reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2008

reklama
Buziaki dla Hani, Natalki i Nikol :-)

Kangurka zagladaj czesciej do nas :tak::tak:

Kimel gratuluje i zycze spokojnych 8 miesiecy :-)

U nas ciag dalszy lapania moczu. Wczoraj sie udalo ale tylko na badanie ogolne a dzis byla proba zlapania na posiew. Po prawie dwoch godzinach poddalam sie. Nastepna proba w poniedzialek :angry:

Ha, to szybsze ode mnie babeczki :tak:ide spaaaac... w pierwszej ciazy moglam spac do woli, a teraz nie ma spania w dzien, nie ma spania w nocy, wyspie sie na emeryturze ;-)
Wasze majowkowe bomble tez sie jeszcze budza w nocy? Moj glodomor jeszcze wciaga butle mleka okolo polnocy.
Dobrej nocy! :laugh2:

Kimel - gratulacje!! Szkoda, że nie mam warunków, bo też bym chciała jeszcze jedną dzidzię :-)

Iwonka - ładne suwaczki, w dodatku z BB :happy: Chyba też sobie zrobię podobny :-p

Mm - powodzenia z siusiami ;-)

Kangurka - chyba myślami Cię ściągnęłam do nas :tak:

kangurka - W takim razie częściej się zmuszaj i zagladaj tutaj.

kimel - Moje Gratulacje. Życzę spokojnej ciązy i już teraz szczęśliwego rozwiązania.
Moja córci też budzi się w nocy ale niekoniecznie na jedzenie. je przewaznie dopiero nad ranem.

mm - Ty to masz się z tymi siuśkami :p

reklama
Witam kochane po takiej dlugiej nieobecnosci...:zawstydzona/y:
Widze,ze sa nastepne "zaciazone" Majowki, gratulacje ogromne.
U mnie juz 14t.c, brzuszek mi niezle wystaje, choc ledwo 3kg przytylam.
Jak na razie wszystko super, czuje sie dobrze,tylko spiaca ciagle.
W srode wylatujemy do Europy, 5tego bedziemy w Irlandii, a potem do Polski na kilka tygodni:tak::-) Juz sie nie moge doczekac, choc obawiam sie jak zniesiemy taki dlugi lot z Isabellka. Jakies porady?
Ale fajnie bedzie sie oderwc od pracy.

Buziaki dla wszystkich solenizantow

Do góry