reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2008

reklama
Mini, a skąd jesteś?

hej sąsiadko :-D jestem z Tarnowa
A Ty w której części Krakowa mieszkasz ??

Ha-NN-aH :rolleyes: a myślałam ze tylko ja taka refleksyjna jestem .

panistepelek . O Borysiątku można by cały esej napisać :laugh2:
Jest bardzo żywym , radosnym chłopcem , Baaaaardzo absorbującym niestety stąd moje pytanie . Macie może jakieś pomysły na zabawy z dzieciakami ??

Miłego wieczoru

Mini, mieszkam na Kurdwanowie :-) A jeśli chodzi o zabawy, to niedawno zamontowałam w domu pastikową huśtawkę - przez godzinę albo dłużej dziecko się huśta, a spróbuj tylko wyjąć, to ryk na maksa :eek: Żadna zabawka nie zajmie jej na dłużej niż 30 sek., więc odetchnęłam z ulgą, jak już zawiesiłam tą huśtwakę i się spodobało:-p

kangurka - Oczywiście, że Cie pamiętamy i szkoda, że ostatnio nie piszesz ale rozumie to, bo ja sama niedawno miałam dłuższą przerwę.

Ha-NN-aH - Chyba wszystkie wspominamy jak to było rok temu :)

Mini - Ja swoje córci jeszcze nie musze wymyslać wielu zabaw bo najbardziej lubi bawic się sama na podłodze. Czasem np. buduję jej wieżę z klocków a ona je rozwala albo ganiamy sie na czworaka :p

wszystkiego wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych pięknych jubilatek Hanusi, Natalki i Nikolki
First_Birthday_smash_cake.JPG

i solenizantek Magdalenek...
471.jpg

Ja rowniez zycze wszystkiego co najlpepsze! :-)

Witam.
Swoją drogą urodziłam o 17:55

o 21:00 dokładnie urodziłam Hanię, dziś cały dzień chodzę i myślę sobie co o danej porze się działo.:tak::-)
Więc moja Natalka najstarsza z dzisiejszych jubilatek, bo urodziła się o 1:20 :tak:

Dzisiejszym współjubilatkom Hani i Nikolce przesyłam gorące życzenia - wszystkiego, co w życiu najlepsze!!!Magdom życzę również wszystkiego najlepszego!!

Dziękuję w imieniu Natalki za życzenia :tak: Buziaki.

Przygotowania do imprezy pełną parą. Jutro rano przyjeżdża rodzina z Wawy (chrzestny) a reszta gości na 17tą.

Witam Mini55.

Panistepelek - no niestety absolutny brak czasu :-(
Dzisiaj zmusiłam się zeby do Was zajrzec. Moze bedzie mi się udawało częściej :sorry:

Iwonko - edytuj suwaczka przy Klaudusi bo pokazuje nieodpowiedni wiek ;-)

Drogie Majowki, ja sie wlasnie zapisalam do styczniowek 2010 :szok: Czyli za 8 miesiecy powtorka z rozrywki ;-)Pozdrawiamy - ja i moj chłop roczniak.

iwonka - wlasnie! zgluplam, jak zobaczylam, ze masz blizniaki ;-)popraw suwaczek.

reklama
Jak milo ze zauwazylyscie wogole nowe suwaczki :-p:-D:-):-):-)
Kangurka fajnie ze znow sie odezwalas,juz sie martwilysmy o Ciebie :tak::tak:
Kimel GRATULACJE!!!! Zycze spokojnej ciazy :tak: Zagladaj do nas czesciej :tak:To juz jestes 3 majoweczka w ciazy :-)

Do góry