Dziękuję za głos:-)Panna migotka, Polka - zagłosowałam już;-)
Polka - daj znac jak tam po rozmowie. Trzymam kciuki
na pewno dam znać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję za głos:-)Panna migotka, Polka - zagłosowałam już;-)
Polka - daj znac jak tam po rozmowie. Trzymam kciuki
No to mamy identyczną sytuację, ciąza planowana rok przed zakończeniem wychowaczego, tak żebym mogła przedłużyć i nie wracać do pracy. A jeśli się nie uda to składam wymówienie i szukam czegoś innego.Ja co do powrotu do pracy to chyba jednak nie wrócę (mam nadzieję, że nie będę musiała, a jeżeli już to coś w domku "pokręcę"), wychowawczy kończy mi się w 2012 w lutym, więc chciałabym przed tym terminem zajść w ciążę, by znów mieć możliwość wykorzystania macierzyńskiego. No chyba, że będę już chciała odciąć się ote tej ... firemki i złożę wymówienie :-). Wszytsko jednak uzależnione jest od tego co będzie z domem, pracą R i co wymyślę, by "bawić" się w domu. Spodobała mi się rola "Pani Domu" (nie piszę "kury domowej", gdyż mój R uważa, że na kurę się nie nadaję, a na panią domu ależ owszem )