panna_migotka
Mama Igusi/Majowe Mamy'08
Migotka dzis u Igusi same jedynki i to cztery :-) 1rok,1miesiac,1 tydzien i 1 dzien
No rzeczywiście, nie zauważyłam, ale fajnie :-):-):-) No to robimy jedynkową imprezę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Migotka dzis u Igusi same jedynki i to cztery :-) 1rok,1miesiac,1 tydzien i 1 dzien
Dziewczyny, pomóżcie, moje słoneczko chodzi za mną krok w krok, dosłownie, boję się, że wreszcie ją rozdeptam przez przypadek, nic nie mogę w domu zrobić, więc siadam, a ta stoi przy moim kolanie i buczy bo chce na ręce Nie zajmie się niczym sama
niekoniecznie , Borys jest bardzo ostrożny, chwilę wahał się puścić do samodzielnego chodzenia a teraz rzadko kiedy się wywala . No wczoraj mu się udało ale właśnie mierzyłam mu spodnie , które były za długie jak zadzwonił telefon i tak szybko pobiegł ze nie zdążyłam go złapać .. Zaplątał się w nogawki i runął jak strucel na ziemię zaliczył niezłą czołówkęCo do siniaków to moja ma tylko na nóżkach od raczkowania. Boi się sama puścić do chodzenia. Zrobła mi ze 2 razy 5 kroczków sama ale widze że jeszcze nie jest na to gotowa. Pewnie jak zacznie chodzić to też siniaki będą na porządku dziennym;-)