reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2008

Acha wczoraj bylismy pierwszy raz na plazy,tzn na nozkach:-)ale sie usmialam jak Kondzio nie umial chodzic bo mu sie nozki zappadaly:-D:-D:-D a jak upadl to od razu raczki do gory i patrzy na mnie zeby go podniesc:-D:-D:-D a jak sie juz przyzwyczail ze mu piach przeciekal pomiedzy palcami to zaczal jesc:baffled:i nurkowac:-)anajlepsze jak taki chlopiec wykopal dol a ten wyczail ja patrze a on dupka do tylu i schodzi:-D:-D chyba sie nauczyl juz schodzic tylem:tak:no i oczywiscie nkogo sie nie boi:dy:podszedl chyba do wszystkich ludzi z naszej czesci:baffled:

a jutro ma byc eszcze cieplej wiec kupilam mu na dzien dziecka i jutrzejsze imieninki basen:-)zobaczymy jutro:-p:-p

reklama
Cześć dziewczyny!
My już po imprezie urodzinkowej (zdjęcia na odpowiednim wątku).
Jaja były bo tort miał być krówka. Moja mama poszła do cukierni po odbiór, konsternacja sprzedawczyń nie ma tortu:szok::eek:
Zapłaciłam zaliczkę 50 zł i miałam dopłacić koło 60 zł jeszcze. Wyszło na to że panie dały inny tort (ten co widać na zdjęciu), nie musiałam dopłacać już 60 zł (czyli zapłaciłam za niego 50 zł) i dały jeszcze ciasto:-p
W sumie fajnie wyszło, tort był przepyszny.
Impreza udała się, tylko Hania bardzo marudna była:baffled::zawstydzona/y: nie wiem co się z nią dzieję, rzuca się tyłem na podłogę i płacze.:-( Jakieś fochy dziwne.:no:
No i pierwsze wybrała 100 zł, potem kileiszek (wzieła do buzi) a potem różaniec).
Teraz jeszcze poprawiamy, dziecko śpi a my ze znajomymi piwkujemy.
NA ZDROWIE.

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny
ja jutro mam impreze bierzmowanie siostry... a maly troche chory no... w dodatku ma jakies fochy robi tak samo jak Hania rzuca sie do tylu wstaje z placzem... no i ciagle sie przytula ale to akurat mi sie podoba bo nigdy tak nie bylo zawsze byl nietykalski to teraz nadrabia...

my dzis caly dzien praktycznie spalismy i ja i adas moj maz w sumie tez a w miedzy czasie siedzial na kompie.. zimno jest u nas ... dzis nie padalo ale bylo zimno...

Na pocieszenie napiszę, ze Miku też fochy robi . Rzuca się o podłogę, płacze z byle powodu albo i bez. Sił już do niego nie mam. Po takim ataku się przytula , daje buzi i noski -noski bo ja niby obrażona jestem za te wybryki.
Kiedyś tak miał ok. 9 miesiąca , coś mu odbijało ale to nic w porównaniu do tego.
Zastanawiam się czy się jednak nadaje na matkę i co będzie potem.
Jeszcze sama jestem z dzieckiem przez cały tydzień. On miał przez 3 dni gorączkę , bo co kolejny ząb to większy dramat. Wycie, piski, chwila zabawy, wycie, fochy płacz, znowu zabawa a wszystko z cyklu diabeł tasmański .
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=D8_7oe6cYmc"]YouTube - Taz Animation (2007)[/ame]
6a.jpg

A ja myślałam, że to moja fochy stroi :eek: W sumie nie rzuca się do tyłu więc nie jest chyba tak źle. Ale płacze z byle powodu albo i bez też, więc myślę, że to może w tym wieku normalne, skoro tyle naszych dzieci naraz to przechodzi :confused2:

Ostatnia edycja:
U nas jak narazie tak dramatycznie nie jest ale jak czegos mu nie wolno i musze juz podejsc do niego,biore gfo na rece(lub probuje)a on nogi podwija,glowa do tylu i bezwlad:baffled:to sa male wymuszacze:evil:nie mozna sie poddac choc sama czasem pekam:sorry:przewaznie jestem konsekwetna ze NIE i koniec:no:
oki wszamam kanappke i spadam.kupilam kawalek serniczka dzis i nie mialam kiedy go zjesc:baffled:
Super ze imprezka sie udala,Haniutka przy kasie bedzie;-)musze Kondzia podeslac:-D:-D:-D a moze marudna byla bo goscie byli,dzieci tak maja ze nie zawsze lubia ludzi w domu:baffled:

Witam sie pierwsza:-)
pije kawusie:-p nie dawno wstalam.maly obudzil sie o 5.30 wzielam go do siebie i spal do 9,15:szok:
dolanczam basenik jaki kupilam na prezen mojemu synkowi:-)
DSCF5414.jpg

DSCF5415.jpg

super jest i nie drogi byl.tu gdzie traba ma prysznic:-)musze isc bo maruda taka.piekna dzis pogoda tez wiec moze uda sie nalac troszke wody i sie poplumkac;-)

reklama
[QUOTE=szopek;3704810]Mini55 witam.Borys już tylko na stałym jedzeniu czy mleko z kubka pija?Tak czy owak fajnie.[/QUOTE]

Borys miał problemy z ulewaniem i lekarka kazała nam zagęszczać jedzenie ,a że łatwiej nam było karmić go łyżeczką to odstawiliśmy butlę , do mleka już nie chce wrócić :no: On to w ogóle antynabiałowy jest ;-)

Kwiateczek ale "wypasiony" basen :-D

Do góry