reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2008

Kangurka - w tym baseniku zmieści się osoba dorosła ??
Sama myślałam o takim ,właśnie ze względu na daszek , tylko czy ja spokojnie wejdę wraz z dzieckiem ?
Borys jest strasznie ruchliwy i nie usiedzi dwóch sekund na tyłku więc musiała bym go tam pilnować :-D

reklama
Kangurka basenik fajny:tak:szczerze mowiac myslalam o takim ale pozniej stwierdzilam ze jak wiatr bedzie to nie bede go kapac.Myslalam o takim ale bez daszku.mozesz odpic daszek????mysle ze jak postawisz na slonku go to troche bedzie parno w srodku:sorry:ale szkoda ze ja nie pomyslalam o spodzie bo juz jakis kamyczek nam sie wbil i nie ma dziury ale juz sie tak nadciagnelo:baffled:trzeba obejzec nastepnym razem podworko:tak:;-)

W sumie masz racje, ze na słoncu zrobi sie gorąco w srodku :eek:
Zresztą z tego co widze, to i tak w domu więcej z niego bedzie korzystać - traktuje go jak namiot hihi
Myślałam o dokupieniu piłeczek na chłodniejsze dni do ogrodu i do domu.
Nie sądze zeby było duzo okazji do wodnych zabaw w baseniku...
A miękka podłoga na prawde jest przydatna :tak:

Acha, no niestety góry nie da się odpiąć. Był jeszcze basenik z odpinaną górą i bez ścianek, ale... z twardym dnem i śmiesznym "stolikiem" pośrodku. no i ten stolik mi przeszkadzał wiec wybraliśmy ten błekitno-biały.

Kangurka - w tym baseniku zmieści się osoba dorosła ??
Sama myślałam o takim ,właśnie ze względu na daszek , tylko czy ja spokojnie wejdę wraz z dzieckiem ?
Borys jest strasznie ruchliwy i nie usiedzi dwóch sekund na tyłku więc musiała bym go tam pilnować :-D

Mini, ja tam wchodziłam, a nawet leżałam ;-)
Można tam klęczeć.
Jak Ci się nie śpieszy, to zrobie fotkę z "ludziem" w środku. Tylko nie wiem czy jeszcze dzisiaj. A jutro jade do Torunia.

Nikola to też ogień! A teraz to już się tak rozhulała, ze nie mogę jej zatrzymać :eek:
Dlatego jak mi się rzuca do tego basenu, to... przynajmnniej ma miękkie lądowanie :laugh2:
Tylko dmuchania jest sporo - bez pompki ani rusz :baffled:

Kangurka basenik fajny i w sumie jak z przeznaczeniem na pilki do te scianki sie przydadza bo bedzie mniej sprzatania ;-) a na podworku w razie upalu pewnie bez szkody tez z jedna scianke mozna samemu zdemontowac.
Jesli chodzi o Toleczke i jej Patryczka to dzis z nia pisalam na gg,ma sie odezwac .U nich ok wsytsko,nie miala netu .

Acha zapomnialam napisac ze Vanesska wygrala konkurs o ktorym wam pisalam. :-)(nasza praca z ta palma w drugiej dziesiatce)
W nagrode ma dostac witaminy Kiddabion,misia z fabryki misiow,kupony do Smyka i cos tam...wazna jest satysfakcja ze warto bylo sprobowac i ktos nas docenil,Wygralo 20 prac.

Teraz byla babcia z prezentami na dzien dziecka dla wnuczek.

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny

ja sie witam zmeczona po pracy ale i

ZYCZE WSZYTKIM MALUCHOM WSZYSTKIEGO NAJ NAJ Z OKZAJI ICH SWIETA:-):-):-)

I POWIEM WAM COS ADAS DZIS ZACZAL CHODZIC!!!!!!!!! JESTEM W SZOKU ALE SWIETNY JEST.....

no i ja sie ucze wreszcie trzeba zaczac :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: tak wogole to nie mam zapalu do uczenia sie i wogole...

Kangurka nic sie nie martw,w sumie lata jeszcze nie ma;-)bedziesz widziala jak przyjdzie cieplo:tak:
G ok miesiaca temu widzial 100 kulek przecenionych(chyba za 5 f byly:baffled:)dzwonil i sie pytal czy kupic a ja powiedzialam ze nie:baffled:teraz zaluje bo sa dosc drogie a tu deszcze ida:no:

Gratuluje Adasiowi chodzenia:tak:buziak od cioci;-)

Dzień dobry Koleżanki.
Mimo, że ostatnio znów kiepsko u mnie z czasem, to codziennie Was podczytuję :-)
Ostatnio miałam kontrolę w pracy, więc nie miałam na nic czasu-ciągła nerwówka, ale jestem już po. Teraz przydałby mi się jakiś urlopik, ale muszę robić wypłatę, potem ZUSy i tak w kółko :-(
Dobrze, że po Bożym Ciele mam wolne, wybierzemy się wtedy z Szymonkiem do Wrocławia do Zoo :-)

Miłego dzionka, potem do Was zajrzę
Kangurka bardzo fajny ten basenik

Witajcie :-) Ja wyspana, mimo, że zęby idą na całego :baffled: Dzisiaj mamy "skórzaną" rocznicę ślubu, ale chyba nie będziemy świętować za bardzo, bo jak niby - mąż przychodzi do domu przed 20, a potem szybkie oporządzanie malucha do snu. Może, jak już ją położymy, to wypijemy sobie po piwku:-p

Wczoraj przeżyłam mega rozczarowanie. Jak zwykle wieczorem usiadłam przed telewizorem w oczekiwaniu na mój ulubiony tasiemiec i co?? Okazało się, że tasiemiec pojechał na wakacje :baffled::confused2: I co ja teraz będę oglądać? :eek:

Pola, dobrze, że już po kontroli. Ja się zastanawiam, po co się pakuję w taką nerwową pracę, ale chyba też to lubię, chociaż nerwy rzeczywiście trzeba mieć ze stali :sorry:

Kiedyś się wproszę do którejś bejbiboomowej koleżanki na ogródek z basenikiem..:-D hmmm, do kogo najbliżej - Sylwia, Kangurka?? :laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
Do góry