reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

reklama
Mini, a skąd jesteś?

hej sąsiadko :-D jestem z Tarnowa
A Ty w której części Krakowa mieszkasz ??

Ha-NN-aH :rolleyes: a myślałam ze tylko ja taka refleksyjna jestem .

panistepelek . O Borysiątku można by cały esej napisać :laugh2:
Jest bardzo żywym , radosnym chłopcem , Baaaaardzo absorbującym niestety stąd moje pytanie . Macie może jakieś pomysły na zabawy z dzieciakami ??

Miłego wieczoru

Mini, mieszkam na Kurdwanowie :-) A jeśli chodzi o zabawy, to niedawno zamontowałam w domu pastikową huśtawkę - przez godzinę albo dłużej dziecko się huśta, a spróbuj tylko wyjąć, to ryk na maksa :eek: Żadna zabawka nie zajmie jej na dłużej niż 30 sek., więc odetchnęłam z ulgą, jak już zawiesiłam tą huśtwakę i się spodobało:-p

kangurka - Oczywiście, że Cie pamiętamy i szkoda, że ostatnio nie piszesz ale rozumie to, bo ja sama niedawno miałam dłuższą przerwę.

Ha-NN-aH - Chyba wszystkie wspominamy jak to było rok temu :)

Mini - Ja swoje córci jeszcze nie musze wymyslać wielu zabaw bo najbardziej lubi bawic się sama na podłodze. Czasem np. buduję jej wieżę z klocków a ona je rozwala albo ganiamy sie na czworaka :p

wszystkiego wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych pięknych jubilatek Hanusi, Natalki i Nikolki
First_Birthday_smash_cake.JPG

i solenizantek Magdalenek...
471.jpg

Ja rowniez zycze wszystkiego co najlpepsze! :-)

Witam.
Swoją drogą urodziłam o 17:55

o 21:00 dokładnie urodziłam Hanię, dziś cały dzień chodzę i myślę sobie co o danej porze się działo.:tak::-)
Więc moja Natalka najstarsza z dzisiejszych jubilatek, bo urodziła się o 1:20 :tak:

Dzisiejszym współjubilatkom Hani i Nikolce przesyłam gorące życzenia - wszystkiego, co w życiu najlepsze!!!Magdom życzę również wszystkiego najlepszego!!

Dziękuję w imieniu Natalki za życzenia :tak: Buziaki.

Przygotowania do imprezy pełną parą. Jutro rano przyjeżdża rodzina z Wawy (chrzestny) a reszta gości na 17tą.

Witam Mini55.

Panistepelek - no niestety absolutny brak czasu :-(
Dzisiaj zmusiłam się zeby do Was zajrzec. Moze bedzie mi się udawało częściej :sorry:

Iwonko - edytuj suwaczka przy Klaudusi bo pokazuje nieodpowiedni wiek ;-)

Drogie Majowki, ja sie wlasnie zapisalam do styczniowek 2010 :szok: Czyli za 8 miesiecy powtorka z rozrywki ;-)Pozdrawiamy - ja i moj chłop roczniak.

iwonka - wlasnie! zgluplam, jak zobaczylam, ze masz blizniaki ;-)popraw suwaczek.

reklama
Jak milo ze zauwazylyscie wogole nowe suwaczki :-p:-D:-):-):-)
Kangurka fajnie ze znow sie odezwalas,juz sie martwilysmy o Ciebie :tak::tak:
Kimel GRATULACJE!!!! Zycze spokojnej ciazy :tak: Zagladaj do nas czesciej :tak:To juz jestes 3 majoweczka w ciazy :-)

Do góry