reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2008

Witam.
Na początku oczywiście życzenia dla wszystkich Dzieci zwłaszcza tych majowych :)

kwiateczek - O ile dobrze pamietam to pisałas, że Twój Synek ma też dziś imieniny więc wszystkiego dobrego :)

panna migotka - Ja nie mam tej foli do wózka więc i problemu nie ma. Zresztą moja córcia wogóle w wózku wyprawia takie cuda, że nie da rady by iśc na spacer. teraz jeździmy rowerkiem zamiast wózkiem.

jo-anna-on - Bardzo fajny ten domek. :)

U mnie dziś całkiem ładnie i ciepło :D

reklama
Witam,

W końcu mogę coś napisac. Zbieram się od rana ale od rana mam gości i dopiero traz mam chwilkę. Jesteśmy juz po urodzinach. Było spoko. Dzieki mojej mamie wszystko sie udało. Pomogła mi bo sama nie dałabym rady. Mąż w sobotę pracował:wściekła/y: Zuzia dostała edukacyjna kostke, rowerek, a od nas pieska uczniaczka. No i ciuszków troszkę:tak: Mała nie zdmuchnęła świeczki...niezdążyłam ja nauczyć:zawstydzona/y: No ale na nastepne urodziny da radę. Ocyzwiście jedzenia nazostawało tyle że jeszcze pluton wojska by można wykarmić:szok: Porozdałam trochę ale i tak zostało sporo. Chyba będzie po trochu wszytsko w smietniku lądować.

panna migotka - moja też jednego razu nie chcała siedzieć w w ózku z folia ale to jak tak bardzo padało a ona nic przez flię wtedy nie widziła. Teraz przy drobnym deszczyku ładnie siedzi. Może kup jej nieprzemakalny płaszczyk:tak:

My dzisiaj na spacerze jeszcze nie byłyśmy. Do teraz była piekna pogoda ale idą jakies chmury więc nie wiem czy uda nam się wyjść:crazy:

Kangurka witaj a ty nowa jestes mama:-D:-D:-Dzartuje:rofl2:pamietammyyyyy:cool:

haha, żartownisia :confused2::laugh2:

Spóźnione torty przesyłam

i 100 lat:

dla Nikol
winnie_pooh_cake.jpg

Szopek a skąd Ty wiedziałaś że Nikolce akurat Kubusiowy torcik najbardziej "zasmakuje"? :-) Dziękujemy!

dolanczam basenik jaki kupilam na prezen mojemu synkowi:-)

Kwiateczek - basenik fajowy :tak:
My też sprawiliśmy Nikol basenik na urodzinki :-)
Strasznie długo wybieraliśmy, bo w necie baaardzo szeroka oferta. Jednak zdecydowaliśmy sie na basenik z daszkiem, zeby sie na słoneczku nie usmażyła gdyby basenik w cieniu nie był postawiony. No i dodatkowo ma przezroczyste ścianki, co zachamuje ewentualny wiaterek. No i jeszcze jeden plus - miękka podłoga! Zastanawiałam sie czy podłoga nie moze byc niepompowana, ale okazuje sie ze miękkie podłoze juz w tej chwili sie sprawdza!! Nikola teraz użęduje w basenie w pokoiku - ma wyłożony kocykiem i podusiami - idzie się tam poprzytulac do poduszek i znowi tam swoje ulubione zabawki :-)
Jak zrobi się słonecznie, to basenik wyląduje w ogrodzie.
Narazie dwie fotki poglądowe - jeszcze gora nie była dopompowana i na zdjęciu wygląda na bardzo niski i zapadnięty ;-)
nikol_urodzinki%20001.jpg

nikol_urodzinki%20040.jpg

Czy któraś z Was ma taki problem, że nie może założyć folii na wózek, bo zaraz jest taka afera, że szok? :confused2: U nas to dosłownie spazmy są, łzy jak grochy lecą i nic się nie da z tym zrobić.

U nas do tej pory nie było najmniejszych problemów, ale przyznam że nie zakładałam folii juz ze 2 miechy, więc jak by to teraz wyglądało... nie potrafie powiedzieć

Buziaki tez dla Zosi Kini na 13 mies;-)
Podpinamy się z życzonkami!!!!!!!!!!!!!!

Kangurka wracaj do nas szybciorem

Dobra, dobra ;-) Już będę grzeczna i postaram się odmeldowywać systematycznie :rofl2:

U nas pogoda pod psem :baffled:
A lodówa straszna!!
No ale jeszcze kilka dni i ma być poprawa. A za 2 tygodnie - upały takie że mi przejdzie ochota na lato :laugh2::eek:

Spadam do mojego krzykacza, który genialnie potrafi zwracać na siebie uwagę :confused2:

hej
nie odzywałam się bo nie mam na nic czasu. Moje dzieci wstają między 5 a 6 mało śpią w ciągu dnia a ja chodzę wykończona. Jak tylko położe ich spać sama zasypiam. bLe

Dziubek - Tak to już jest po takich imprezach... Oprócz sprzątania, masa jedzenia. U mnie jeszcze kilka udek jest a po imprezie mineło juz ponad tydzień, szkoda, że nie zamroziłam właśnie.

kangurka - Basen bardzo fajny, ale powiem szczerze, że ten który kupiła kwiateczek bardziej mi się spodobał.

U mnie pogoda całkiem ładna ale pech chiał, że zaczeło troche kropic jak byłam z córcia na spacerze. Dobrze, że nie odchodziłam daleko od domu.

reklama
Witam.
Na początku oczywiście życzenia dla wszystkich Dzieci zwłaszcza tych majowych :)

kwiateczek - O ile dobrze pamietam to pisałas, że Twój Synek ma też dziś imieniny więc wszystkiego dobrego :)

:D
Dziekujemy za zyczenia:-);-)
Aniusia chyba cale to slonko juz od jutra do was pojdzie:sorry:
Migotka u nas tez placz,kopanie ale jak deszcz pada to trudno.normalnie nie wychodze w deszczu ale jak mnie zastanie na miescie to coz poradzic:baffled:
Kangurka basenik fajny:tak:szczerze mowiac myslalam o takim ale pozniej stwierdzilam ze jak wiatr bedzie to nie bede go kapac.Myslalam o takim ale bez daszku.mozesz odpic daszek????mysle ze jak postawisz na slonku go to troche bedzie parno w srodku:sorry:ale szkoda ze ja nie pomyslalam o spodzie bo juz jakis kamyczek nam sie wbil i nie ma dziury ale juz sie tak nadciagnelo:baffled:trzeba obejzec nastepnym razem podworko:tak:;-)
Panistepelek ten basenik mysle ze nawet niedrogi bo ok 75zl.pamietam ze 2 lata temu kupowalam taki normalny u nas w sklepie i placilam 100zl:szok::szok:

oki lece bo obiadek zaraz bedzie.skrzydelka duszone w porze,kalafior i kapustka lodowa:-p

Do góry