reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

Witam.
Miku ma rozciętą wargę, "jechał " swoim metalowym samochodzikiem po dywanie i mu odjechał a on wyrżnął w niego twarzą. Miał już tyle guzów i siniaków ,że nie zliczę.
Odkąd go tak nie pilnuję już mniej, bo jest uważniejszy widząc ze przy nim nie waruję.
Duzo mnie to kosztowało psychicznie , odejść te kilka kroków, ja Matka Jęczyd*pa Kwoka.

Dotkass witaj ponownie.

reklama
No niestety tak bardzo chciałyśmy, żeby dzieciaczki zaczęły nam "śmigać", a teraz to trzeba mieć nie tylko oczy w koło głowy, ale i w nogach, Ami to potrafi tak z cicha, z ukrycia podejść, w momencie, gdy z całą siłą się odkręcasz i nagle bach, trach, głowa, podłoga...

Dziękuję, że nie zapomniałyście o mnie i za bardzo miłe przywitanie majówki marnotrawnej ;-):-D

Dotkass witaj jak dobrze że u Ciebie lepiej

Moja Zuzia też jest raczej ostrożna i zauważyłąm że więcej sobie zrobi jak ją pilnuje czy jestem bardzo blisko ale mam koleżankę co chodzi i trzyma małą mimo że ona chodzi bo boi sie że jak się przewróci to przestanie chodzić Nie wiem może niektóre dzieci tak mają ale ja bym tak chyba nie wytrzymała

W ogóle to witam u nas zimno jak na jesieni brrr:no: jutro jadę zawieżć praktykę do mamy i do koleżanki wiec bedzie ciekawie

Bylismy w C.Handlowym teraz i puscilam Klaudie zeby sobie sama chodzila,a raczej ona krzyku zrobila i ja wypuscilam ...:eek:.to witryny sklepowe byly najladniejsze i do sklepow tez wlazila,a jak sie przewrocila to zaraz wstala i dalej w nogi.Smiesznie wygladala w takim duzym sklepie taki maly czlowieczek.:-DWszyscy sie ogladali za nia.:-)
Dotkass co do karteczek to nie wazne jaka, wazne ze mimo sie nie udzielalas to wzielas w tej akcji udzial i musze Ci powiedziec ze masz bardzo ladne pismo:tak:

Hej dziewczyny:-)

Ja tylko tak na chwile,
jak któras trzymała kciuki, to informuję, że zdałam egzamin na prawo jazdy:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

No a teraz spadam, mam zamknięcie miesiąca, na jutro rano jeszcze angielski do odrobienia i psychiczne przygotowanie się do gastroskopi.

Spróbuję nadrobic was jutro

:-):-)hej dziewczyny

keyko- GRATULUJE... :-):-):-) ja ide na prawko najpozniej we wrzesniu:tak:

u nas ok Adas jak sie rozchodzil to myka tu i tam... fajnie wyglada ale jak widzi plytki to odrazu na kolana no i w butach nie chce chodzic:eek::eek:

Kamilka, gratuluje Adasiowi chodzenia :-):-)

Keyko, gratulacje!! Dziewczyny miały rację, że do trzech razy sztuka :happy:

Dotkass, witaj "majóweczko marnotrawna" :-p

Bylismy w C.Handlowym teraz i puscilam Klaudie zeby sobie sama chodzila,a raczej ona krzyku zrobila i ja wypuscilam ...:eek:.to witryny sklepowe byly najladniejsze i do sklepow tez wlazila,a jak sie przewrocila to zaraz wstala i dalej w nogi.Smiesznie wygladala w takim duzym sklepie taki maly czlowieczek.:-DWszyscy sie ogladali za nia.:-)
Dotkass co do karteczek to nie wazne jaka, wazne ze mimo sie nie udzielalas to wzielas w tej akcji udzial i musze Ci powiedziec ze masz bardzo ladne pismo:tak:

:-D:-D:-D wiem coś na ten temat, Amelię też puszczamy po sklepie, no nie tylko, ale w sklepie dostaje wariacji, najlepiej jak widzi gry na konsole, podchodzi i wszytskie wyciąga, płyty, wogóle coś kolorowego, ostatnio biegałam za nią, bo tak szybko biegła, że byłam w szoku :szok:, no i oczywiście musiałam zbierać wszystko co moja Córa powywalała i odkładać na miejsce :-D:-D:-D:-D
Co do pisma- bardzo dziękuję, co do kartek, mimo takich jakie wysłałam, nad życzeniami siedziałam dość długo, by były prawdziwe, ode mnie i prosto z serducha, i myślę, że mi się to udało (ach ta moja skromność ;-):-D:-D:-D)

Keyko, GRATULACJE!!!

reklama
Witam,

keyko - gratulacje zdanego egzaminu. Moge powiedziec "a nie mówiła że do trzech...." :tak:najgorszy egzamin w życiu masz już za sobą;-)

Wy narzekacie na to ze Wam maluchy tak biegają a ja już chciałabym żeby mała zaczęła chodzić bo plecy od jej prowadzania mnie juz bolą.
My dzisiaj wstałysmy o 8 i jeszcze może byśmy spały gdyby nie sąsiadka z góry która wydzierała się na syna:wściekła/y: No trudno.
Jesteśmy już po szczepieniu MMR. Może po 10 dniach dopiero pojawić reakcja na szczepienie.Mała darała się wniebogłosy. Najpierw jak ją na wagę połozyła, potem przy badanianiu no i na końcu przy szczepieniu. Masakra. Dobrze że mama ze mna poszła to mogłam sobie spokojnie z lekarzem pogadać. Dała namiary na dobrego ponoć alergologa. Na razie pójdę państwowo w lipcu. jak ten nic nie pomoże to wtedy prywatenie do tej babki z polecenia.Alergia to cholerna choroba. Ciężko się ją leczy.

Och słoneczko wyjżało. Mogłoby dzisiaj cały dzień świecić to człowiek naładowałby akumulatorki:tak: Spadamy na śniadanie bo ani mała ani ja jeszcze nic nie jadłyśmy.

Do góry