reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2008

Witajcie :-) Ja wyspana, mimo, że zęby idą na całego :baffled: Dzisiaj mamy "skórzaną" rocznicę ślubu, ale chyba nie będziemy świętować za bardzo, bo jak niby - mąż przychodzi do domu przed 20, a potem szybkie oporządzanie malucha do snu. Może, jak już ją położymy, to wypijemy sobie po piwku:-p

Wczoraj przeżyłam mega rozczarowanie. Jak zwykle wieczorem usiadłam przed telewizorem w oczekiwaniu na mój ulubiony tasiemiec i co?? Okazało się, że tasiemiec pojechał na wakacje :baffled::confused2: I co ja teraz będę oglądać? :eek:

Pola, dobrze, że już po kontroli. Ja się zastanawiam, po co się pakuję w taką nerwową pracę, ale chyba też to lubię, chociaż nerwy rzeczywiście trzeba mieć ze stali :sorry:

Kiedyś się wproszę do którejś bejbiboomowej koleżanki na ogródek z basenikiem..:-D hmmm, do kogo najbliżej - Sylwia, Kangurka?? :laugh2::laugh2::laugh2:

Zapraszam :-):tak:bardzo tylko musisz sobie wziąść dobrego nawigatora bo moi znajomi śmieją się że przeprowadzilam sie na koniec świata a i basen muszę kupić ale to się da załatwić

Ja też jak zobaczylam urlop seriali to mnie zatkało no cóz kryzys:baffled::rofl2:
Zastanawiamy się nad podłaczeniem jakiejś telewizji cyfrowej coś żeby zuzka miala pożytek w przyszłości i teraz jakieś kanały dla najmłodszych od czsu do czasu no i my jakieś filmy macie coś sprawdzonego co sie nadaje i opłaca się?

Mini witaj i powiem ci że jednak ja bedę twoją najbliższą sąsiadką :happy: (Brzesko) wiec też zapraszam:tak: a mieliśmy niedawno Joannę z Tarnowa ale zaginela może wróci

A tak ogólnie to wczoraj nie było mnie cały dzień w domu pojechalam na usg badanie i do gina tak mi zaeszło pół dnia myślalam że już wyjde z siebie potem poszlam na zakupy dla ochłonięcia Zabralam Zuzę od mamy i pojechalyśmy na dzień dziecka do małego kuzyna W weekend mialam zjazd i tak jakoś minelo

Dla Vanesski gratulacje mala artystka rośnie Zuzka też namiętnie gryzmoli dla mamy to oczywiście najpiękniejsze

Pola ważne że jesteś :happy:powodzenia i szybkiego odpoczynku

Dziś też pewnie pojedziemy do mojej mamy pomóc jej przy drzewie jak P. wróci z terenu wiec moze mnie nie być

reklama
Witam.Kurcze a ja nadal czekam na 300pilek do basenu(namiotu) i nie ma,teraz sie okazalo ze facet zle wpisal nr kodu i to jest przyczyna opoznienia paczki,w koncu do dzwonilam sie na poczte glowna w Warszawie i jest! Czeka na doreczenie :-) UFFFF

Kurcze dziewczyny te co mialy @@@@ raem ze mne miesiac temu,kiedy dostalyscie wtedy? Ktorego? Bo mi sie skasowal suaczek i jak na zlosc zapomnialam kiedy mialalm poprzednia @@@ bo dzis znow dostalam okresu :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Kwiateczek wiem,widzialam tez wczoraj te jedyneczki :-)

Panna Migotka wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy :-)

bo135-d.jpg

Mini, ja tam wchodziłam, a nawet leżałam ;-)
Można tam klęczeć.
Jak Ci się nie śpieszy, to zrobie fotkę z "ludziem" w środku. Tylko nie wiem czy jeszcze dzisiaj.

To ja bardzo poproszę :tak: nie śpieszy się , więc jak znajdziesz chwilkę to pstryknij - dzięki

Sylwia - witaj najbliższa sąsiadko :-D Gdzie wcześniej mieszkałaś ??

Dziękuję za życzenia :wink:

Iwonka, ja też w tym dniu dostałam co Ty - to było 8 maja. Nie zapisałam sobie, bo stwierdziłam, że Iwonka ma suwaczek to będę wiedziała :-D Ale jakoś utkwiło mi cudem w głowie.;-)

Kurcze dziewczyny te co mialy @@@@ raem ze mne miesiac temu,kiedy dostalyscie wtedy? Ktorego? Bo mi sie skasowal suaczek i jak na zlosc zapomnialam kiedy mialalm poprzednia @@@ bo dzis znow dostalam okresu :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Iwonka, ja wtedy z Wami nie miałam, ale skoro wywołujecie wilka z lasu, to jestem majówką oczekująca na @@@ od 2dni :-:)-:)-(

Ostatnio podjęłam decyzję, że w przyszłym roku pomyślimy o ile nie zmieni nam się sytuacja zawodowa, finansowa i życiowa ogólem o kolejnej ciąży
Szymon miałby wtedy 2,5-3 latka-wydaje mi się, że to fajny wiek na rodzeństwo
a tu nic.... nawet mnie brzuch nie pobolewa :baffled::baffled::baffled::baffled:

Bo sama na siebie ściągam takie myśli... ostatnio ciągle myślę o kolejnym dziecku :baffled::baffled: powiecie, że jestem szalona, ale bardzo chcę mieć kolejnego bobasa... a jeszcze jakby był tak samo mało absorbujacy jak Szymon, to byłabym przeszczęśliwa :tak:

Pola, jak macie odpowiednie warunki i chęci, to fajnym pomysłem jest rodzeństwo dla Szymka :tak: Piszesz, że Szymonek mało absorbujący - całkowite przeciwieństwo Igi, która wisi na mnie cały czas - nic nie ugotuję ani nie posprzątam z tym moim diobłem. A nie wyobrażam sobie drugiego takiego samego upierdliwka małego :-D

:tak: Piszesz, że Szymonek mało absorbujący - całkowite przeciwieństwo Igi, która wisi na mnie cały czas - nic nie ugotuję ani nie posprzątam z tym moim diobłem. A nie wyobrażam sobie drugiego takiego samego upierdliwka małego :-D

a podobno dziewczynki spokojniejsze.... :-p

Jest taka niepisana reguła ze jak jedno dziecko jest bardzo absorbujące to drugie będzie grzeczne . Oby tak było, bo ja z drugiego urwisa też sobie nie wyobrażam , a chciała bym mieć jeszcze jednego smyka :-D

Ostatnia edycja:
reklama
O dzieki Migotka,w takim razie moj cykl trwal tylko 26 dni:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a kiedys mialam co 35 dni @@@ i bylo super.:sorry:musze znowu zalozyc suwaczek :-p

Pola mnie straszyli ze jak pierwsze dziecko takie grzeczne,spokojne ,bez kolek i wogole to drugie mi da popalic a tu niespodzianka i obie bzproblemowe jak niemowlaki byly.Teraz to Klaudia zaczyna dopiero pokazywac rozki :sorry:

Do góry