reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2008

reklama
Dobry wieczór

Ha-NN-aH - Fajna historia z tym tortem... i był smaczny i wyszło Cię taniej :p

kwiateczek - Basen super. Moża się bawić i z wodzie i bez. Może warto kupić jakies piłeczki do niego też. Ja bym w domu nie miałą gdzie go postawić :p

z5261079X.jpg

najukochańsze, majowe dzieciaczki,
z okazji Dnia Dziecka,
wszystkiego najlepszego, samych radosnych dni,
szerokich uśmiechów na co dzień
na Waszych pięknych buźkach,
zdrówka i wielu kolorowych prezentów....

Witajcie!

Duży buziak dla naszych milusińskich !!! :happy:

Gdzie się podziewacie mamuśki? U nas nie ma nadal pogody, więc siedzimy w domu. Czy któraś z Was ma taki problem, że nie może założyć folii na wózek, bo zaraz jest taka afera, że szok? :confused2: U nas to dosłownie spazmy są, łzy jak grochy lecą i nic się nie da z tym zrobić. Chyba muszę kupić pelerynkę :eek:

Dobry wieczór

Ha-NN-aH - Fajna historia z tym tortem... i był smaczny i wyszło Cię taniej :p

kwiateczek - Basen super. Moża się bawić i z wodzie i bez. Może warto kupić jakies piłeczki do niego też. Ja bym w domu nie miałą gdzie go postawić :p
Tak tez mysle tylko jest dosc duzy

Witam

WSZYSTKIM DZIECIACZKOM ZYCZE DUZO ZDROWECZKA OBY BYLY ZAWSZE USMIECHNIETE JAK TERAZ:-):-):-):-)
kubus-puchatek-i-przyjac_55.jpg

Buziaki tez dla Zosi Kini na 13 mies;-)

U nas pogoda cd:-)ale ponoc jutro ma juz byc po,znowu deszcze:baffled:idziemy zaraz na dwor tylko kawusie wypije;-)

Witam po weekendzie.

Wszystkim dzieciom, tym małym i tym dużym wszystkiego najlepszego w dniu ich święta :-)

Imprezę urodzinową mamy za sobą a ja mam więcej czasu ;-)

Szopek dziękuję za super torta. Byłam ciekawa, jakiego torta wybierzesz dla Natalki :-)
Jeszcze raz dziękujemy za wszystkie życzenia.

Za kartki dziękujemy Sylwii i Dotkass :-):tak:

Dziewczyny teraz siedzą i się bawią takim domkiem Kiddieland - Odkrywczy domek 32730
Natalka dostała taki prezent od chrzestnego. Super sprawa, bo zainteresował i roczniaka i czterolatka :-D.

Od nas Natalka dostała duuużego piesa i sztućce juniorki z misiami Komplet sztućców dla dziecka A Petit • Porcella • Sztućce, porcelana - wszystko dla stołu • Promocje sztućców Gerlach

Sam dzień urodzin upłynął pod znakiem przygotowań do imprezy, dopiero następnego dnia świętowaliśmy tak na prawdę roczek.
Jak obrobię zdjęcia to wkleję na odpowiednim wątku. A napstrykaliśmy maaasę zdjęć na dwa aparaty.

Panna_migotka nie mamy folii na wózek i nie wiem jeszcze jak to będzie jak ja wrócę do pracy a mama będzie z Natalką zaprowadzała Anię w deszczowe dni. Mam po Ani komplet kurtka przeciwdeszczowa i spodnie nieprzemakalne, może to jakieś wyjście będzie. Myślałam też nad folią ale nie wiem, czy też sięnie będzie Natalka wściekała :wściekła/y:.

Witam,u mnie deszczowo i nic nie zapowiada poprawy pogody ,juz dwa tyg pogody nie ma a w zeszlym roku bylo goraco.
Wszystkiego najlepszego dla wszystkich dzieciaczkow !

u nas pogoda jak najbardziej spacerowa - świeci nawet słoneczko, to pewnie ten jeden promyczek od kwiateczka dzielnie nas grzeje - jeszcze raz dzięki za przesyłkę;-);-);-)

szopek, zapomniałam już, czy dziękowałam za komplement dla Matiego, jeśli nie to dzięki, jeśli tak, to dzięki jeszcze raz...a byłaś w końcu w Zamościu?

Kangurka wracaj do nas szybciorem - ten sam apel do Dotkass, Aurelki, Tolki, Cfcgirl, Anusi i wszystkich zaginionych w akcji dziewczyn...

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry! Melduję, że żyję tylko trochę zamieszania u nas było ostatnio, ale mam nadzieję, że już będzie dobrze.

Całusy dla wszystkich maluchów z okazji Dnia Dziecka!!!

Do góry