sylwia85
Majowe mamy'08
Witajcie :-) Ja wyspana, mimo, że zęby idą na całego Dzisiaj mamy "skórzaną" rocznicę ślubu, ale chyba nie będziemy świętować za bardzo, bo jak niby - mąż przychodzi do domu przed 20, a potem szybkie oporządzanie malucha do snu. Może, jak już ją położymy, to wypijemy sobie po piwku
Wczoraj przeżyłam mega rozczarowanie. Jak zwykle wieczorem usiadłam przed telewizorem w oczekiwaniu na mój ulubiony tasiemiec i co?? Okazało się, że tasiemiec pojechał na wakacje I co ja teraz będę oglądać?
Pola, dobrze, że już po kontroli. Ja się zastanawiam, po co się pakuję w taką nerwową pracę, ale chyba też to lubię, chociaż nerwy rzeczywiście trzeba mieć ze stali
Kiedyś się wproszę do którejś bejbiboomowej koleżanki na ogródek z basenikiem.. hmmm, do kogo najbliżej - Sylwia, Kangurka??
Zapraszam :-)bardzo tylko musisz sobie wziąść dobrego nawigatora bo moi znajomi śmieją się że przeprowadzilam sie na koniec świata a i basen muszę kupić ale to się da załatwić
Ja też jak zobaczylam urlop seriali to mnie zatkało no cóz kryzys
Zastanawiamy się nad podłaczeniem jakiejś telewizji cyfrowej coś żeby zuzka miala pożytek w przyszłości i teraz jakieś kanały dla najmłodszych od czsu do czasu no i my jakieś filmy macie coś sprawdzonego co sie nadaje i opłaca się?
Mini witaj i powiem ci że jednak ja bedę twoją najbliższą sąsiadką (Brzesko) wiec też zapraszam a mieliśmy niedawno Joannę z Tarnowa ale zaginela może wróci
A tak ogólnie to wczoraj nie było mnie cały dzień w domu pojechalam na usg badanie i do gina tak mi zaeszło pół dnia myślalam że już wyjde z siebie potem poszlam na zakupy dla ochłonięcia Zabralam Zuzę od mamy i pojechalyśmy na dzień dziecka do małego kuzyna W weekend mialam zjazd i tak jakoś minelo
Dla Vanesski gratulacje mala artystka rośnie Zuzka też namiętnie gryzmoli dla mamy to oczywiście najpiękniejsze
Pola ważne że jesteś powodzenia i szybkiego odpoczynku
Dziś też pewnie pojedziemy do mojej mamy pomóc jej przy drzewie jak P. wróci z terenu wiec moze mnie nie być