia też wczoraj nieźle szalała, ale na szczęscia to były tylko takie szturchnięcia :):):) jutro mam wizytę, więc może się okaże kto tam się kryje i mnie zaczepia...

dziekuje ci bardzo niop juz poloweczka :tak:mam nadzieje ze dzidzia na badaniu nam sie pokaze i sie dowiemy pod jaki styl kupowac ubranka czy rzeczy bo jak narazie mamy pelno zoltych i :-)zielonych

magdamagda- u nas akurat niania elektryczna nie potrzebna dzidzia bedzie narazie z nami w pokoju a mieszkamy z tesciami wiec zawsze ktos bedzie...
wlasciwie ja juz uzupelniam narazie polke bo pozniej jestem zdania ze jak nie mam kasy to nagle mi ona nie spadnie z nieba wiec malymi krokami wszystko kupuje :-D a w dodatku to jest genialne robic takie zakupy a humor odrazu ma sie super...

polka- odezwij sie prosze po wizycie co tam slychac w brzuszku?? bo jestem bardzo ciekawa czy ja tyylko nie bede wiedzala narazie co mam??

reklama
Polka czekamy na wieści :)
Vivien tobie faktycznie stuknął półmetek!! Super!!
Madamagda ja nianię elektroniczną kupiłam jakieś 1,5 miesiąca temu. I żałuję, że nie miałam jej wcześniej, bo tyle było okazji przy Julku kiedy żałowałam, że nie mam nasłuchu. I kupiłam uzywaną od takiego sprzedawcy na allegro, co tylko nianie philipsa sprowadza. W bardzo dobrym stanie za chyba 80zł. WIęc polecam wszystkim mamom - nasza już wykorzystana na wyjeździe weekendowym na agroturystykę. I szkoda, że tak późno.

Do góry