reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2008

A tu ekspers serwis
Wrocławianka urodziła dziecko pod piekarnią - Wrocław
mój mąz za rogiem ma sklep, dobrze że tam sobie nie przycupneła:-D:-D:-D
Widzialam to w wiadomosciach:tak:nie zle by mial maz jakby to sie stalo pare sekund pozniej:laugh2:

Drogie Majowki, ja sie wlasnie zapisalam do styczniowek 2010 :szok: Czyli za 8 miesiecy powtorka z rozrywki ;-)Pozdrawiamy - ja i moj chłop roczniak.

iwonka - wlasnie! zgluplam, jak zobaczylam, ze masz blizniaki ;-)popraw suwaczek.
gratuluje i witam:tak:;-)

Ha, to szybsze ode mnie babeczki :tak:ide spaaaac... w pierwszej ciazy moglam spac do woli, a teraz nie ma spania w dzien, nie ma spania w nocy, wyspie sie na emeryturze ;-)
Wasze majowkowe bomble tez sie jeszcze budza w nocy? Moj glodomor jeszcze wciaga butle mleka okolo polnocy.
Dobrej nocy! :laugh2:
ja daje mleczko od niedawna znowu.moje dziecie budzi sie caly czas wiec poradzono mi go karmic znowu,moze mniej bedzie pobudek no i rzeczywiscie:cool:

witam
my wczoraj zrobilismy grilla,pogoda super byla dzis tez pieknie:-)zaraz wypije kawusie i idziemy na dwor:happy:
Iwonka super suwaczki,chyba tez podpatrzymy:sorry:dostalam maila ze sa suwaczki bb ale nie mialam kiedy zobaczyc a one takie fajne:-p
Kangurka witaj a ty nowa jestes mama:-D:-D:-Dzartuje:rofl2:pamietammyyyyy:cool:
ide zaraz:cool2:poopalac sie,zaoszczedze na solarium a wesele tuz tuz:tak:

reklama
Witam.A u mnie pochmurno i slonca to juz od kilku dni jak na lekarstwo do tego zimno.Mielismy jechac na festyn z okazji dnia dziecka ale chyba zostaniemy w domu.....Potem wieczorkiem moze wpadnie po pracy moja znajoma i zostanie na noc,to sobie wypijemy jakas flaszeczke:-ptatus dzis na warcie bedzie.Wodki nie pilam 2 lata:szok:pewnie duzo mi nie bedzie potrzeba :-D:-D:-D:sorry:
Acha zapomnialam napisac ze Klaudia od dwoch dni wiecej czasu spedza chodzac na nozkach:tak: chyba juz zaczelo sie :-D:-)Teraz wlasnie wcina jogurt z kawalkami mango.:tak::tak:a wczoraj wieczorem otworzyla kominek jak ja bylam w kuchni i bawila sie popiolem ktory wysypywala mi na dywan :szok::sorry::shocked2::shocked2:

A suwaczki babyboomowe wiec trzeba sobie zrobic:tak:

Gloria udanych wakacji w Europie :-)
Mm wpolczuje z tym lapaniem moczu,,,,,,szkoda ze odrazu na posiew nie dalas i teraz sie znow meczysz.
Hannah ciekawe gdzie ojciec tych dzieci ze biedna musiala wyjsc ze szpitala zeby dziecko odebrac ze szkoly....

Ostatnia edycja:
niedawno zamontowałam w domu pastikową huśtawkę - przez godzinę albo dłużej dziecko się huśta, a spróbuj tylko wyjąć, to ryk na maksa :eek: Żadna zabawka nie zajmie jej na dłużej niż 30 sek., więc odetchnęłam z ulgą, jak już zawiesiłam tą huśtwakę i się spodobało:-p

Borys dostał taką na urodziny i też ją uwielbia .
Jednym z jego ulubionych zajęc jest przesiadywanie na balkonie i obserwowanie samochodów ale w taką pogodę to jest nie możliwe i muszę mu jakoś zorganizować czas .

Kimel gratuluje
:-D

Kimel , Kwiateczek mój smyk też się jeszcze budzi w nocy, ale go już nie karmię zresztą teraz by to było utrudnione bo butlę odstawiliśmy już dość dawno temu .
Mam nadzieje ze to zęby i ze jak mu wyjdą to w końcu zacznie ładnie spać :-D

Witam

gloria - Fajnie, że póki co przechodzisz ciąże bez wymiotów i takich tam. Co do lotów samolotem ja niestety nic nie poradzę.

kwiateczek - Zazdroszczę ładnej pogody. U mnie nadal pochmurno choć troszkę lepiej niż wczoraj. No i fajnie, że gril się udał.

Witajcie.

U nas pochmurno, ale jeszcze nie leje. Teściowa do nas przyjechała, może coś ugotuje :-p:laugh2:
Buziaczki i miłego dnia Wam życzę :-)

Ps. Iwonka, pozadrościłam Ci suwaczka i też sobie zrobiłam :sorry:

Migotka no co Ty? Wlasnie dobrze jak bedziemy miec suwaczki z naszego BB:tak::-)

Klaudia jeszcze nie spala dzis,a ja usypiam.Pogoda do niczego.Ide po kawusie moze zrobi mi sie lepiej.Zjadlysmy teraz zupke kalafiorowa i czekamy na tatusia,moze gdzies smigniemy :sorry:

Na szczescie jakos moje dziewczyny nie potrzebuja towarzystwa do zabaway i na dluo umieja sie zabawic.Klaudia to juz wogole ciagle cos robi(szczegolnie balagan) jak wywala wszystkie zabawki z szafek,kolekcje Little pepole i sie bawi tymi ludzikami:tak:albo inna kolekcja Vanesski z malymi zwierzatkami,uklada klocki,bawi sie pianinkiem,jezdzi na jezdziku,oglada ksiazeczki,szczegolnie z teletubisiami lubi i domek teletubisiowy tez jest nr 1 w zabawie:tak:,stolikiem tez lubi zabawe,lalkami a teraz to nr 1 jest chodzenie :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Mini55 witam.Borys już tylko na stałym jedzeniu czy mleko z kubka pija?Tak czy owak fajnie.
Spóźnione torty przesyłam

i 100 lat:

dla Natalki
cake443.jpg

dla Nikol
winnie_pooh_cake.jpg

dla Hani
princess1stbirthday.jpg

Przepraszam, że opóźnione życzenia ale mam młyn.

Aha, przyszła mi chyba już ostatnia ( bo 1-3 lata) książeczka z Nestle o żywieniu. Dali jedną próbkę, na 1 porcje mleka ( a kto na jedną porcje będzie dziecku mleko zmieniał, choć dla mnie to i tak bez znaczenia ). Nie wysilili się. Fajnie jak raz dali sinlac lub kaszkę brokułową, ostatnio to kicha, wszystko mleczne.

Ostatnia edycja:
reklama
Kimel , Kwiateczek mój smyk też się jeszcze budzi w nocy, ale go już nie karmię zresztą teraz by to było utrudnione bo butlę odstawiliśmy już dość dawno temu .
Mam nadzieje ze to zęby i ze jak mu wyjdą to w końcu zacznie ładnie spać :-D
Moj butle przestal pic jak skonczyl 7 mies.tylko kaszki byly lyzuchna dawane a ateraz znow zaczal pic butle od jakis 3 tyg;-)tyle ze w nocy,czasem na wieczor:sorry:

Iwonka to sie zaczelo,koniec raczkowania:tak:fajnie teraz obie na nogach beda caly dzien:-D:-D:-D:-Dzycze cierpliwosci:rofl2:
A ja zaraz obiadek bede miala,udka i mizeria:-p:-p:-pmialam zrobic kebaba i zapomnialam:baffled:wyjelam miesko nie potrzebnie a drugie w lodowce bylo:rofl2:no nic,zamarynuje w przyprawkach i moze do jutra wytrzyma:sorry:
sloneczko jeszcze u nas bedzie ponoc dwa ddni:baffled:to sie nacieszymy:sorry:

Do góry