reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Polka, właśnie odkryłam, że miałam wyłączoną opcję oceniania zdjęć i dlatego mi się nie wyświetlało. Niektóre osoby wystawiają 1, żeby obniżyć ocenę :baffled: Co za prosiaki :-D Wklej zdjęcia zakolczykowanej Zosi :tak:

Cosmo, racja, może akurat tak ma być i znajdziecie coś lepsiejszego :tak:

My dziś jedziemy do centrum, bo ja jak zwykle na fitness lecę. Ubiorę Idze koszulkę, którą dostała od dziadka, to się ucieszy - czarna z napisem "najlepsze dziecko na świecie" :-D Bidny kupił ją wcześniej i była za mała, a potem latał ją wymieniać. Znów dziś będzie upał straszny :-p

reklama
Witam się słonecznie i gorąco,

Ami śpi, pranie już się suszy i robi się kolejne, zaraz ma przyjechać moja przyjaciółka, więc jak Ami się obudzi mykniemy na plac zabaw do parku

Cosmo dziewczyny mają rację, ja też wychodzę z założenia, że zawsze wszystko dzieje się po coś, ma swój cel i napewno stało się tak, by było lepiej, zobaczysz...nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło

Polka, ja niestety a może i stety nie mam już konta na NK, więc nie mogę odddać głosu :zawstydzona/y:. Wciąż trzymam kciuki za pracę, oczywiście tylko w myślach, bo inaczej nic bym nie zrobiła, al,e napewno szczerze :tak:;-):-).

Witam ,pogoda faktycznie zapowiada sie ciepla choc zapowiadaja burze.Idziemy zaraz do sklepu i plac zabaw.Moj maz kupil w niedziele zamiast kaszki Bobovity to Nestle i wczoraj jej dalam na kolacje a dzis rano zielone kupsko,nie wiem czy jej dalej dawac czy nie.

witam i ja...jeśli którejś z was brak słoneczka, to chętnie się podzielę...
przepraszam, ze znowu Was troszkę zaniedbuję, ale w domku nawet nie włączam kompa, a w pracy mam już troszkę roboty, więc też nie bardzo mam jak...jednak czytać staram się na bieżąco...
u nas wszystko w jak najlepszym porządku, a nawet jeszcze lepiej, bo muszę Wam się pochwalić, ze dostałam podwyżkę....po dwóch miesiącach pracy:szok::szok::-D:-D:-D:szok::szok::szok:
Mati nie ma na razie ( i oby tak zostało) żadnych dolegliwości po szczepionce, całe popołudnia aż do wieczora spędzamy na dworze, na placu zabaw lub spacerkach, bo Matik bardzo lubi spacerować po chodniku za rączkę, a jak ma dwie to radości nie ma końca...oczywiście na widok huśtawek paluszek wskazujący wyznacza odpowiedni kierunek, a słowa da da albo husiu juz mówią wszystko...

Kamilka, serdecznie gratuluję - przepraszam, ze dopiero dzisiaj, ale naprawdę szczerze..
gratulacje_p.jpg

Polka trzyma mocno kciuki za nową pracę...
Vivien witaj z powrotem...
Cosmo, jestem tegosamego zdania, co dziewczyny...los na pewno szykuje dla Was coś lepszego...cierpliwości...

żeby nie było za różowo, to mam mały problemik..chyba Mati przestraszył się kąpieli :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: po wielu razach świetnej zabawy w wannie, zaczynamy znowu kąpać się w misce:-( mam nadzieję, że od nowa polubi kąpiele, bo naprawdę miał z tego wiele radości i on i my....:happy:

Kathy, wszystkiego najsłodszego dla Nelci na 13-ty miesiączek...
misie_obrazki_30_192.jpg

Ostatnia edycja:
Kwiateczek, ja cały czas mam nadzieję, że ta karteczka jednak się znajdzie i dojdzie do mnie :sorry2: To tak apropos oczekiwania na pocztę :-)
Polska Poczta chyba nie lepsza od egipskiej, bo wysłałam w Egipcie z 5 lat temu kartki do znajomych i nie doszła ani jedna. One się śmiały, że pewnie nie wysłałam tylko tak gadam.:-p

Kathy, najlepsze życzenia dla Ciebie i Męża!!! :-)

reklama
Witam.
Polka ja glosowałam :tak:
Cosmo- głowa do góry, dobrze, że podnieśli cenę to nie masz dylematu czy mieszkać w takim metrażu. Znajdziesz coś lepszego, trzymam kciuki.
Idziemy na dwór/pole, wiec to tymczasem.

Do góry